HOTEL TROPITEL SAHL HASHEESH

Litoral Hurghada - Egipt

5
 
Transport
Perioada de calatorie 01.03.2024 - 31.10.2024
TripAdvisor 4.5 Tripadvisor Score: 4.5
PRET REDUS
de la
 
1109
2 adulti / 7 nopti

Hotelul Tropitel este un complex de lux situat pe malul Mării Roșii, în stațiunea Hurghada din Egipt. Este cunoscut pentru facilitățile sale excelente, serviciile de înaltă calitate și atmosfera relaxantă. Iată o descriere detaliată a acestuia:

Tipuri de camere:

 1. Camere Standard: Camere spațioase și confortabile, echipate cu facilități moderne. Acestea includ pat matrimonial sau două paturi separate, baie privată, TV, minibar, aer condiționat și balcon privat cu vedere la mare sau la grădină.

 2. Suite Junior: Suitele Junior sunt mai mari decât camerele standard și includ o zonă de relaxare suplimentară. Acestea oferă aceleași facilități ca și camerele standard, dar cu un plus de confort și spațiu.

 3. Suite Executive: Aceste suite sunt ideale pentru cei care doresc mai mult lux și intimitate. Acestea includ un dormitor separat, o zonă de living spațioasă, baie de lux și o terasă privată cu vedere panoramică la mare.

 4. Vile Private: Pentru cei care caută o experiență deosebită, hotelul Tropitel oferă vile private cu piscină privată, grădină și servicii personalizate. Acestea sunt ideale pentru familii sau grupuri mici.

Restaurante și mese:

 1. Restaurant Principal: Aici oaspeții se pot bucura de o varietate bogată de preparate culinare internaționale și locale, servite sub formă de bufet.

 2. Restaurante tematice: Hotelul are mai multe restaurante tematice care oferă specialități din bucătării internaționale, cum ar fi italiană, asiatică, mediteraneană și multe altele. Rezervările sunt recomandate pentru aceste restaurante.

 3. Baruri și Cafenele: De la baruri în aer liber lângă piscină până la cafenele elegante, hotelul Tropitel oferă o varietate de locuri unde oaspeții se pot relaxa și savura băuturi răcoritoare sau cafea proaspătă.

Servicii opționale:

 1. Centru Spa și Wellness: Oaspeții pot beneficia de tratamente de înfrumusețare, masaje și alte proceduri de relaxare la centrul spa al hotelului.

 2. Activități sportive și recreative: Hotelul Tropitel oferă o gamă largă de activități, cum ar fi tenis de masă, volei pe plajă, sporturi nautice și excursii organizate.

 3. Servicii pentru copii: Pentru familiile care călătoresc cu copii, hotelul oferă servicii de îngrijire a copiilor, club pentru copii și programe de divertisment specifice vârstei.

 4. Servicii de închirieri auto și excursii: Oaspeții pot închiria mașini pentru a explora zona sau pot rezerva excursii organizate pentru a descoperi atracțiile locale.

Atractii:

 1. Plaja privată: Hotelul Tropitel are o plajă privată de nisip fin, unde oaspeții se pot relaxa la soare sau se pot bucura de sporturi nautice.

 2. Piscine exterioare și interioare: În complex există mai multe piscine exterioare și interioare, ideale pentru înot sau relaxare.

 3. Centrul de scufundări: Pentru iubitorii de scufundări, hotelul oferă cursuri de scufundări și excursii organizate pentru a explora recifele de corali din Marea Roșie.

 4. Centru de divertisment nocturn: Fie că este vorba de spectacole live, seri tematice sau discoteci, hotelul Tropitel oferă opțiuni de divertisment pentru toate gusturile, în fiecare seară.

În concluzie, hotelul Tropitel reprezintă o destinație perfectă pentru cei care caută lux, confort și distracție într-un cadru tropical excepțional.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

CERE OFERTA PERSONALIZATA