Blog
Parteneri Lucom Travel

Litoral Portugalia 2016 Hotel Amazonia Estoril 4*

Pret incepand de la
695 euro/pers

Detalii oferta:

LITORAL PORTUGALIA 2016-ESTORIL

Hotel Amazonia Estoril 4*

Reduceri EARLY BOOKING
20% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 90 zile inainte de checkin
Reducerea este aplicata la tarifele din tabel.

 

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul zbor direct Bucuresti - Lisabona si retur, compania BLUE AIR
• un bagaj de cala de 32 de kg/persoana
• 7 nopti cazare si masa conform ofertei
• transfer aeroport – hotel – aeroport
• asistenta turistica

NU SUNT INCLUSE:
• taxele de aeroport: 125 EURO/ persoana (obligatorii) –  taxele de aeroport sunt informative si pot suferi modificari daca acestea sunt impuse de compania aeriana
• asigurarea medicala / storno
• excursiile optionale  

Suplimente:

Supliment Demipensiune               
01.06.16 - 30.09.16    21 EURO / pers. / zi       

Descriere Hotel Amazonia Estoril 4*

Localizare:Hotelul Amazonia Estoril beneficiaza de o pozitie privilegiata, la mica distanta de Casino Estoril, Centrul de Congres, Plaja Tamariz si la doar 20 minute de capitala Lisabona si de satul istoric Sintra (inclus in patrimoniul mondial UNESCO).
Dotari camere:Hotelul Amazonia Estoril pune la dispozitia oaspetilor sai 28 de camere si apartamente astfel: 15 camere duble / twin (una dintre ele avand facilitati pentru persoanele cu handicap), 2 suite, 8 studiouri si 3 apartamente.
Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, telefon, TV cu ecran plat, mini-bar, seif, baie cu dus, uscator de par, oglinda pentru machiaj; unele camere beneficiaza, de asemenea, de balcon si internet wireless.
Facilitati hotel:Hotelul Amazonia Estoril dispune de urmatoarele facilitati: receptie 24h, restaurant, room-service, curatatorie, piscina in aer liber, rent-a-car, transfer la/de la aeroport, parcare, internet wireless in zonele publice si in camere, servicii de baby-sitting si servicii medicale la cerere.
Tip masa:mic dejun.

Informatii utile:

- Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data  intoarcerii in tara.  Copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE) COMPANIA BLUE AIR:
Otopeni (Henri Coanda) 07:15 -  Lisabona 09:55
Lisabona 11:00 -  Otopeni (Henri Coanda) 17:10 

Observatii

- Pentru infanti (0 – 1,99 ani) nu se achita taxe de aeroport
- Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Portugalia.   Aceste standarde sunt specifice pentru Portugalia si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant.

TERMENE DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;
• 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Tag: Portugalia 2016 Hotel Amazonia Estoril, Hotel Amazonia Estoril 2016, oferte Portugalia 2016, early booking Hotel Amazonia Estoril 2016, litoral Portugalia 2016

Acesta oferta a fost actualizata de date la 23.02.2016.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker