Blog
Parteneri Lucom Travel

Vacanta Delta Dunarii Complex Sunrise Crisan 3*

Pret incepand de la
145 lei/pers/noapte

Detalii oferta:

DELTA DUNARII 2018

 Complex Sunrise Crisan 3*,Crisan

 

 * Tarifele nu sunt valabile  de sarbatorilre legale si zilele libere comerciale

Descriere Hotel Sunrise 3*

Localizare:Este localizat in inima uneia dintre cele mai frumoase delte ale lumii: Delta Dunarii; a doua ca marime si cea mai bine conservata delta a Europei, la 50 km de orasul Tulcea si la 20 km de orasul Sulina, in satul pescaresc Crisan, la intersectia drumului catre Caraorman si bratele Dunarii Vechi.
Dotari si servicii:
Complexul dispune de: restaurant pe doua nivele, capacitate de 150 de locuri unde se pot servi mancaruri traditionale din peste specifice zonei sau mancaruri din meniul international, 2 Sali conferinte, 20 de locuri si 100 de locuri dotata cu video-proiector, ecran, flipchart, sala de biliard si tenis de masa pentru cunoscatori, piscina copii, piscina adulti, sezlonguri, umbrele de soare, terasa in aer liber, sala de fitness pentru cei care doresc sa se mentina in forma maxima, disco-club (sonorizare, jocuri de lumini, ceata, fum si efecte speciale de ultima generatie), lac propriu de pescuit, se pot organiza: - excursii si plimbari in Delta Dunarii cu barci cu motor pe trasee turistice.
Dotari camere:Sunrise Resort 4* este structurat in Hotel si Sat pescaresc prevazut cu Bungalowuri pozitionate in jurul unui iaz. Va pune la dispozitie 29 ( 58 locuri ) de camere in Hotel si 45 ( 90 locuri ) de camere in Bungalowri.
Dotari camera: baie proprie complet dotata, aer conditionat, telefon cu acces international, T.V. Prin satelit, minibar si conexiune wirless la internet.

Se pot organiza:
- excursii si plimbari in Delta Dunarii cu barci cu motor pe trasee turistice.
- Pescuit sportiv - birdwatching - Delta Dunarii fiind un adevarat paradis faunistic.
 -Transport pentru grupuri oriunde in zona Delta Dunarii prin noul serviciu Sunrise- Water 

Facilitati:internet,sala de conferinte,restaurant,sezlonguri gratuite,wifi gratuit.

Tag: Delta Dunarii 2018 Hotel Sunrise, Tulcea Hotel Sunrise 2018, oferte Delta Dunarii 2018, early booking Hotel Sunrise 2018, litoral Delta Dunarii 2018

Acesta oferta a fost actualizata de date la 14.12.2017.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker