Blog
Parteneri Lucom Travel

HOTEL IRIS/MIMOZA 3* - Litoral Romania 2018

Pret incepand de la
342 lei/pers/7 nopti

Detalii oferta:

LITORAL ROMANIA 2018 - JUPITER

Hotel IRIS/MIMOZA 3*

Maxi EARY BOOKING pana la 15.04.2018

 
 Pentru tarife si disponibilitate serii de 5 sau 6 nopti va rugam contactati-ne! 

ABREVIERI: DBL =Camera Dubla Standard,MD=Mic dejun

Descriere Hotel Iris /Nalba/Mimoza 3*

Situare: in centru statiunii, vis-a-vis de hotel Meteor, la 150 m de plaja
Plaja: nisipoasa, cu intrare linã sau putin abrupta in mare, cu pietre mici, in golf indiguit.
Camerele au urmatoarele dotari: camere duble complet renovate, dispun de tv, aer conditionat, minibar, pardoseala Dotari generale: fiecare hotel are parter si 2 etaje; complet renovate, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, bar de zi, bar de noapte, seif pentru pastrarea obiectelor de valoare, casa de schimb valutar, restaurant (salon de mic dejun), gradini interioare.
Dotari camere: camere duble complet renovate, dispun de tv, minibar, pardoseala din gresie cu covorase, baie cu cadita de dus sau cada (camerele cu 2 paturi au baie cu cada iar cele cu pat matrimonial au baie cu cadita de dus), geam termopan, fara balcon, aer conditionat. Repartizarea camerelor se face la receptie.
Servicii masa: micul dejun se asigura la restaurant Antik, categoria I, pe baza bonurilor valorice eliberate de receptia hotelului pe baza biletelor de odihna. Restul meselor, bonuri valorice, se vor putea lua la restaurantul Antik situate in fata hotelului Iris, sau la terasele Antik din statiunile Neptun si Saturn.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
- copii 0 - 12 ani gratuit la cazare, fara pat; pat suplimentar 50% din valoarea unui loc de cazare.

Alte facilitati: parc de joaca supravegheat pentru copii si programe speciale sustinute de animatori profesionisti, kinder zoo; incurajarea creatiei prin cursuri de modelaj si origami, concursuri de darts si table.
Nu se accepta cazarea persoanelor cu animale de companie.

Tag: Litoral 2018 Jupiter, litoral Jupiter 2018 all inclusive, oferte litoral Jupiter all inclusive, early booking Hotel Iris  Mimoza, oferta early booking Jupiter 2018, Hotel Iris Mimoza Jupiter

Acesta oferta a fost actualizata de date la 01.03.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker