HOTEL BICAZ PIRATES RESORT

Litoral Mamaia - Romania

3
 
Transport
Perioada de calatorie 01.03.2024 - 31.10.2024
TripAdvisor 3.0 Tripadvisor Score: 3.0
PRET REDUS
de la
 
48
2 adulti / noapte

HOTEL PIRATES RESORTeste situat in nordul statiunii, pe plaja, intr-o zona deosebita, cu verdeata, in care plaja este foarte larga, cu nisip fin si intrare lina in mare.Este un hotel tematic unic, in spiritul aventurii,ideal pentru familii cu copii sieste alcatuit din 2 corpuri ce dispunde 158 camere duble si 8 apartamente.

Va informam ca incepand cu sezonul 2023, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR. 614/27.12.2022

Dotari si servicii

Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant, terasa, bar, parcare, sala de conferinta. Programul de entertainment al hotelului atat pentru adulti cat si pentru copii (mini-club, aqua-gym, concursuri, muzica live peterasa in fiecare seara etc.) se desfasoara zilnic in intervalul 09 iunie - 08 septembrie.

Piscina exterioara cu apa incalzita functioneaza in perioada 01 iunie - 08 septembrie. Temperatura apei din piscina este de min. 24 gr. C max. 30 gr. C indiferent de perioada.

NOU PRODUS:'GOLD PIRATE'ofera turistilor in perioada 08 iulie - 21august servicii de masa All Inclusive care cuprinde:

- cazare pe oricare din tipurile de camere;

- cele 3 mese in regim buffet suedez

- gustari intermediare

- Bauturi racoritoare, apa, sucuri dozator marca Pepsi, Lipton precum si ceai, cafea, (pentru toate serviciile de masa) dar si bauturi alcoolice: vinul casei, bere draft , o SELEC T ie de bauturi spirtoase.(pentru pranz si cina!)

- Acces gratuit la evenimentele de pe terasa Pirates Island, piscina, miniclub,

- Acces gratuit la plaja PIRATES BEACH (2 sezlonguri/camera)

Servicii masa

MASA:restaurant propriu, mic dejun bufet suedez, fara bauturi alcoolice.

Serviciile de masain perioada 01.07 - 31.08.2023 se servesc sub forma de bufet suedez (mic dejun si pranz).

Pranzul in regim All inclusive GOLD PIRATEva include suplimentar si bauturi non-alcoolice (ceai, cafea, apa, bauturi racoritoare) si bauturi alcoolice autohtone (bere draft, vinul casei si bauturi alcoolice spirtoase produse in Romania).

All inclusiveGOLD PIRATEin perioada 08.07-21.08.2023, mic dejun, pranz si cina sub forma de bufet suedez, gustari intermediare, Bauturi racoritoare , apa, sucuri draft din gama Pepsi, Lipton, ceai si cafea, bauturi alcoolice: vinul casei, bere draft, o SELEC T ie de bauturi alcoolice spirtoase (in timpul meselor de pranz si cina), acces gratuit la evenimentele de pe terasa Pirates Island, piscina, miniclub,acces gratuit pe plaja Pirates Beach cu 2 sezlonguri/camera.

La check-in turistii vor primi bratari pentru identificare.

Alte servicii: Parcare contra cost (20 lei/zi), internet Wi-fi, acces la locurile de joaca, spectacole de divertisment.

Dotari camere

Camereleduble- aubai cu dus, TV,telefon, internet, mochet, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, uscator de par, balcon cu mese si scaune din plastic.

Camerele Superior- se afla in aripa de nord a hotelului sunt complet renovate, situate la parter si etajul 1, 2 si 3. Acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe.

Camerele Privilege- sunt complet renovate, acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe. Fiecare cameraeste decoratain mod particular si aapartinea unui membru al echipajului de pirati: capitan, navigator, tunar, botman.

Camerele Bunk Bed-complet renovate, tematice, pentru cei mari si cei mici, avand douapaturi supraetajate, acestea sunt o solutie idealaconceputapentru familiile cu doi copii.

Apartamentele-sunt compuse din living cu canapea extensibilasidormitor matrimonial cu acelasi stil ca si camerele duble. In plus, au fotolii din piele si canapea extensibilainliving.

Apartamentele Superior- sunt inaripa de nord a hotelului complet renovate, situate la parter si etajul 1, 2 si 3. Acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe.

Apartamente Privilege- sunt complet renovate, acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe. Fiecare cameraeste decoratainmod particular si aapartinea unui membru al echipajului de pirati: capitan, navigator, tunar, botman.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:In camera cu 2 adulti:

- 0-13.99 ani gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar (pat pliant). Daca se solicita un pat pliant se va achita 50% din valoarea unui loc;

- copiii 14-17.99 ani sunt considerati adulti si vor achita un loc integral (se asigura un singur pat pliant).

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

CERE OFERTA PERSONALIZATA


CERE O OFERTA PERSONALIZATA SAU