Blog
Parteneri Lucom Travel

Litoral Portugalia 2016 Hotel Aqua Pedra Dos Bicos 4*

Pret incepand de la
632 euro/pers

Detalii oferta:

LITORAL PORTUGALIA 2016-ALBUFEIRA

Hotel Aqua Pedra Dos Bicos 4*

 Reduceri EARLY BOOKING
10% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 31.03.2016 

Servicii incluse:
- transport cu avionul cursa charter (zbor direct) Bucuresti - Faro si retur cu compania BLUE AIR
- 7 nopti cazare si masa conform ofertei
- transfer aeroport – hotel – aeroport
- asistenta turistica.


Nu sunt incluse:
- taxele de aeroport si catering: 125 EURO/ persoana (obligatorii) –  taxele de aeroport sunt informative si pot suferi modificari daca acestea sunt impuse de compania aeriana
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
- excursiile optionale  

Suplimente:   

Supliment business class - 170 euro / pers

Supliment demipensiune                
03.06.16 - 30.09.16    17 EURO / pers. / zi          

Descriere Hotel Aqua Pedra Dos Bicos 4*

Localizare: Situat intr-o padure de pini mediteraneeni si oferind vedere la Oceanul Atlantic, acest hotel de design pune la dispozitia oaspetilor cazare si facilitati de masaj. Are o piscina in aer liber si acces direct la o plaja aflata la numai 400 m.
Dotari: Toate camerele moderne si functionale de la Aqua Pedra Dos Bicos se deschid spre un balcon privat. Acestea includ un TV cu canale prin cablu si o baie privata cu uscator de par. Este disponibil WiFi gratuit.
Facilitati: Oaspetii pot savura specialitati locale din regiunea Algarve si preparate din bucataria mediteraneeana traditionala.
Personalul de la receptia cu program nonstop poate facilita organizarea de activitati si de excursii in regiunea Algarve. Oaspetii au la dispozitie o parcare gratuita si pot beneficia de servicii de transfer.
Formalitatile de check-out se pot face confortabil pâna la 12:00, deci va puteti relaxa cu inca o ceasca de cafea.

Informatii utile:

- Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila. Copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual .
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE) :
Bucuresti 13:50 -  Faro 16:35
Faro 17:35 - Bucuresti 23:50

Observatii

- Pretul pachetului este exprimat in EURO/camera
- Infantii (copiii intre 0-2 ani neimpliniti) NU platesc taxele de aeroport
- Infantii (0-2 ani neimpliniti) achita o taxa de 70 euro inclusa in pachet. Infantii nu au loc in avion.
- Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile de resort din Portugalia. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant.

TERMENE DE PLATA:
- 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
- 60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;
- 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Tag: Portugalia 2016 Hotel Aqua Pedra Dos Bicos, Hotel Aqua Pedra Dos Bicos 2016, oferte Portugalia 2016, early booking Hotel Aqua Pedra Dos Bicos 2016, litoral Portugalia 2016

Acesta oferta a fost actualizata de date la 18.02.2016.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker