Oferta 2018 Captioara 4*

Pret incepand de la
280 Ron/pers/noapte

Detalii oferta:

STATIUNI BALNEARE 2018

COVASNA, COVASNA

HOTEL CAPRIOARA 4*

 

 Tariful include:
- Sejur minim - 5 nopti
- Cazare cu tipul de masa specificat
- Mic dejun – bufet suedez
- Dejun/Cina – fisa cont 40 lei/persoana/zi
- Dejun si cina – fisa cont 80 lei/persoana/zi
* Tariful nu include: taxa de statiune
* Tarifele nu sunt valabile  de sarbatorilre legale si zilele libere comerciale.

Descriere Hotel Captioara 4*

Hotelul Caprioara 4*  este una dintre cele mai cunoscute unitati de cazare si tratament din statiunea Covasna, statiune de renume international, cu caracter unic, datorita bogatiei sale in resurse naturale utilizate in preventia si tratamentul bolilor cardiovasculare. In urma unei investitii substantiale, Hotel Caprioara 4*  se prezinta pe piata turistica cu o infatisare complet noua a spatiilor de cazare si a celor destinate alimentatiei publice: un design rafinat, modern, adaptat nevoilor si gusturilor unei generatii tot mai dinamice.
Dotari si servicii: Hotel Caprioara 4*  dispune de:2 restaurante, Transilvania  si Bucovina , Bar Capri  situat in lobby si Bar panoramic  situat la etajul al IX-lea al hotelului, baza de tratament proprie ce dispune de facilitati pentru bai cu apa carbogazoasa, mofete, instalatii pentru electro-kineto si hidroterapie,2 sali de conferinte cu capacitati de pana la 120 de persoane, dotate cu toate facilitatile.
Dotari camere: minibar, telefon, LED TV, conexiune internet, incalzire si aer conditionat proprii, baie cu dus, uscator de par, halat de baie.
Lista facilitati: Piscina, Internet, Parcare, Restaurant, Balcon, Sala fitness, Minibar

Tag: Statiuni balneare 2018 Covasna , oferte Covasna 2018, Hotel Caprioara, oferta Hotel Montana 2018, Hotel MCaprioara Covasna 2018

 

Acesta oferta a fost actualizata de date la 13.02.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker