HOTEL CAROL 4*- Craciun 2018

Pret incepand de la
960lei/pers/ 4nopti

Detalii oferta:

CRACIUN  ROMANIA 2018-VATRA DORNEI
Hotel Carol 4*


 Tariful include:
- cazare cu mic dejun tip bufet
- Pranz festivde Craciun
- acces la Centru SPA

Descriere Hotel Carol 4*
Localizare:Este complet renovat si modernizat din anul 2012. asezat in inima statiunii Vatra Dornei , la numai cateva minute de gara si de centrul orasului.
Dotari si servicii:Restaurant, bar, gradina de vara, parcare, loc de joaca pentru copii, centru wellness & spa, piscine, sauna finlandeza, sauna prin infrarosii, salina, jacuzzi, aromoterapie, cromoterapie.Pentru tratamentul balnear, turistii trebuie sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie, adeverinta de salariat sau cuponul de pensii.
Dotari camere:Dispune de 17 camere dotate cu mobilier modern , telefon , internet wirless, TV, aparat de purificat aerul . Turistii insotiti de animale de companie, numai cu carnet de sanatate, se percepe o taxa de 10% din valoarea unui loc de cazare pe zi.

Facilitati copii:Copiii pana la 6 ani cazati in camera cu parintii, beneficiaza de gratuitate la cazare,fara pat suplimentar.Copiii intre 6-12 ani cazati cu parintii, beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, cu plata mic dejun.Pentru pat suplimentar, in functia posibilitatilor se percepe 50% din locul de cazare.Copiii peste 12 ani si a treia persoana achita 50% din valoarea unui loc de cazare si se asigura un  pat suplimentar.

Tag: craciun 2018 Romania,craciun 2018 Hotel Carol, craciun 2018, oferte craciun 2018,oferte craciun 2018 Vatra Dornei

Acesta oferta a fost actualizata de date la 12.10.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker