Blog
Parteneri Lucom Travel

Pelerinaj Israel - Iordania 2017

Pret incepand de la
645 euro/pers

Detalii oferta:

CIRCUITE AVION 2017

Pelerinaj Israel - Iordania 7 zile

Date de plecare:
10.03;20.03;27.03;26.04; 03.05;07.05;30.05;10.09; 30.10;05.11;12.11

Grup minim 35 pers.

Destinatii: Haifa – Muntele Tabor – Nazareth – Petra – Amman – Madaba – Ierihon – Bethleem – Manastirea Sf. Sava – Ierusalim, Muntele Maslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa – Ein Karem.

Servicii incluse:
- transport avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti,
- taxe de aeroport,
- transport cu autocar cu aer conditionat, conform programului,
- 6 nopti cazare la hoteluri de 4* si 3* conform clasificarii din Israel si Iordania
- demipensiune (2 mese pe zi - conform programului; intrare cu cina, iesire cu mic dejun)
- taxe de intrare la obiectivele din program
- preot insotitor din partea agentiei si ghid local vorbitor de limba romana


Servicii neincluse:
- taxiul pe Muntele Tabor (aproximativ 7 Euro/pers, se achita in Israel)
- taxiul la Manastirea Sf. Sava (aproximativ 7 euro/pers, se achita in Israel)
- tips & porter in valoare de 2 Euro de persoana pe zi (se achita obligatoriu catre ghidul local, in prima zi din fiecare tara, in functie de numarul de zile petrecute in tara respectiva)
- taxe de rezervare si de viza pentru Iordania - 45 Euro/pers. (se achita la inscriere)
- cheltuieli personale.

Puncte de atractie: Ierusalimul ,Bethleem ,Madaba-Bis. Sf. Gheorghe,Petra,Nazareth
Reduceri si suplimente: Supliment de single 155 €

Note:

• Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.
• Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
• Categoria hotelurilor este cea oficiala pentru tarile vizitate
• Compania aeriana isi rezerva dreptul de a modifica orarul de zbor.
• Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a modifica taxele de viza si taxele vamale fara o notificare in prealabil.
• Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in functie de data achitarii avansului si semnarii (intocmirii) contractului.
• Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Descriere Circuit avion Israel-Iordania

Ziua 1, Bucuresti – Tel Aviv – Tiberias
Prezentare in Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 07.45 pentru zbor Bucuresti-Tel Aviv cu compania El Al. Decolare la ora 10.45 din Bucuresti cu destinatia Tel Aviv, sosire la ora 13.20 pe aeroportul Ben Gurion-Tel Aviv. Dupa formalitatile vamale ne incepem pelerinajul in Țara Sfânta urcând coasta Marii Mediterane pe urmele Sf. Petru pâna la Cezareea, locul unde Corneliu a fost botezat si de unde Sf. Pavel a plecat la Roma. Vizitam orasul Haifa si frumoasele gradini suspendate Bahai si Biserica Stella Marris (grota prorocului Ilie Tezviteanul). Cazare si cina la hotel in Tiberias.

Ziua 2, Tiberias – Muntele Tabor – Nazareth – Cana Galileii – Amman
Mic dejun. Vom merge catre Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbrea la Faţa a Domnului; in biserica greco-ortodoxa se afla icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Dupa aceea ne deplasam catre Nazareth, cel mai populat oras arab din Israel; este descris ca fiind locul copilariei lui Iisus Hristos. Aici vom Biserica Ortodoxa Sf. Gavriil, ridicata deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria si aflat in apropierea casei acesteia din Nazaret, biserica pictata de fratii Morosanu in 1977, apoi vom merge catre Biserica Catolica Buna Vestire in incinta careia se afla casa parintilor  Fecioarei Maria. Plecam catre Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus, minunea prefacerii apei in vin. Optional ne putem relaxa cu o croaziera pe Marea Galileii cu o barca asemenea celei de pe timpul Mântuitorului. Dupa amiaza ne deplasam la Ben She"an (Decapolis), trecând din Israel in Iordania. Ne indreptam spre Amman, capitala Iordaniei, numita in antichitate Philadelphia. Cazare si cina in hotel in Amman.

Ziua 3, Amman – Petra – Amman

Dupa micul dejun, vom vizita Petra, supranumit si orasul rosu. O minune a lumii, Petra este fara indoiala cea mai valoroasa comoara a Iordanului si cea mai importanta atractie turistica: un oras vast si unic ce a fost sculptat in muntii Sahara de catre nabataeans acum mai bine de doua mii de ani si uitat pâna la redescoperirea sa de catre elvetianul Juhann Ludwig Burkhardt in anul 1812. Principala intrare se face printr-un culoar ingust lung de un km (Siq) si flancat pe ambele parti de stânci inalte de 80 metri iar culorile formatiunilor de piatra sunt absolut uimitoare. La capatul aleii vei ajunge la Al-Khazneh: o fatada masiva sculptata din piatra roz pura ce diminueaza orice alta atractie in jurul sau. Aici vei descoperi totodata Teatrul Roman, Templul Leului, Qasr Bint Pharaoun. (incaltaminte comoda pentru mers pe jos aprox. 4 km). Parasim Petra si trecând peste Valea lui Moise, revenim la Amman si facem un tur panoramic al orasului. Cazare si cina la hotel in Amman.

Ziua 4, Amman – Madaba – Ierihon – Bethleem
Mic dejun. Ne indreptam catre “Orasul Mozaicului” – Madaba, unde principala atractie este Biserica Greco – Ordodoxa Sf. Gheorghe si harta din mozaic a Ierusalimului si a Pamântului Fagaduintei: reprezentarea grafica contine doua milioane de bucati viu colorate ce ilustreaza dealuri, vai, orase dar si Delta Nilului. Vom continua turul spre Muntele Nebo, unul din cele mai venerate locuri sfinte ale Iordaniei de unde Moise a vazut pamântul fagaduintei si de unde ne vom bucura de o panorama spectaculoasa asupra Vaii Iordanului si a Marii Moarte. Deplasare spre granita si vom trece in Israel in dreptul orasului Ierihon-cel mai vechi oras din lume, apoi ne indreptam spre valea Iordanului si vom vizita locul botezului Domnului nostru Iisus Hristos; in apropiere este Manastirea Sf. Gherasim pe care o vom vizita si noi. Ne deplasam catre Ierihon, de unde vom avea o privire panoramica asupra Manastirii Carantania de pe Muntele Ispitirii. Dupa aceea ne vom merge catre Manastirea „Dudul lui Zaheu” si Asezamântul Românesc de la Ierihon. Cazare si cina la hotel in Bethleem.

Ziua 5, Ierusalim, Muntele Maslinilor, Via Dolorosa
Dupa micul dejun vom merge in Ierusalim, numit si Orasul Pacii, pe Muntele Maslinilor, unde ne vom vizita: Manastirea Ortodoxa a Inalţarii Domnului ce aminteste de Inaltarea Domnului la cer si unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost gasit pentru a doua oara capul Sf.  Ioan Botezatorul, Manastirea Pater Noster, loc unde potrivit traditiei Mântuitorul i-a invaţat pe ucenicii Sai Rugaciunea Domneasca „Tatal nostru”), Manastirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”) zidita in forma de lacrima, pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a plâns lipsa de pocainta a celor din Cetatea Sfânta dar a deplâns si soarta pe care o va avea Ierusalimul, Gradina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor ridicata pe locul in care Mântuitorul s-a rugat inainte de a fi prins, Biserica Mormântul Maicii Domnului unde vom coborâ cele 48 de trepte pâna la Mormântul Fecioarei Maria si Grota Tradarii, grota unde a fost inchis Iisus inainte de judecata. Intram in Cetatea Sfânta a Ierusalimului pe poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mantuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Invieri in care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Asezamântul Românesc de la Ierusalim. Cazare si cina la hotel in Bethleem.

Ziua 6, Man. Sf. Sava – Bethleem, Biserica Nasterii Domnului – Ein Karem
Mic dejun. Dupa micul dejun ne vom deplasa in pustiul Iudeii pentru a vizita Manastirea Sf. Teodosie cu Pestera Magilor in care se afla mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia – mama Sf. Sava, Sf. Evloghia – mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota – mama Sf. Cosma si Damian. De la Manastirea Sf. Teodosie ne vom deplasa cu taxiurile catre Manastirea Sf. Sava, manastire care dateaza din sec V si care adaposteste moastele Sf. Sava (accesul in incinta manastirii este permis doar barbaţilor). Dupa amiaza vom merge in Bethleem unde vom vizita Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului, ce adaposteste Pestera in care s-a nascut Domnul Iisus Hristos si icoana facatoare de Maicii Domnului numita “Betleemita” sau “Aparatoarea Bethleemului”); de aici la proximativ 500m se afla Grota Laptelui, unde potrivit traditiei era adapostita Maica Domnului cu Pruncul, in noaptea in care Dreptul Iosif a primit porunca de la inger sa paraseasca Betleemul si sa fuga in Egipt. Deplasare la Ein Karem, patria Sfântului Ioan Botezatorul. Aici vizitam Biserica si locul unde s-a nascut ”cel mai mare Om nascut dintr-o femeie” si Izvorul Sfintei Fecioare Maria locul intâlnirii Fecioarei Maria cu vara sa Elisabeta. Cazare si cina la hotel in Bethleem.

Ziua 7,  Man. Hozeva – Muntele Sion – Tel Aviv – Bucuresti
Mic dejun. Deplasare catre Hozeva unde vom vizita Manastirea Sf. Gheorghe, locul unde a trait ultima parte a vietii sale Sf. Ioan Iacob Românul si unde sunt unde sunt sfintele sale moastele. Deplasare pe Muntele Sionului – ne vom inchina in Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul „Cina cea de Taina”si Mormântul Sfântului Prooroc si Psalmist David. Zidul Plângerii. Sosire la aeroport, decolare spre Bucuresti. Ne indreptam catre Aeroportul Ben.

Tag-uri: circuit 2017 Israel, circuit Israel 2017, circuit 2017, circuit Israel, circuit  Israel avion

Acesta oferta a fost actualizata de date la 23.02.2017.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker