Blog
Parteneri Lucom Travel

Pelerinaj Israel-Iordania

Pret incepand de la
669 Euro/persoana

Detalii oferta:

CIRCUITE AVION 2017

ISRAEL – IORDANIA

Pe drumurile Crestinatatii

Grup minim: 35 persoane.
Supliment grup 25-29 persoane: 30 EURO/persoana; Supliment grup 21-24 persoane: 85 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.
Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Destinatii: TIBERIAS – MAREA GALILEII – AMMAN –  PETRA – Muntele NEBO – MAREA MOARTA – IERIHON –
 BETHLEEM – IERUSALIM

SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul cu Bucuresti - Tel Aviv – Bucuresti, compania EL AL
7 nopti cazare cu demipensiune (bufet suedez/fara cina din data de 17.10) la hoteluri categoria ”Turist” echivalent 3*superior/ 4*, conform programului: 2 nopti Tiberias, 2 nopti Amman, 3 nopti Bethleem
transport autocar modern (dotat cu aer conditionat), pentru executarea programului in Israel
intrari la obiectivele turistice din Israel
asistenta pe aeroportul din Tel Aviv, la sosire
ghizii locali vorbitori de limba romana, la principalele obiective in Bethleem si Ierusalim
autocar (dotat cu aer conditionat) si ghid iordanian in Iordania
insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
taxele de aeroport: 160 EURO/persoana (pot suferi modificari)
bilet de intrare Petra : 55 EURO/persoana - se achita la agentie
taxa intrare-iesire Iordania :20 EURO/persoana, se achita la agentie
Transfer microbuz Muntele Tabor: 10 euro/persoana - se achita la agentie
“tips” (bacsisurile) se practica in Orientul Apropiat: 20 EURO/persoana in Israel si 10 EURO/persoana in Iordania (pentru ghizii locali, soferi, hoteluri si restaurante, care se achita la fata locului reprezentantului agentiei);
bauturi, mese optionale sau alte intrari care nu sunt incluse in program.
asigurare medicala si asigurare storno (recomandate)

Acte necesare:
Pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii; in vederea acceptului de intrare in statul Israel, copie xerox a acestuia.
ATENTIE: Nu se mai accepta pasapoarte temporare de un an!

Termene de plata:
- 20% din pretul pachetului turistic la inscriere
- 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii
- 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Note:
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort, conform standardelor proprii.
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.

Descriere Circuit avion Israel-Iordania

ZIUA 1: BUCURESTI – HAIFA – TIBERIAS 
Intalnire la ora 19:00 (grupul din 17.10) sau ora 08:30 (grupul din 15.11) pe Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, cu insotitorul roman de grup. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa El Al spre Tel Aviv. Aterizare pe aeroportul Ben Gurion la ora 00:30 (grupul din 17.10) sau ora 13:45 (grupul din 15.11). Grupul din 15.11 se va deplasa pe coasta Mediteranei la Haifa, splendid oras-port la Marea Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitarea Manastirii Stela Maris. Vom admira Templul cultului Bahai, cu gradinile pe terase suspendate. Parasim Haifa si ne indreptam spre Tiberias/Nazaret. Cina (grupul din 15.11) si cazare hotel Bali categoria ”turist” (sau similar) in Tiberias.
ZIUA 2: MUNTELE TABOR – CANA GALILEII – NAZARET – CAPERNAUM – TIBERIAS  
Mic dejun. Deplasare spre Muntele Tabor. Vizitarea Bisericii Ortodoxe ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata (transfer maxi-taxi: 10 Euro/persoana, se achita la Agentie). Nazaret, vizitarea Bisericii Catolice Buna Vestire, ridicata pe locul casei Sfintilor Ioachim si Ana, si a Bisericii Ortodoxe Sf. Arhanghel Gavril, cu izvorul unde acesta i-a vestit Fecioarei Maria ca va naste pe Iisus Hristos-Fiul lui Dumnezeu, pictata de fratii Morosanu in anul 1977. Capernaum, supranumit “Orasul Domnului”, Tabgha unde Iisus a savarsit minunea inmultirii painilor si pestilor. Muntele Fericirilor – locul unde Mantuitorul a rostit Fericirile. OPTIONAL, in functie de timpul disponibil, mini-croaziera cu o copie a ”barcii lui Iisus”, pe apele Marii Galileii (pret informativ: 10 EURO/persoana). Cina si cazare la hotel in Tiberias.
ZIUA 3: TIBERIAS – VALEA IORDANULUI – AMMAN 
Mic dejun. Deplasare Tiberias-Raul Iordan - Chibut Yardenit,”locul amenajat al Botezului”. Deplasare la Ben Shean (Decapolis); vom trece peste podul Seik Husein, apa Iordanului, trecand din Israel in Iordania. Deplasare la Jerash (anticul Gerasa), important oras in perioada romana. Vizitarea vechiului oras cu impunatoarea poarta de intrare (Hadrian), strazi, arce si coloane deosebit de bine pastrate. Vom vizita Forumul Oval, Amfiteatrul, Templul lui Zeus, Aleea Cardo, in linie dreapta cu peste 200 de coloane in stil Doric si Ionic. Continuand printre munti si vai adanci, ne indreptam spre Amman, capitala Regatului Hasemit al Iordaniei, numita in antichitate Philadelphia. Cina si cazare la hotel Arena Amman 3*superior (sau similar) in Amman.
ZIUA 4: AMMAN – PETRA  – AMMAN 
Mic dejun. Deplasare cu autocarul spre anticul Petra (aproximativ 3h si 30 min/sens), pe originala “Autostrada a Desertului”. Vizitarea extraordinarei capitale a Nabateenilor, sapata in stanca roz, redescoperita in anul 1812 dupa o cautare de circa 300 de ani, una dintre cele mai spectaculoase realizari ale umanitatii. Vom vedea defilee inguste, fatade sapate in stanca, temple, morminte funerare. Ne vom opri in special pentru a vizita Tezaurul Al Khazanek si Amfiteatrul. Petra a fost inclusa prin vot universal in anul 2007 in randul noilor 7 minuni ale lumii antice si moderne. Petra cu comorile ei reprezinta cea mai cunoscuta atractie turistica a Iordaniei (se recomanda incaltaminte comoda pentru mers pe jos cca.5km).  Parasim Petra si, trecand peste Valea lui Moise, revenim la Amman. Cina si cazare in Amman.
ZIUA 5: MUNTELE NEBO – MAREA MOARTA – IERIHON – BETHLEEM   
Mic dejun. Ne indreptam spre Muntele Nebo (800m), unde Moise a fost ingropat, fiind astfel cel mai respectat loc Sfant din Iordania. Pe acest munte, puteti vedea ce a vazut Moise: o panorama impresionanta ce cuprinde Valea Iordanului, Marea Moarta, Ierihonul, Ierusalimul, teritoriu denumit “Pamantul Sfant!”. Prima Biserica de pe Muntele Nebo a fost construita la finele sec. al-IV-lea pentru a marca locul unde a murit Moise si a fost ingropat, fiind un loc de pelerinaj pentru crestini, dupa cum a fost desemnat de insusi Papa Paul Ioan II. Deplasare spre valea Iordanului, vizitarea locului real al Botezului lui Iisus. Continuam spre granita si vom trece din Iordania in Israel in dreptul orasului Ierihon. Prima oprire: Qumran la Marea Moarta (-400m), cea mai joasa mare de pe glob. Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice& restaurant / autoservire. Scurta oprire la Marea Moarta (45 minute). Intram in Cisiordania, pentru vizitarea celui mai vechi oras din lume: Ierihon. Vizita la Biserica Romaneasca cu Hramul “Tuturor Sfintilor” si Caminul aferent. Cina si cazare la hotel Shepherd Plaza categoria “turist” (sau similar) in Bethleem.
ZIUA 6: BETHLEEM – IERUSALIM – MUNTELE SIONULUI                  
Mic dejun. Vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei unde Dumnezeu S-a facut Om, pentru mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului “Aparatoarea Bethleemului”, facatoare de minuni); Biserica romano-catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui sau “Grota pruncilor ucisi”. Transfer cu microbuze arabe in desertul Iudeii, pentru vizitarea Manastiriior Sfantul Teodosie (sec.V) si Sfantul Sava cel Sfintit (sec.IV) (pret informativ: 5 EURO/persoana, se achita la fata locului). Ierusalim. Vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul ”Cina cea de Taina” - locul primei Biserici din lume, Mormantul Marelui Rege David. Vizita in zona sitului arheologic “Cardo” si la ”Zidul Plangerii”. Cina si cazare la hotel  in Bethleem.
ZIUA 7: MUNTELE MASLINILOR – IERUSALIM                                    
Mic dejun. Deplasare cu autocarul spre Muntele Maslinilor. Continuam pe jos cu vizitarea  Bisericilor Pater Noster (Tatal Nostru) si Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica NaĊ£iunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in Cetatea Sfanta prin poarta Sfantului Arhidiacon Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Vizitarea Bisericii ”Sfantului Mormant”- “Centrul Pamantului Crestin”. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor Paracliselor Sfinte. Cina si cazare la hotel in Bethleem.
ZIUA 8: EIN KAREM – LUD (LIDA) – TEL AVIV – BUCURESTI                                       
Mic dejun. Deplasare la Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul, unde vom vizita Biserica Sf. Ioan ridicata pe locul nasterii Sfantului Ioan Botezatorul si Fantana Fecioarei Maria. Continuam spre Lud, antica Lida, unde vom vizita Biserica Sfantului Gheorghe Biruitorul (unde se afla Moastele Sfantului si Braul cu care a fost legat). Scurt tur auto al orasului Tel Aviv - Jaffa, cel mai mare si cosmopolit oras din Israel. Vizita in cetatea Jaffa. Deplasare spre Aeroportul International ”Ben Gurion” Tel Aviv, pentru formalitatile de plecare. Imbarcare cursa El Al LY 571 cu decolare la ora 18:00 si sosire la Bucuresti la ora 20:50.


Tag-uri: circuit avion 2017 Israel Iordania, circuit  Israel 2017, circuit 2017, circuit  Israel, circuit  Israel avion, pelerinaj Iordania 

Acesta oferta a fost actualizata de date la 09.03.2017.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker