Blog
Parteneri Lucom Travel

Litoral Portugalia 2016 Hotel Carvi 3*

Pret incepand de la
607 euro/pers

Detalii oferta:

LITORAL PORTUGALIA 2016-LAGOS

Hotel Carvi 3*

Reduceri EARLY BOOKING
  10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2016
Reducerea aplicata la tarifele din tabel.

 

Servicii incluse:
- transport cu avionul cursa charter (zbor direct) Bucuresti - Faro si retur cu compania BLUE AIR
- 7 nopti cazare si masa conform ofertei
- transfer aeroport – hotel – aeroport
- asistenta turistica.


Nu sunt incluse:
- taxele de aeroport si catering: 125 EURO/ persoana (obligatorii) –  taxele de aeroport sunt informative si pot suferi modificari daca acestea sunt impuse de compania aeriana
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
- excursiile optionale  

Suplimente:   

Supliment business class - 170 euro / pers       

Descriere Hotel Carvi 3*

Localizare: Cu vedere la Oceanul Atlantic si la plaja Dona Ana din Lagos, hotelul Carvi  ofera o piscina pe acoperis si camere cu balcon.
Dotari: Camerele hotelului Carvi au decor contemporan, cu draperii opace, un seif si o baie privata. Multe camere se bucura de vedere impresionanta la ocean.
Facilitati: Dupa o baie in piscina, oaspetii hotelului Carvi Beach pot inchiria o bicicleta de la receptia deschisa nonstop. Conexiunea WiFi este gratuita in intreaga proprietate.
Formalitatile de check-out se pot face confortabil pana la 12:00, deci va puteti relaxa cu inca o ceașca de cafea.

Informatii utile:

- Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila. Copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual .
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE) :
Bucuresti 13:50 -  Faro 16:35
Faro 17:35 - Bucuresti 23:50

Observatii

- Pretul pachetului este exprimat in EURO/camera
- Infantii (copiii intre 0-2 ani neimpliniti) NU platesc taxele de aeroport
- Infantii (0-2 ani neimpliniti) achita o taxa de 70 euro inclusa in pachet. Infantii nu au loc in avion.
- Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile de resort din Portugalia. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant.

TERMENE DE PLATA:
- 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
- 60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;
- 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Tag: Portugalia 2016 Hotel Carvi, Hotel Carvi 2016, oferte Portugalia 2016, early booking Hotel Carvi 2016, litoral Portugalia 2016

Acesta oferta a fost actualizata de date la 19.02.2016.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker