Litoral Cipru - Oferte all inclusive hotel si transport avion

Vacanța la mare în Cipru oferă o experiență de neuitat, îmbinând frumusețea naturală a litoralului cu farmecul istoric al orașelor precum Larnaca ,Paphos. Si Limassol. Opțiunile de cazare in hoteluri  sunt diverse și se pot adapta bugetului și preferințelor tale. O cazare hotel de patru sau cinci stele în zona Larnaca sau Paphos poate oferi confortul și luxul necesar pentru o vacanță relaxantă.Litoralul cipriot te va încânta cu peisaje pitorești și golfuri ascunse. O excursie de o zi în jurul insulei îți va permite să descoperi plaje izolate, sate tradiționale și vestigii istorice.

Larnaca cu atmosfera sa vibrantă, oferă numeroase atracții culturale. Vizitează Biserica Sfântul Lazăr și Fortul Larnaca pentru a afla mai multe despre istoria orașului. De asemenea, poți petrece serile în zona Foinikoudes, savurând preparate tradiționale în restaurantele de pe malul mării. Începe-ți aventura cu plaja Finikoudes din Larnaca, renumită pentru nisipul său auriu și apele sale liniștite. Aici, poți savura răsăritul de soare de pe malul mării și poți participa la diverse activități acvatice, cum ar fi snorkeling sau plimbări cu barca. Alege cazarea la un hotel în apropierea plajei pentru a te bucura de acces facil și panoramic la Marea Mediterană. Hotelurile din zona Larnaca oferă adesea facilități precum piscine cu vedere la mare și restaurante cu preparate tradiționale cipriote.

Paphos .Pentru o incursiune în trecut, vizitează Paphos, un loc plin de istorie și mitologie. Descoperă siturile arheologice, cum ar fi Parcul Arheologic din Paphos și vechea fortăreață. O plimbare în portul pitoresc al orașului va completa atmosfera autentică. Paphos oferă plaje fermecătoare, cum ar fi Coral Bay, cu nisip fin și apă cristalină. Aici, poți relaxa pe plajă sau explora recifele de corali în timpul șederii tale.Alege un hotel de lux în apropierea plajei pentru a te bucura de facilități complete, cum ar fi spa-uri, restaurante fine și piscine spectaculoase. Zonele istorice din Paphos, inclusiv Parcul Arheologic, merită și ele explorarea

Limassol. Este al doilea cel mai mare oraș din Cipru și este situat pe coasta sudică a insulei. Este o destinație vibrată, cu o istorie bogată și o atmosferă modernă, făcându-l atrăgător pentru turiști. În afara centrului orașului, ai posibilitatea să vizitezi și alte situri istorice, precum Cimitirul Arheologic și Ruinele Kourion, oferind o privire în istoria bogată a Ciprului. Limassol este cunoscut pentru plajele sale variate, inclusiv plaja Dasoudi Beach și Lady's Mile Beach. Fie că preferi o plajă liniștită sau una mai animată, vei găsi aici peisaje deosebite și posibilități diverse de distracție. Optează pentru cazarea la un hotel elegant din centrul orașului sau alege cazarea la un hotel pe malul mării pentru a te bucura de facilități de lux și vedere panoramică la coastă. În Limassol, poți explora, de asemenea, zona veche a orașului cu numeroasele sale taverne și magazine tradiționale.

În timpul vacanței tale, poți să savurezi specialități culinare locale în restaurante tradiționale, să descoperi obiective istorice și să te bucuri de ospitalitatea caldă a locuitorilor. Cu o combinație de relaxare pe plajă, explorare culturală și bucate delicioase, Cipru promite o experiență memorabilă.