Blog
Parteneri Lucom Travel

Circuit avion 2016 ANGLIA, FRANTA

Pret incepand de la
460 euro

Detalii oferta:

CIRCUITE AVION 2016

Anglia, Franta 8 zile

 

Destinatii: Luxembourg – Reims – Paris – Versailles – Fontainebleau – Valea Loirei – Canterbury – Londra – Greenwich – Windsor – Oxford – Stratford – Strasbourg – Munchen

Grup minim 25 pers.

Pretul include:
- Bilet de avion Bucuresti – Frankfurt, Munchen – Bucuresti, zbor Lufthansa (orarul de zbor se poate modifica).
- transport cu autocar climatizat, clasificat 2 - 4*, exceptand ziua 5  (contra cost transport public);
- 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2 si 3*;
- ghid insotitor din partea agentiei dupa intalnirea cu acesta din  Frankfurt.

Pretul nu include:
-  excursii optionale: Fontainebleau si Valea Loirei, Oxford-Stratford, Windsor,  minim 30 persoane
- Transportul local si vaporasele in Strasbourg, Paris si Londra, ascensiunea in Turnul Eiffel
- Taxele de taversare a Canalului Manecii – 45 euro/pers. (se achita la inscriere)
- Taxe de aeroprot + transfer aeroport – hotel - aeroport 195 €
-  intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personale

ORAR DE ZBOR : COMPANIA  LUFTHANSA
Bucuresti – OTOPENI     decolare ora  06.05         Aterizare FRANKFURT  07.40
MUNCHEN decolare  ora  21.45        Aterizare OTOPENI  00.40

Note:
1.  In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2.  Turistii inscrisi pe acest program vor utiliza autocarul plecat pe programul similar cu grupul din tara
3.  Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program.
4.  Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se viziteaza pe exterior.
5.  Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare in camera cu doi adulti. Nu se acorda reduceri pentru cel de-al 3-lea adult in camera (In orasele mentionate, la hotelurile IBIS sunt insuficiente camere triple). Acesta va accepta partaj in camera dubla sau va achita jumatate din suplimentul de camera Single pentru cazarile de la Paris, Strasbourg si Nürnberg.
6.  Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
7.  Multe hoteluri din Anglia, intre care si cele din lantul Travelodge, nu sunt clasificate pe stele.
8.  Acest program este de tip „ Compact”.  Va recomandam sa analizati in catalog lista circuitelor clasificate in functie de dificultate si detaliile categoriilor de clasificare.
9.  Prețurile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turiștii vor putea sa isi  dea acceptul pentru achitarea diferenței de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.

Descriere Circuit Anglia, Franta

Ziua 1. BUCURESTI -  LUXEMBOURG - REIMS - PARIS (595 km)
Prezentare in aeroportul Otopeni la ora 04:00 pentru zbor Bucuresti–Frankfurt cu compania Lufthansa. La pranz, dupa intalnirea cu ghidul si  imbarcarea in autocar tranzitam Germania  spre Luxembourg, pentru un tur pietonal catre Place de l'Armee si Palatul Ducal. In drum spre Paris, scurta oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrala, locul de incoronare a Regilor Frantei. Seara tarziu, cazare la Paris.
Ziua 2. PARIS - VERSAILLES (80 km)
Mic dejun. Dimineata se viziteaza somptuosul Palat de la Versailles (fara acces in gradini). La intoarcerea in Paris, tur panoramic al cartierului de zgarie-nori La Defence. Continuam  vizita cu: Scoala Militara si maiestuosul Dom al Invalizilor, cu mormantul lui Napoleon Bonaparte, apoi L'IIe de la Cité, inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Nôtre Dame si Palatul de Justitie, cu delicata Sainte Chapelle. Urmeaza Pantheonul, apoi ne deplasam pe langa Opera Garnier, Galeriile Lafayette, catre Moulin Rouge si Place Pigale, de unde urcam spre Sacre Coeur si Montmartre. Cazare la Paris.
Ziua 3. PARIS – FONTAINEBLEAU - VALEA LOIREI (450 km)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Paris pentru explorarea orasului pe cont propriu. Pentru cei pasionati sugeram o excursie la Disneyland (deplasarea se face cu RER). In Paris nu ratati Muzeele Luvru si d`Orsay, Centrul Pompidou cu Atelierul Brancusi, Croaziera pe Sena (cca 15 euro) si, bineinteles, ascensiunea in Turnul Eiffel. Optional       (10 euro) excursie la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desavarsit, apoi pe Valea Loirei (35 euro). Se viziteaza cel mai renumit castel: Chambord, ce domina peisajul cu arhitectura sa medievala, iar la intoarcerea spre Paris, oprire in pitorescul orasel Blois pentru a vizita Castelul incarcat de istorie. Cazare la Paris.
 Ziua 4. PARIS -  Canterbury - Londra (450 km)
Mic dejun. In continuare, traseul strabate intreaga Picardie spre Calais. Traversarea Canalului Manecii spre Dover. In drum vom opri la Canterbury, capitala eclesiastica a Angliei, in atmosfera medievala dominata de renumita catedrala. Sosire si cazare in zona Londra.
Ziua 5.  LONDRA - GREENWICH
Mic dejun. Incepem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul,  Madame Tussauds - Muzeul figurilor de ceara, British Museum. Timp liber la dispozitia turistilor sau plimbare cu vaporasul pe Tamisa (cca 12 GBP). Optional, deplasare catre Greenwich, cu renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.
Ziua 6. LONDRA – WINDSOR – STRATFORD - OXFORD (395 km)
Mic dejun. Timp liber in Londra sau optional (12 euro) excursie la Windsor. Se viziteaza castelul Windsor, cel mai mare si unul dintre cele mai vechi din Anglia, care ne va incanta, printre altele, cu Apartamentele regale si Capela St. George`s. Excursia optionala continua spre Stratford-upon-Avon, locul de nastere al inegalabilului Shakespeare, apoi spre Oxford (Oxford-Stratford 25€), cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen's College, Merton College, Catedrala. Intoarcere pentru cazare la acelasi hotel din Londra.
Ziua 7.  LONDRA - STRASBOURG (735 km)
Mic dejun. Plecare spre Dover pentru traversarea pe continent. In cursul serii sosire in Strasbourg. Optional, croaziera cu vaporasul pe raul Ill, pentru a admira pitorescul cartier Petite France si Consiliul Europei. Cazare in zona Strasbourg.
Ziua 8. STRASBOURG – MÜNCHEN – BUCURESTI  (365 km)
Mic dejun. Incepem vizita capitalei Alsaciei cu  Catedrala Notre Dame de Strasbourg si Palatul Rohan. Plecare spre Salzburg, cu popas in München, unde va vor incanta: Marienplatz, Primaria si Frauenkirche. Transfer la aeroportul din Munchen pentru zborul spre Bucuresti.

Tag-uri: circuit avion 2016 Anglia, Franta, circuit Anglia, Franta 2016, circuit 2016, circuit Anglia, Franta, circuit Anglia, Franta avion  

Acesta oferta a fost actualizata de date la 25.01.2016.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker