40px

Lucom Travel

Str. Libertatii nr 14 - Turism/Bilete avion: str.Cuza Voda nr 15 - Bilete avion
Nr. Reg. Com: j27/1852/2008
CUI: RO 24911408
Telefon mobil: 0736634442
Telefon urgenta: 0784604886
Raiffeisen Bank
RON : RO52 RZBR 0000 0600 1126 8723
EUR : RO73 RZBR 0000 0600 1126 8733
Transilvania Bank
RON: RO11BTRLRONCRT0482485801
EUR: RO58BTRLEURCRT0482485801
Lucom Travel
40px
Cine suntem

Echipa Lucom Travel este formată din oameni motivați și pregătiți,absolventi ai facultatilor de turism si specializati prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare, la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.
De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Roman dar și din restul României, o cat mai buna consultanță de turism posibilă.
Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți o cazare individuala, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.
Avem peste 45 de furnizori și parteneri si unitatti de cazare(inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.
Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) oferte cu preturi reduse, last Minute sau servicii de  cazare, City Break,pachete turistice,vacante exotice,pelerinaj ISRAEL ,circuite turistice si tratament balnear oricând doriți, în timp real.
Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Lucom Travel

Lucom Travel este o agenție de turism ce ofera o gamă completă de servicii pentru a satisface toate preferințele și dorințele iubitorilor de vacanta. Cu o abordare atentă la detalii și parteneriate solide cu cele mai prestigioase hoteluri si colaboratori externi, oferim o experiență de neuitat în diverse destinații.

 Operatorii Lucom Travel vor alege cele  mai rafinate opțiuni de cazare pe litoral, oferind cazari la hoteluri exclusiviste cu priveliști spectaculoase și servicii impecabile in Turcia,Romania,Bulgaria,Grecia.

:Descoperiți frumusețile culturale și naturale ale acestor destinații cu pachete turistice adaptate la bugetul și preferințele dumneavoastră. Hoteluri de calitate vă așteaptă pentru a vă oferi confortul și relaxarea dorite.

Va invitam să explorați misterele istoriei antice și să vă relaxați pe plajele exotice ale Egiptului și Tunisiei, beneficiind de cazări la hoteluri de inalta calitate și servicii personalizate.

Descoperiți farmecul insulei Cipru, combinând istorie și relaxare. Agenția noastră vă oferă opțiuni de cazare în hoteluri de top, pentru a vă bucura de o vacanță înconjurată de confort și eleganță.

Oferim pachete turistice pentru a explora si diversitatea culturală și frumusețea peisajelor Spaniole. Hotelurile partenere au fost selectate cu atenție pentru a vă oferi o experiență autentică și plină de confort.

Pentru iubitorii de destinații tropicale, Lucom Travel vă deschide ușile către plaje paradisiace și apă cristalină. Cazările noastre exclusiviste asigură o ședere de neuitat in Maldive,Zanzibar,Sirilanka,Oman,Seychelles,Mauritius.

Organizam circuite captivante în destinații istorice și culturale, oferindu-vă posibilitatea de a explora lumea într-un mod autentic și educativ.

Pentru călătorii orientate spre sănătate și relaxare, oferim opțiuni de cazare la hoteluri si pensiuni în stațiuni de tratament și stațiuni montane, unde vă puteți bucura de beneficiile terapeutice și de frumusețea naturii.

Echipa Lucom Travel este formată din profesioniști pasionați de turism, gata să vă ofere sfaturi personalizate și să vă ghideze călătoria într-un mod inedit. Alăturați-vă nouă pentru a transforma călătoriile dumneavoastră în aventuri memorabile.

Documente

Polita de asigurare
Brevet de turism
Licenta de turism