Blog
Parteneri Lucom Travel

Circuit avion 2016 ANGLIA, FRANTA, BENELUX

Pret incepand de la
574 euro

Detalii oferta:

CIRCUITE AVION 2016

Anglia, Franta, Benelux 11 zile

 

Destinatii: Luxembourg – Reims – Paris – Versailles – Canterbury – Londra – Greenwich – Windsor – Oxford – Stratford – Bruges – Gent – Amstrdam – Haga – Delft – Rotterdam – Anvers – Bruxelles – Köln – Valea Rinului
Grup minim 25 pers.

Pretul include:
-bilet de avion Bucuresti – Frankfurt – Bucuresti, zbor TAROM, (orarul de zbor se poate modifica).
- transport cu autocar climatizat, clasificat 2 - 4*, exceptand ziua 5 (contra cost cu transport public);
-10 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2 - 4*;
-ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

Pretul nu include:

- excursii optionale: Windsor Oxford -Stratford, minim 30 persoane
-transportul local  in  Londra, Paris, Amsterdam si Bruxelles, plimbarile cu  vaporasul  in Amsterdam , Bruges,  Paris si Londra, ascensiunea in Turnul Eiffel
- taxele de taversare a Canalului Manecii – 45 euro/pers. (se achita la inscriere)
- intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personale
- taxe de aeroprot + transfer aeroport – hotel - aeroport 195€

Bonusuri:
GRATUIT deplasarea cu autocarul la GREENWICH

ORAR DE ZBOR : COMPANIA  TAROM
Bucuresti – OTOPENI     decolare ora  08.35 Aterizare FRANKFURT  10.15
FRANKFURT          decolare  ora  18.20   Aterizare OTOPENI  21.45

PENTRU DATA   20.07*  - ORAR DE ZBOR : COMPANIA  LUFTHANSA
Bucuresti – OTOPENI     decolare ora  06.05 Aterizare FRANKFURT  07.40
FRANKFURT          decolare  ora  14.00   Aterizare OTOPENI  17.20

Note:
1. In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2. Turistii inscrisi pe acest program vor utiliza autocarul plecat pe programul similar cu grupul din tara
3. Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program.
4.Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se viziteaza pe exterior.
5. Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare in camera cu doi adulti. Nu se acorda reduceri pentru cel de-al 3-lea adult in camera (In orasele mentionate, la hotelurile IBIS sunt insuficiente camere triple). Acesta va accepta partaj in camera dubla sau va achita jumatate din suplimentul de camera Single pentru cazarile  e la Bruxelles, zona Haga si Paris
6. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
7. Multe hoteluri din Anglia, intre care si cele din lantul Travelodge, nu sunt clasificate pe stele.
8 .Acest program este de tip „ Complex”.  Va recomandam sa analizati in catalog lista circuitelor clasificate in functie de dificultate si detaliile categoriilor de clasificare.
9. Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa isi  dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic

Descriere Anglia, Franta, Benelux

Ziua 1. BUCURESTI - LUXEMBOURG - REIMS - PARIS (610 km)
Prezentare in aeroportul Otopeni la ora 06:30 pentru zbor Bucuresti–Frankfurt cu compania TAROM . La pranz, dupa intalnirea cu ghidul si  imbarcarea in autocar tranzitam Germania  spre Luxembourg, pentru un tur pietonal catre Place de l'Armee si Palatul Ducal. In drum spre Paris, scurta oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrala, locul de incoronare a Regilor Frantei. Seara tarziu, cazare la Paris.
Ziua 2.  PARIS
Mic dejun. Tur panoramic cu autocarul in Orasul Luminilor: L'Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Scoala Militara si maiestuosul Dom al Invalizilor, cu mormantul lui Napoleon Bonaparte, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Champs Élysées, Place Concorde. Timp liber pentru vizitarea Muzeului Luvru. Urmeaza L'IIe de la Cité, inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Nôtre Dame, Cartierul Latin si Pantheonul, apoi ne deplasam pe langa Opera Garnier, Galeriile Lafayette, catre Moulin Rouge si Place Pigale, de unde urcam spre Sacre Coeur si Montmartre. Cazare la Paris.
Ziua 3. PARIS – VERSAILLES - CANTERBURY - LONDRA (450 km)
Dupa micul dejun, tur cu autocarul al cartierului de zgarie-nori La Defence, apoi se viziteaza somptuosul Palat de la Versailles si (optional) gradinile sale. In continuare, traseul strabate intreaga Picardie spre Calais. Traversarea Canalului Manecii spre Dover. In drum vom opri la Canterbury, capitala eclesiastica a Angliei, in atmosfera medievala dominata de renumita catedrala. Sosire si cazare in zona Londra.
Ziua 4. LONDRA - GREENWICH
Mic dejun. Incepem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul,  Madame Tussauds - Muzeul figurilor de ceara, British Museum. Timp liber la dispozitie  sau plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Deplasare catre Greenwich, cu renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.
Ziua 5.  LONDRA
Mic dejun. Dedicam inca o intreaga zi explorarii orasului, utilizand transportul public: St. James Park, Westminster Abbey, National Gallery sau Tate Gallery. Seara, timp liber la dispozitie in zona comerciala Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Covent Garden. Cazare la Londra.
Ziua 6. LONDRA – WINDSOR – STRATFORD - OXFORD  (395 km)
Mic dejun. Timp liber in Londra sau optional (12 euro) excursie la Windsor. Se viziteaza castelul Windsor, cel mai mare si unul dintre cele mai vechi din Anglia, care ne va incanta, printre altele, cu Apartamentele regale si Capela St. George`s. Excursia optionala continua spre Stratford-upon-Avon, locul de nastere al inegalabilului Shakespeare, apoi spre Oxford (Oxford-Stratford 25€), cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen's College, Merton College, Catedrala. Intoarcere pentru cazare la acelasi hotel din Londra.
Ziua 7. Londra – BRUGES – GENT – HAGA (455 km)
Mic dejun. Plecare din Londra spre Dover, pentru a reveni pe continent. Deplasare pe ruta Dunquerque – Bruges - Gent. Dupa pranz, vizita pentru a admira frumusetea unica a orasului Bruges, pe care o vom descoperi atat pietonal, cat si printr-o minunata plimbare cu barca. In Gent se viziteaza Catedrala, Primaria, Fortareata, Biserica Sf. Iacob. Calatoria continua spre zona Haga pentru cazare.
Ziua 8.  AMSTERDAM
Mic dejun. Dedicam intreaga zi vizitei in Amsterdam – « Venetia Nordului », cu Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh si Centrul de prelucrare a diamantelor Coster Diamonds. Optional ne imbarcam intr-o minicroaziera pe canale (cca. 15 €), cel mai bun mod de a gusta farmecul orasului. Cazare in zona Haga.
Ziua 9. HAGA – DELFT – ROTTERDAM – ANVERS - BRUXELLES (185 km)
Mic dejun. Vizita in Haga: Vredespaleis (Palatul Pacii), Binnenhof (Parlamentul), moderna Primarie, Muzeul Regal de Pictura Mauritshuis, cu renumite picturi de Rembrandt, Rubens si Vermeer, Tribunalul International. Dupa o oprire in pitorescul Delft, celebru pentru ceramica albastra, continuam drumul spre Rotterdam, cel mai mare port din Europa, pentru un placut tur pietonal prin centrul orasului. Plecare spre Anvers, unde poposim langa Grote Markt, cu Primaria, Catedrala si Centrul istoric al orasului lui Rubens. Cazare la Bruxelles.
Ziua 10. BRUXELLES – KÖLN - KOBLENZ (310 km)
Mic dejun. Tur de oras in Bruxelles: Palatul Regal, Palatul Natiunii, Grand Place, Primaria, Manneken Pis. Inainte de a parasi capitala Belgiei, admiram simbolul orasului, Atomium-ul amplasat langa parcul Mini-Europa. Plecare spre Germania. Scurta oprire in Köln pentru a admira maretia impresionanta a Catedralei. Cazare la Koblenz sau intr-una din localitatile pitoresti din zona.
Ziua 11. VALEA RINULUI – FRANKFURT – BUCURESTI  (120 km)
Mic dejun. Traseul urmeaza minunata Vale a Rinului, cu legendara Stanca Lorelei si semetele castele medievale. Drumul continua spre Frankfurt. Transfer la ora 11.30 la aeroportul din Frankfurt pentru zbor la Bucuresti.

Tag-uri: circuit avion 2016 Anglia, Franta, Benelux, circuit Anglia 2016, circuit 2016, circuit Anglia, Franta, Benelux, circuit Anglia, Franta, Benelux avion 

Acesta oferta a fost actualizata de date la 25.01.2016.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker