Blog
Parteneri Lucom Travel

Israel -Pământul Făgăduinței-8 zile plecare din Iaşi

Pret incepand de la
645 euro/pers

Detalii oferta:

CIRCUITE AVION 2018

Pelerinaj  Israel - Pamantul fagaduintei 8 zile

 

Grup minim 35 pers.

Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de intilnire cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicată.

Destinatii:Muntele Tabor – Cana Galileii – Muntele Fericirilor – Capernaum – Ierusalim, Muntele Măslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa – Bethleem – Măn. Sf. Sava – Măn. Hozeva

Servicii incluse:
Transport avion Iaşi – Tel Aviv – Iaşi,
7 nopţi cazare la hoteluri de 3-4* conform clasificării locale
Demipensiune (2 mese pe zi - conform programului
Taxe de intrare la obiectivele din program,
Transport cu autocar cu aer condiţionat, conform programului
Taxiul pe Muntele Tabor și la Mănăstirea Sf. Sava
Preot însoţitor din partea agentiei și ghid local vorbitor de limba română.


Servicii neincluse:
Tips & porter în valoare de 2 Euro de persoană pe zi (se plătește obligatoriu către ghidul israelian)
Croaziera pe Marea Galileii
Mesele  de prânz
Cheltuieli personale.

Puncte de atractie: Nazareth, Ierusalim, Bethleem.

Reduceri si suplimente:

Supliment de single 150 €
Reducere copii 6-12 ani 20 €

Note:Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.
• Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).
• Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
• Compania aeriana isi rezerva dreptul de a modifica orarul de zbor.
• Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel.
• Bagaje: bagajul de cala (1 buc.) max. 20 kg/pers., bagajul de mana max. 7 kg/ pers. (fara lichide, cosmetice, obiecte taioase  sau  ascutite)
• Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Copiii beneficiaza de reducere pt. cazare in camera cu doi adulti.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
•  Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.
• Pentru calatorie este necesar pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Descriere Circuit avion Israel - Pamantul fagaduintei 6 zile plecare din Iasi

Ziua 1, Iaşi – Tel-Aviv – Nazareth – Tiberias
Prezentare în Aeroportul din Iaşi la ora 5.00 pentru zbor Iaşi-Tel Aviv cu compania Tarom. Decolare la ora 07.00 din Iaşi cu destinaţia Tel Aviv, sosire la ora 09.50 pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Ajunși în Tel Aviv, după formalitățile vamale începem vizita în Țara Sfântă urcând coasta Mării Mediterane. Ajungem în oraşul Haifa unde vedem panoramic frumoasele grădini suspendate Bahai și vizităm Biserica Stella Marris (grota prorocului Ilie Tezviteanul). Continuăm cu vizită la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus, minunea prefacerii apei în vin; continuăm cu orașul Nazareth, situat în partea nordică a Israelului, descris ca fiind locul copilăriei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil, ridicată deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria și aflat în apropierea casei acesteia din Nazaret, biserica pictată de frații Moroșanu în 1977, apoi vom merge către Biserica Catolică Buna-Vestire în incinta căreia se află grota în care Fecioara Maria a fost înștiințată de Arhanghelul Gavriil că Îl va naște pe Iisus. Cazare și cină la hotel în Tiberias/Nazareth.

Ziua 2, Muntele Tabor – Capernaum – Muntele Fericirilor
Mic dejun. Ne îndreptăm spre Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbrea la Faţă a Domnului; în biserica greco-ortodoxă se află icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Continuăm cu Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construită pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a ținut predica despre fericiri. Muntele se înalță la 175 m deasupra nivelului Mării Galileii, dar totodată este la 35m. sub nivelul Mării Mediterane. Opţional, se poate face o frumoasă şi relaxantă croazieră pe Marea Galilei, așa cum era pe vremea Mântuitorului. Vom merge către Capernaum, oraşul cel mai iubit de către Mântuitorul și unde a săvârșit cele mai multe minuni; aici vom putea vedea  ruinele Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru. La mică distanță se află Tabgha – loc ce aminteşte de minunea înmulţirii a 5 pâini şi 2 peşti și hrănirea a peste 5000 de oameni. Cazare și cină la hotel în Bethleem.

Ziua 3, Ierusalim, Muntele Maslinilor, Muntele Sion – Zidul Plângerii
După micul dejun vom merge în Ierusalim, numit și Orașul Păcii, pe Muntele Măslinilor, unde vom vizita: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării Domnului ce amintește de Înălțarea Domnului la cer și unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost găsit pentru a doua oară capul Sf. Ioan Botezătorul; Mănăstirea Pater Noster, loc unde potrivit tradiției Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”; Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”) zidită în formă de lacrimă, pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a plâns lipsa de pocăință a celor din Cetatea Sfântă dar a deplâns și soarta pe care o va avea Ierusalimul; Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins; Biserica Mormântul Maicii Domnului unde vom coborâ cele 48 de trepte până la Mormântul Fecioarei Maria şi Grota Trădării, grota unde a fost închis Iisus înainte de judecată. După aceea ne vom îndrepta Muntele Sion unde se află Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Taină” (locul primei biserici creștine din lume) şi Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Vizită în zona evreiască a Sfintei Cetăți la Zidul Plângerii. Cazare și cină la hotel în Bethleem.

Ziua 4, Manastirea Sf. Sava – Bethleem, Biserica Naşterii
După micul dejun mergem în pustiul Iudeii pentru a vizita Mănăstirea Sf. Teodosie cu Peştera Magilor în care se află mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia – mama Sf. Sava, Sf. Evloghia – mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota – mama Sf. Cosma şi Damian. De la Mănăstirea Sf. Teodosie ne vom deplasa cu taxiurile către Mănăstirea Sf. Sava, mănăstirea care datează din sec. V și care adăpostește moaştele Sf. Sava (accesul în incinta mănăstirii este permis numai domnilor, doamnele pot merge la Turnul Femeii, de unde se poate vedea mănăstirea şi locul unde s-a nevoit Sf. Sava). Revenim în Bethleem pentru a vizita Biserica Câmpul Păstorilor, locul unde înnoptau păstorii, în noaptea în care s-a născut Pruncul Iisus Hristos. Continuăm cu vizită la Biserica Sf. Nicolae. Vizitam Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului din Bethleem, ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului numită “Betleemița” sau “Apărătoarea Bethleemului”). La aproximativ 500m se află Grota Laptelui, unde, potrivit tradiţiei s-a oprit Maica Domnului cu Pruncul, în noaptea în care Dreptul Iosif a primit poruncă de la înger să părăsească Betleemul şi să fugă în Egipt. După aceea Cazare și cină la hotel în Bethleem.

Ziua 5, Hozeva – Marea Moartă – Ierihon
Mic dejun. Vom merge către Hozeva unde vizităm Mănăstirea Sf. Gheorghe ale cărei baze au fost puse de Sfinţii Ioachim şi Ana, fiind locul unde cei doi sfinţi s-au rugat pentru dăruirea unui prunc. Inițial, biserica mănăstirii era închinată Maicii Domnului. Astăzi, însă, după reconstruiri şi renaşteri, biserica poartă drept hram pe Sfântul Gheorghe Hozevitul şi pe Sfântul Ioan Iacob de la Neamţ. Tot în mănăstire se află şi peştera unde a trăit mulţi ani Proorocul Ilie. Coborâm pe Valea Iordanului și vom merge la locul real al Botezului lui Iisus pentru binecuvântare în apele Râului Iordan. Ne îndreptăm spre Qumran, unde vom merge la un magazin de produse cosmetice pe bază de săruri de la Marea Moartă, după care vom face un scurt dar relaxant popas la Marea Moartă – lipsită de viață și situată în cel mai jos punct al lumii -420 m. sub oceanul planetar. Continuăm cu vizită la Mănăstirea Sf. Gherasim. Plecăm spre Ierihon, cel mai vechi oraș din lume unde vor vizita Biserica Dudul lui Zaheu apoi ne îndreptăm către Muntele Ispitirii pentru a avea o privire panoramică asupra Mănăstirii Carantania de pe Muntele Ispitirii. Aşezământul Românesc de la Ierihon. Cazare și cină la hotel în Bethleem.

Ziua 6, Ierusalim, Via Dolorosa – Ein Karem
Mic dejun. Intrăm în Cetatea Sfântă a Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan şi parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri în care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Deplasare la Ein Karem, patria Sfântului Ioan Botezătorul. Aici vizităm Biserica și locul unde s-a născut ”cel mai mare om născut dintr-o femeie” şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria locul întâlnirii Fecioarei Maria cu vara sa Elisabeta. Cazare și cină la hotel în Bethleem.

Ziua 7, Lod – Te-Aviv
Mic dejun. Ne îndreptăm spre localitatea Lida (Lod) – patria Sf. Mare Mucenic Gheorghe și vităm biserica ce adăpostește Mormântul Sf. Mare Mucenic şi lanțurile cu care a fost legat. Continuăm cu deplasare către oraşul Tel Aviv – Jafo (localitatea istorică Iope) unde ne vom vedea Biserica Sfinții Arhangheli Mihail şi Gavril apoi vom face un tur tur de Tel-Aviv. Timp liber. Cazare și cină la hotel în Bethleem.

Ziua 8, Tel-Aviv – Iaşi
Mic dejun devreme. Plecăm spre aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Decolare la ora 10:40 şi aterizare pe Aeroportul Internaţional din Iaşi la ora 13:40.

Tag-uri: circuit 2018 Israel, circuit Israel 2018, circuit 2018, circuit Israel, circuit  Israel avion

Acesta oferta a fost actualizata de date la 31.10.2017.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker