Blog
Parteneri Lucom Travel

Pelerinaj avion 2017 ISRAEL

Pret incepand de la
499 euro/persoana

Detalii oferta:

CIRCUITE AVION 2017

Pelerinaj Israel 6 zile

Destinatii: BETHLEEM –  IERUSALIM – MAREA MOARTA – IERIHON – NAZARETH -CAANA GALILEII –  Muntele TABOR –  HAIFA – TEL AVIV

Grup minim 35 pers.

Supliment grup 34-30 persoane: 20 EURO/persoana Supliment grup 29-25 persoane: 50 EURO/persoana. Supliment grup 24-20 persoane: 95 EURO/persoana.
Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

SERVICII INCLUSE:
Transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, compania El Al,
Asistenta (Tel Aviv) in aeroport la sosire si plecare;
5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun  si cina) in hoteluri categoria ”turist” echivalent: 3*superior /  4*: 3 nopti in Bethleem, 2 nopti in Tiberias/Nazaret;
Transport autocar modern (dotat cu aer conditionat) pentru executarea programului;
Intrari la obiectivele precizate in program;
Ghid local – vorbitor de limba romana la principalele obiective din Bethleem si Ierusalim (Via Dolorosa);
Insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:
Taxele de aeroport : 160 EURO/persoana (pot suferi modificari);
Transfer taxi/microbuz Muntele Tabor: 10 EURO/persoana, se achita la agentie;
Tips” (bacsisuri) se practica in Zona Orientului Apropiat, inclusiv in Israel: 25 EURO/persoana (pentru ghizi locali, soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale;
Asigurarea medicala; asigurarea storno optionala (dar recomandata!) se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice.

Puncte de atractie:
-Haifa,Ierusalimul ,Bethleem ,Nazareth.

Bine de stiut:

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intilnire cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata.
ATENTIE!!!VA RUGAM SA PASTRATI BILETUL DE AVION DEOARECE VA FI NEVOIE
SA-L ARATAM LA INTRAREA IN AEROPORTUL DIN TEL AVIV (chiar daca este electronic).

Note:

•Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.
•Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).
•Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
•Compania aeriana isi rezerva dreptul de a modifica orarul de zbor.
•Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel.
•Bagaje: bagajul de cala (1 buc.) max. 20 kg/pers., bagajul de mâna max. 7 kg/ pers. (fara lichide, cosmetice, obiecte taioase  sau  ascutite)
•Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
•Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
•Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.

Descriere Circuit avion Israel

ZIUA 1: BUCURESTI – BETHLEEM
Intalnire la Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, ora 08:00, cu insotitorul de grup. Imbarcare cursa El Al: Bucuresti 10:55 – Tel Aviv 13:30. Tur auto panoramic in jurul Portilor Sfintei Cetati. Cina si cazare la Hotel Shepherd categoria ”turist” (similar) in Bethleem.
ZIUA 2: BETHLEEM – IERUSALIM
Mic dejun. Bethleem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei “unde Dumnezeu S-a facut Om”, pentru Mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului ”Aparatoarea Betleheemului”, facatoare de minuni). Biserica romano-catolica Sfanta Ecaterina, Grota Laptelului. Vizita la Ein Karem, “patria Sfantului Ioan Botezatorul”. Vizitarea Bisericii si a Criptei in care s-a nascut “cel mai mare om nascut dintr-o femeie” si Fantana Fecioarei Maria. Intoarcere la Ierusalim, vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul - Cina cea de taina, Mormantul Marelui Rege David. Vizita la Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel in Bethleem.
ZIUA 3: IERUSALIM 
Mic dejun. Deplasare la Ierusalim. Incepem Pelerinajul nostru (pe jos) cu Muntele Maslinilor; vizita la Biserica Pater Noster (Tatal Nostru), Biserica Dominus Flavit (Domnul a plans), Biserica Natiunilor (Agoniei) cu Gradina Ghetsimani. In continuare Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sfantului Stefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte. Incheiem ziua aprinzand o lumanare la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Cina si cazare la hotel in Bethleem.
ZIUA 4: IERUSALIM  – IERIHON – MAREA MOARTA – TIBERIAS
Mic dejun. Deplasare Bethleem – Ierusalim – Marea Moarta. Intrare in orasul Ierihon – cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco–Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu” si Biserica si Caminul Romanesc de la Ierihon. Privire asupra Muntelui Carantania si Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice si la restaurant cu autoservire. Scurta pauza de 30 minute. Continuam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe Valea Iordanului. OFERTA: Yardenit – vizita la locul amenajat al Botezului. Cina si cazarea la hotel categoria ”turist” in Tiberias /Nazaret.
ZIUA 5: CAANA GALILEII – NAZARETH – CAPERNAUM
Mic dejun. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Nazaret. Vizitarea Bisericii Ortodoxe “Sfantul Gavril” cu Izvorul Mariei-pictata de fratii Morosanu in anul 1077, si a Bisericii catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sfantului Petru. Tabha, unde Iisus a savarsit minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisericii. Optional, in functie de timp, scurta croaziera de 45 minute (aprox. 10 Euro/persoana) cu o ” copie a barcii lui Iisus” pe apele sfinte ale Marii Galilee si vizita la Capris – fabrica de aur si diamante. Cina si cazare la hotel in Tiberias/Nazaret.
ZIUA 6: TIBERIAS – MUNTELE TABOR – HAIFA – TEL AVIV.
Mic dejun. Parasim orasul Tiberias si ne indreptam spre Muntele Tabor – vizitarea Bisericii Grec-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata”. Transfer cu microbuze arabe (10 EURO/persoana, se achita la Agentie). Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase – etajate. Vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre Tel Aviv. Continuam spre Aeroportul International Ben – Gurion. Imbarcare cursa EL AL: Tel Aviv 18:00 - Bucuresti 20:50.


Tag-uri: circuit 2017 Israel, circuit Israel 2017, circuit 2017, circuit Israel, circuit  Israel avion

Acesta oferta a fost actualizata de date la 09.03.2017.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker