Oferta 2018 Hotel Venus 2*,Slanic Moldova

Pret incepand de la
60 lei/pers/noapte

Detalii oferta:

STATIUNI BALNEARE 2018

SLANIC MOLDOVA

HOTEL VENUS 2*

 

Nota:
- Mic dejun – fisa cont - a la carte
- Pensiune completa – meniu fix

Descriere Hotel Venus 2*

Localizare: Hotelul este localizat in vestita statiune Slanic Moldova, cunoscuta si ca “Perla Moldovei”, recunoscuta documentar de aproximativ 254 de ani.
Dotari si servicii:
Hotelul dispune de parcare proprie, gratuita pentru oaspeti, cu o capacitate de 40 de locuri. In cadrul hotelului, beneficiati de servicii de cazare, pastrarea bagajelor, pastrarea obiectelor de valoare, acces gratuit la internet wireless in holul hotelului, iar contra-cost puteti beneficia de servicii de spalatorie/curatatorie, inchiererea salii de conferinte, tratament.
Dotari camere:
Pentru cazare, hotelul are 450 de locuri, disponibile in 195 de camere, 9 semiapartamente si 8 apartamente. Camerele au 2 paturi individuale, televizor, telefon, grup sanitar propriu si minibar – la cerere in functie de disponibilitate. Apartamentele sunt formate din antreu, living, dormitor si baie. Au pat matrimonial in dormitor si canapea extensibila in living. Sunt dotate cu 2 televizoare.

Tag: Statiuni balneare 2018 Slanic Moldova, oferte Slanic Moldova 2018, oferta Hotel Venus 2018 Hotel Venus Slanic Moldova 2018

Acesta oferta a fost actualizata de date la 31.01.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker