Blog
Parteneri Lucom Travel

Israel-Pământul Făgăduinței - 5 zile plecare din Iaşi

Pret incepand de la
515 euro/pers

Detalii oferta:

CIRCUITE AVION 2018

Israel-Pământul Făgăduinței - 5 zile plecare din Iaşi


Grup minim 35 pers.

Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de intilnire cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicată.

Destinatii:Muntele Tabor – Cana Galileii – Muntele Fericirilor – Capernaum – Ierusalim, Muntele Măslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa – Bethleem – Mănăstirea Hozeva

Servicii incluse:
Transport avion Iaşi – Tel Aviv – Iaşi,
4 nopţi cazare la hoteluri de 4* și 3 conform clasificării locale
Demipensiune (2 mese pe zi - conform programului
Taxe de intrare la obiectivele din program,
Taxiul pe Muntele Tabor
Transport cu autocar cu aer condiţionat, conform programului,
Preot însoţitor din partea agentiei și ghid local vorbitor de limba română.

Servicii neincluse:
Tips & porter în valoare de 2 Euro de persoană pe zi (se plătește obligatoriu către ghidul israelian)
Croaziera pe Marea Galileii
Mesele  de prânz
Cheltuieli personale.

Puncte de atractie: Ierusalimul ,Bethleem,Nazareth
Reduceri si suplimente:

Supliment de single 110 €
Reducere copii 6-12 ani 20 €

Note:

• Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.
• Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
• Categoria hotelurilor este cea oficiala pentru tarile vizitate
• Compania aeriana isi rezerva dreptul de a modifica orarul de zbor.
• Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a modifica taxele de viza si taxele vamale fara o notificare in prealabil.
• Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in functie de data achitarii avansului si semnarii (intocmirii) contractului.
• Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Descriere Circuit avion Israel-Iordania

Ziua 1, Iaşi – Tel-Aviv – Nazareth – Tiberias
Prezentare în Aeroportul din Iaşi la ora 5.00 pentru zbor Iaşi-Tel Aviv cu compania Tarom. Decolare la ora 07.00 din Iaşi cu destinaţia Tel Aviv, sosire la ora 09.50 pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Ajunși în Tel Aviv, după formalitățile vamale începem vizita în Țara Sfântă urcând coasta Mării Mediterane. Ne îndreptăm spre Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbrea la Faţă a Mântuitorului; în biserica greco-ortodoxă se află icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Continuăm cu orașul Nazareth, situat în partea nordică a Israelului, descris ca fiind locul copilăriei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil, ridicată deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria și aflat în apropierea casei acesteia din Nazaret, biserica pictată de frații Moroșanu în 1977, apoi vom merge către Biserica Catolică Buna-Vestire în incinta căreia se află grota în care Fecioara Maria a fost înștiințată de Arhanghelul Gavriil ca Îl va naște pe Iisus. Ne începem ziua de pelerinaj cu vizită la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus, minunea prefacerii apei în vin. Cazare şi cină la hotel în Tiberias/ Nazareth.

Ziua 2, Muntele Fericirilor – Capernaum – Bethleem

Mic dejun. Începem ziua cu vizită Muntele Fericirilor unde vom vedea biserica ce fost construită pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a ținut frumoasa predică despre fericiri. Muntele se înalță la 175m deasupra nivelului Mării Galileii, dar totodată este la 35m sub nivelul Mării Mediterane. Opţional se poate face o relaxantă şi frumoasă croazieră pe Marea Galilei cu o barcă asemenătoare cu cea de pe vremea Mântuitorului. Vom merge către Capernaum, oraşul cel mai iubit de către Mântuitorul și unde a săvârșit cele mai multe minuni; aici vom putea vedea ruinele Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru. La mică distanță se află Tabgha – loc ce aminteşte de minunea înmulţirii a 5 pâini şi 2 peşti și hrănirea a peste 5000 de oameni. Coborâm pe valea Iordanului şi oprim la Yardenit unde este un locul amenajat pentru binecuvântarea credincioșilor în apele Râului Iordan. Cazare şi cină la hotel în Bethleem.

Ziua 3, Ierusalim, Muntele Măslinilor, Muntele Sion – Bethleem 
După micul dejun vom merge în Ierusalim, numit și Orașul Păcii, pe Muntele Măslinilor, unde vom vizita: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării Domnului ce amintește de Înălțarea Domnului la cer și unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost găsit pentru a doua oară capul Sf. Ioan Botezătorul; Mănăstirea Pater Noster, loc unde potrivit tradiției Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”; Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”) zidită în formă de lacrimă, pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a plâns lipsa de pocăință a celor din Cetatea Sfântă dar a deplâns și soarta pe care o va avea Ierusalimul; Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins; Biserica Mormântul Maicii Domnului unde vom coborâ cele 48 de trepte până la Mormântul Fecioarei Maria şi Grota Trădării, grota unde a fost închis Iisus înainte de judecată. După aceea vom merge pe Muntele Sion unde sunt Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Taină” (locul primei biserici creștine din lume) şi Mormântul Sfântului Prooroc şi Psalmist David. Vizită în zona evreiască a Sfintei Cetăți la Zidul Plângerii. După amiaza vom merge în Bethleem unde vom vedea Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului, ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului numită “Betleemița” sau “Apărătoarea Bethleemului”). Cazare și cină la hotel în Bethleem.

Ziua 4, Hozeva – Ierusalim, Via Dolorosa

Mic dejun. Ne îndreptăm către Hozeva unde vom vizita Mănăstirea Sf. Gheorghe ale cărei baze au fost puse de Sfinţii Ioachim şi Ana, fiind locul unde cei doi sfinţi s-au rugat pentru dăruirea unui prunc. Inițial, biserica mănăstirii era închinată Maicii Domnului. Astăzi, însă, după reconstruiri şi renaşteri, biserica poartă drept hram pe Sfântul Gheorghe Hozevitul şi pe Sfântul Ioan Iacob de la Neamţ. Tot în mănăstire se află şi peştera unde a trăit mulţi ani Proorocul Ilie. Vom pleca spre Ierusalim și vom intra în Cetatea Sfântă a  Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan. Parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri în care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Spre seară vizităm Biserica Aşezământului Românesc de la Ierusalim. Cazare și cină la hotel în Bethleem.

Ziua 5, Tel-Aviv – Iaşi
Mic dejun devreme. Plecăm spre aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Decolare la ora 10:40 şi aterizare pe Aeroportul Internaţional din Iaşi la ora 13:40.

Tag-uri: circuit 2018 Israel, circuit Israel 2018, circuit 2018, circuit Israel, circuit  Israel avion

Acesta oferta a fost actualizata de date la 31.10.2017.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker