Blog
Parteneri Lucom Travel

Pelerinaj avion 2017 Israel - Oferta Rusalii

Pret incepand de la
de la 399 euro/persoana

Detalii oferta:

CIRCUITE AVION 2017

ISRAEL 2017 - Oferta Rusalii

Destinatii: BETHLEEM – IERUSALIM - MAREA MOARTA – QUMRAN

Grup minim: 30 persoane.
Supliment grup 25 - 29 persoane: 30 EURO / persoana; Supliment grup 20 - 24 persoane: 70 EURO / persoana.
Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

SERVICII INCLUSE:

transport avion Compania Blue Air, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti; snack servit la bord (sandvici si bauturi non-alcoolice);
1 piesa bagaj de cala/persoana (max. 32 kg) si 1 piesa bagaj de mana (max. 10 kg);
check-in gratuit in aeroport;
asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire / plecare;
4 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun & cina/fara cina din data de 01.06) in hoteluri 3*superior / 4* (camere cu aer conditionat, telefon, TV) in Bethleem;
transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
ghizi vorbitori de limba romana la Bethleem si Ierusalim, (Via Dolorosa), specializati in actiuni turistice / pelerinaje;
insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE, DAR SUNT OBLIGATORII:

Taxele de aeroport : 160 EURO/persoana (pot suferi modificari), se achita la agentie,
Tips” (bacsisuri) se practica in Zona Orientului Apropiat, inclusiv in Israel: 25 EURO/persoana (pentru ghizi locali, soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale;
Asigurarea medicala; asigurarea storno optionala (dar recomandata!) se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice.

Acte necesare:
Pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii; in vederea acceptului de intrare in statul Israel, copie xerox a acestuia.
ATENTIE: Nu se mai accepta pasapoarte temporare de un an!

Termene de plata:
- 20% din pretul pachetului turistic la inscriere
- 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii
- 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Descriere Circuit avion Israel

ZIUA 1 (01.06.2017) : BUCURESTI – TEL AVIV
Intalnire la Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, ora 15:30 cu insotitorul roman de grup. Dupa formalitatile vamale, imbarcare cursa BLUE AIR cu destinatia Tel Aviv (18:30), aterizare pe aeroportul Ben Gurion (ora 21:20). Transfer autocar Tel Aviv-Ierusalim-Bethleem. Cazare la hotel categoria ”turist” (echivalent 3*/4*) in Bethleem.
ZIUA 2 (02.06.2017) : BETHLEEM – IERUSALIM
Mic dejun. Vizitarea Bisericii ortodoxe si a Criptei unde S-a nascut Domnul si a Bisericii Catolice Sfanta Ecaterina, Grota Laptelui. Ierusalim-vizita pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul Cina cea de Taina, Mormantul Regelui David, Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel in Bethleem.
ZIUA 3 (03.06.2017): IERUSALIM
Mic dejun. Incepem pelerinajul urcand pe Muntele Scopus. Vizita la Biserica Pater Noster (Tatal nostru) si Biserica Dintr-o Lacrima, la Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, continuam cu Biserica Mormantul Maicii Domnului. Vom intra în Sfanta Cetate prin poarta Sfantului Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii în care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Biserica si Caminul romanesc din Ierusalim. Cina si cazare la hotel in Bethleem.
ZIUA 4 (04.06.2017) : IERUSALIM – MAREA MOARTA – QUMRAN - BETHLEEM
Mic dejun. Deplasare Ierusalim. Intrare in orasul Ierihon - cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica greco-ortodoxa cu Dudul lui Zacheu. Vom aprine o lumanare de “RUSALII” la Biserica Romaneasca din Jerihon! Perspectiva vizuala spre Muntele Carantana, unde Mantuitorul a fost ispitit de Diavol. Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob. Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice la Qumran (vechiul Centru al Esenienilor), include si un restaurant cu autoservire.  Reintoarcere la hotel in Bethlehem. Cina si cazare in Bethleem.
ZIUA 5 (05.06.2017): BETHLEEM – TEL AVIV
Mic dejun. Plecare matinala (ora 06:30) spre Aeroportul International ”Ben Gourion”, Tel Aviv pentru formalitatile de intoarcere in tara. Imbarcare pe cursa BLUE AIR, Tel Aviv (10:50) – Bucuresti, Aeroport International Otopeni (13:40).

Tag-uri: circuit avion 2017 Israel, circuit  Israel 2017, circuit 20167, circuit  Israel, circuit  Israel avion 
 

Acesta oferta a fost actualizata de date la 09.03.2017.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker