HOTEL TROPITEL HURGHADA

Este unul dintre cele mai renumite complexe hoteliere din Hurghada, Egipt. Situat pe malul Mării Roșii, acest hotel oferă o experiență de lux și confort pentru turiști. Cu plaje cu nisip fin, ape cristaline și numeroase facilități, precum piscine, restaurante de înaltă clasă și activități recreative variate, Tropitel Hurghada este destinația perfectă pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de frumusețea naturii într-un cadru exotic și rafinat.

 

VEZI DETALII

DESERT ROSE HOTEL HURGHADA

Este un complex hotelier de lux situat pe malul Mării Roșii în Hurghada, Egipt. Cu o arhitectură elegantă și facilități de primă clasă, acesta oferă oaspeților săi o experiență de neuitat. Cu plaje cu nisip fin, piscine impresionante, restaurante rafinate și numeroase activități recreative, Desert Rose Hurghada este o alegere ideală pentru cei care caută relaxare și distracție într-un cadru paradisiac.

vezi detalii

[widget acqua-tmpl-media-youtube-01-filmulete-youtube-crwzthjqxd]

RIXOS PREMIUM TEKIROVA - ANTALYA

Este un complex hotelier de lux situat în Tekirova,regiunea Antalya. Cu o arhitectură elegantă și facilități de primă clasă, acesta oferă o experiență memorabilă pentru oaspeții săi. Cu plaje private, piscine impresionante, restaurante rafinate și numeroase activități recreative, Rixos Premium Tekirova este o alegere ideală pentru cei care caută relaxare și distracție într-un cadru de vis la malul mării Mediterane.

VEZI DETALII

RIXOS PREMIUM BELEK

Este un complex hotelier de lux situat în Belek, Turcia, cunoscut pentru serviciile sale de primă clasă și facilitățile excepționale. Cu plaje spectaculoase, piscine impresionante, restaurante gourmet și un centru spa de top, Rixos Premium Belek oferă o experiență de neuitat pentru oaspeții săi. Acesta este un paradis pentru iubitorii de soare și distracție, oferind o gamă largă de activități recreative și divertisment pentru toate vârstele.

VEZI DETALII

RIXOS PREMIUM MAGAWISH - Hurghada

Este un complex hotelier de lux situat în Hurghada, Egipt, renumit pentru serviciile sale exclusiviste și facilitățile de top. Cu plaje private, piscine cu design spectaculos, restaurante rafinate și un centru spa de renume mondial, Rixos Premium Magawish oferă o experiență de neuitat pentru oaspeții săi. Acesta este un loc ideal pentru relaxare și distracție, oferind o gamă largă de activități recreative și servicii de primă clasă într-un cadru tropical luxuriant.

VEZI DETALII

HOTEL RIXOS SHARM EL SHEIKH

Este un complex hotelier de lux situat în Sharm El Sheikh, Egipt, cunoscut pentru serviciile sale exclusiviste și facilitățile de top. Cu plaje private cu nisip fin, ape cristaline, piscine impresionante și restaurante gourmet, Rixos Sharm El Sheikh oferă o experiență de neuitat pentru oaspeții săi. Acesta este un loc perfect pentru relaxare și distracție, oferind o gamă largă de activități recreative și opțiuni de divertisment, într-un cadru paradisiac de pe malul Mării Roșii.

VEZI DETALII

SELECTUM FAMILY RESORT - BELECK

Este un complex hotelier situat în Belek, Turcia, cunoscut pentru facilitățile sale prietenoase pentru familii și serviciile de calitate. Cu un design modern și atracții variate, resortul oferă oaspeților săi o experiență de neuitat. Acesta include piscine impresionante, facilități sportive, cluburi pentru copii, restaurante rafinate și divertisment pentru întreaga familie. Cu plaje frumoase la doar o scurtă plimbare distanță, Selectum Family Resort este o destinație perfectă pentru o vacanță relaxantă și distractivă într-un cadru de lux.

VEZI DETALII

SUSESI LUXURY RESORT - BELECK

Susesi Luxury Resort este un complex hotelier de lux situat în Belek, Turcia, recunoscut pentru serviciile sale de primă clasă și facilitățile excepționale. Cu un design impresionant și o varietate de opțiuni de cazare, Susesi Luxury Resort oferă oaspeților săi o experiență de neuitat. Acesta include plaje private cu nisip fin, piscine spectaculoase, restaurante rafinate, un centru spa de renume mondial și o gamă largă de activități recreative și sportive. Cu atenție la detalii și servicii personalizate, Susesi Luxury Resort este alegerea ideală pentru cei care caută lux și confort într-o destinație de vacanță pe malul mării Mediterane.

VEZI DETALII

REGNUM CARIA - BELECK

Regnum Carya Belek este un resort de lux situat în Belek, Turcia. Cunoscut pentru serviciile sale excepționale și facilitățile de primă clasă, acest complex oferă o experiență de neuitat. Cu plaje private cu nisip fin, piscine spectaculoase, terenuri de golf de înaltă calitate, restaurante rafinate și un centru spa de renume mondial, Regnum Carya Belek este o alegere perfectă pentru cei care caută relaxare și distracție într-un cadru de lux la malul mării Mediterane.

VEZI DETALII

AZURA DELUXE RESORT

Azura Deluxe Resort este un complex hotelier de lux situat în regiunea Antalya, Turcia. Cunoscut pentru eleganța sa și serviciile de calitate, acest resort oferă o experiență de vacanță memorabilă. Cu plaje cu nisip fin, ape cristaline, piscine spectaculoase și o varietate de facilități de recreere, Azura Deluxe Resort promite o atmosferă relaxantă și distractivă. Oaspeții se pot bucura de bucătăria gourmet în restaurantele rafinate, de serviciile spa de lux și de programele de divertisment variate. Azura Deluxe Resort este destinatia perfecta pentru cei care caută o vacanță de neuitat într-un cadru rafinat și luxos.

VEZI DETALII

CRISTAL PARAISO VERDE - BELECK

Cristal Paraiso Verde Resort & Spa este un complex hotelier situat în regiunea Belek din Turcia, recunoscut pentru serviciile sale de înaltă calitate și facilitățile variate. Acesta oferă o experiență de vacanță de neuitat, fiind ideal atât pentru cupluri, cât și pentru familii. Cu plaje cu nisip fin, piscine spectaculoase, restaurante rafinate, activități recreative și un centru spa relaxant, Cristal Paraiso Verde Resort & Spa este locul perfect pentru relaxare și distracție. Cu atenție la detalii și servicii personalizate, acest complex promite o vacanță memorabilă într-un cadru exotic și luxos.

VEZI DETALII

LIMAK ATLANTIS DE LUXE

Este un complex hotelier de lux situat în Belek, Turcia. Cunoscut pentru serviciile sale de calitate și facilitățile de primă clasă, acest resort oferă o experiență de neuitat pentru oaspeții săi. Cu plaje cu nisip fin, piscine spectaculoase, restaurante rafinate, terenuri de golf de înaltă calitate și un centru spa relaxant, Limak Atlantis De Luxe este o alegere ideală pentru cei care caută relaxare și distracție într-un cadru de lux la malul mării Mediterane.

VEZI DETALII

PICKALBATROS AQUA PARK

Pickalbatros Aqua Park Sharm El Sheikh este un complex hotelier situat în Sharm El Sheikh, Egipt, cunoscut pentru facilitățile sale de divertisment și parcul său acvatic spectaculos. Cu numeroase tobogane și piscine pentru toate vârstele, acesta promite distracție garantată pentru întreaga familie. În plus, resortul oferă servicii de cazare confortabile, restaurante variate, plaje frumoase și o gamă largă de activități recreative și sportive. Pickalbatros Aqua Park Sharm El Sheikh este o destinație perfectă pentru o vacanță plină de aventură și relaxare în Egipt.

VEZI DETALII

BARON PALMS

Baron Palms Sharm El Sheikh este un resort de lux situat în Sharm El Sheikh, Egipt, renumit pentru serviciile sale de primă clasă și atmosfera sa relaxantă. Cu o arhitectură elegantă inspirată din stilul arabesc, acest complex oferă o gamă variată de facilități pentru a satisface toate gusturile. Oaspeții se pot bucura de plaje private cu nisip fin, piscine spectaculoase, restaurante rafinate și un centru spa de renume mondial. Baron Palms Sharm El Sheikh promite o experiență de neuitat într-un cadru paradisiac, perfect pentru vacanțele romantice sau în familie.

VEZI DETALII

BARON RESORT

Baron Resort Sharm El Sheikh este un complex hotelier de lux situat în Sharm El Sheikh, Egipt, cunoscut pentru serviciile sale de primă clasă și facilitățile excepționale. Cu plaje private cu nisip fin, ape cristaline și o varietate de piscine spectaculoase, acest resort promite o experiență de neuitat pentru oaspeții săi. Oferind o gamă largă de restaurante, activități recreative și opțiuni de divertisment, Baron Resort Sharm El Sheikh este o alegere ideală pentru cei care caută relaxare și distracție într-un cadru paradisiac.

VEZI DETALII

MOUNT ATHOS HOTEL

Mount Athos Hotel este un complex hotelier situat în regiunea Halkidiki, Grecia, recunoscut pentru frumusețea sa naturală și atmosfera liniștită. Aflat în apropierea mării și a munților, acest hotel oferă oaspeților săi o experiență autentică și relaxantă. Cu facilități moderne, camere confortabile și bucătărie tradițională grecească, Mount Athos Hotel este destinat atât celor care caută aventuri în natură, cât și celor care doresc să se relaxeze la malul mării. Oferind servicii personalizate și atmosferă primitoare, acest hotel este locul ideal pentru o vacanță liniștită și relaxantă în Grecia.

VEZI DETALII

NAAMA BAY SUITE - SHARM EL SHEICK

Naama Bay Suite Hotel este un hotel situat în zona Naama Bay din Sharm El Sheikh, Egipt. Acesta oferă oaspeților săi o atmosferă relaxantă și confortabilă, fiind ideal pentru cei care doresc să exploreze frumusețile din jur sau să se relaxeze pe plajă. Cu camere spațioase și bine utilate, acces facil la plajă și la atracțiile din apropiere, precum și facilități moderne, Naama Bay Suite Hotel promite o experiență de neuitat într-unul dintre cele mai populare destinații turistice din Egipt.

VEZI DETALII

CHARMILLION SEA LIFE

Charmillion Sea Life Resort este un complex hotelier de lux situat în regiunea Sharm El Sheikh din Egipt, cunoscut pentru plajele sale idilice și pentru experiența subacvatică captivantă pe care o oferă. Cu o arhitectură elegantă și facilități moderne, acest resort oferă o gamă largă de activități de agrement, inclusiv sporturi nautice și excursii de snorkeling și scufundări în recifurile de corali din Marea Roșie. Cu restaurante rafinate, piscine spectaculoase și servicii de primă clasă, Charmillion Sea Life Resort promite o experiență de vacanță de neuitat pentru toți oaspeții săi.

VEZI DETALII

SIDE ALEGRIA HOTEL & SPA

Side Alegria Hotel & Spa este un complex hotelier situat în regiunea Side din Turcia, renumit pentru serviciile sale de calitate și facilitățile moderne. Cu o atmosferă relaxantă și primitoare, acest hotel oferă o gamă largă de facilități, inclusiv piscine spectaculoase, spa-uri de lux, restaurante rafinate și programe de divertisment variate pentru toate vârstele. Situat în apropierea plajelor cu nisip fin și a atracțiilor turistice locale, Side Alegria Hotel & Spa promite o experiență de vacanță memorabilă într-un cadru frumos și confortabil.

VEZI DETALII

FLAMINGO GRAND HOTEL - ALBENA

Situat pe malul Mării Negre, în stațiunea Albena din Bulgaria, Flamingo Grand Hotel este o destinație de vacanță de lux care impresionează prin eleganță și confort. Cu vedere la apele liniștite ale mării și la peisajul înconjurător pitoresc, hotelul oferă o gamă largă de facilități pentru a satisface nevoile și dorințele tuturor oaspeților. Camerele și suitele spațioase sunt amenajate cu gust și sunt echipate cu dotări moderne, oferind un refugiu perfect după o zi plină de activități. Oaspeții pot savura diverse specialități culinare în restaurantele fine ale hotelului, bucurându-se de o experiență culinară de neuitat. De la piscine luxuriante și spa-uri relaxante la terenuri de tenis și plaje nesfârșite cu nisip fin, Flamingo Grand Hotel Albena este un loc ideal pentru a vă relaxa și recrea în mijlocul naturii

VEZI DETALII

AZALIA HOTEL - ALBENA

Azalia Hotel este unul dintre cele mai renumite hoteluri din stațiunea Albena, Bulgaria. Situat într-un peisaj pitoresc, la malul Mării Negre, acest hotel oferă o experiență de vacanță de neuitat. Cu un design elegant și modern, Azalia Hotel impresionează prin facilitățile sale de lux și serviciile impecabile. Camerele și suitele spațioase sunt decorate cu gust și sunt echipate cu dotări de înaltă calitate, asigurând confortul și relaxarea oaspeților. Oferind o gamă largă de facilități, printre care piscine exterioare și interioare, centru spa și wellness, terenuri de tenis și de fotbal, restaurante rafinate și baruri elegante, Azalia Hotel este locul ideal pentru a vă bucura de o vacanță de vis. Cu servicii personalizate și atenție la detalii, acest hotel se distinge prin atmosfera sa primitoare și ospitalitatea caldă a personalului său.

VEZI DETALII

TUI BLUE MELTEMI - SANTORINI

TUI BLUE Meltemi Santorini este un hotel de lux situat pe frumoasa insulă Santorini din Grecia. Acesta oferă o priveliște spectaculoasă către Marea Egee și spre celebrele peisaje ale insulei. Cu un design elegant și modern, hotelul dispune de facilități premium, inclusiv piscine exterioare și interioare, spa-uri, restaurante rafinate și baruri. Camerele și suitele sunt amenajate cu stil și oferă confort maxim, multe dintre ele având vederi panoramice către marea albastră sau către peisajul pitoresc al insulei. TUI BLUE Meltemi Santorini este alegerea ideală pentru cei care doresc să experimenteze frumusețea și luxul insulei Santorini într-un cadru relaxant și sofisticat.

VEZI DETALII

MATERA - SASI - Orasul cavernelor

Matera, un oraș situat în regiunea Basilicata din sudul Italiei, este o destinație cu o istorie bogată și peisaje spectaculoase. Cunoscută pentru peșterile sale istorice, Matera este declarată Patrimoniu Mondial UNESCO și atrage vizitatori din întreaga lume. Orașul este celebru pentru peșterile săpate în stâncă, care au fost locuite încă din preistorie. Astăzi, multe dintre aceste peșteri au fost transformate în hoteluri, restaurante și magazine, oferind o experiență autentică și unică. Matera impresionează cu arhitectura sa trogloditică, străduțele sale înguste și priveliștile spectaculoase asupra râului Gravina, creând un decor de poveste pentru cei care îl vizitează

VEZI DETALII

HOTEL MARITIM BLUE - ALBENA

Hotelul Maritim Paradise Blue este o destinație de lux pe malul Mării Negre, oferind:

Camere elegante și spațioase, inclusiv suite luxoase și camere cu vedere la mare.

Restaurante cu specific internațional și local, precum și opțiuni pentru vegetarieni și vegani.

Facilități premium, cum ar fi piscină în aer liber, spa, sală de fitness, terenuri de tenis și acces la plajă privată.

Activități recreative, inclusiv sporturi nautice, excursii cu barca, scufundări, tururi culturale și programe pentru copii.

Indiferent de preferințele dumneavoastră, Maritim Paradise Blue promite o experiență de neuitat, combinând eleganța cu confortul și facilitățile de top.

VEZI DETALII

FLAMINGO GRAND HOTEL

Flamingo Grand Hotel & Spa este un complex hotelier de lux situat într-o locație pitorească, oferind oaspeților săi o experiență de relaxare și rafinament. Dotat cu camere elegante și confortabile, spații de relaxare, restaurante rafinate și facilități moderne, acest hotel este perfect pentru cei care caută un refugiu de lux. Cu o plajă privată, piscine interioare și exterioare, spații de fitness și programe de divertisment, Flamingo Grand Hotel & Spa promite o experiență memorabilă pentru toți oaspeții săi.

VEZI DETALII

10 Locuri de vizitat in Lefkada - Grecia

view details

MERA ONIX - Cap Aurora

Hotelul Mera Onix din Cap Aurora este o alegere minunată pentru cei care doresc să se relaxeze pe litoralul Mării Negre. Amplasat într-o zonă liniștită și pitorească, acest hotel oferă o atmosferă relaxantă și servicii de înaltă calitate. Cu camere confortabile și bine echipate, o piscină frumoasă și facilități moderne, precum și acces ușor la plajă, Hotelul Mera Onix este alegerea ideală pentru o vacanță plăcută în România.

VEZI DETALII