Blog
Parteneri Lucom Travel

Hotel Cerbul 2*, Borsa

Pret incepand de la
45 lei/pers/noapte

Detalii oferta:

OFERTA MARAMURES - 2016

Hotel Cerbul 2*, Borsa

 

ABREVIERI: DBL=Camera dubla,SGL=Single,APP=Apartament

Descriere Hotel Cerbul 2*

Localizare:  la baza partiei,  la 89 km de Sighetu Marmatiei si 82 km de Vatra Dornei, la 850 m altitudine.
Dotari generale: dispune de 62 de locuri in 26 de camere duble, 2 camere duble cu pat suplimentar si un apartament. Restaurantul dispune de un salon de 80 de locuri, terasa 40 de locuri, bar de zi cu 20 de locuri si o sala de sedinte cu 40 de locuri, parcare proprie, Conexiune la internet wireless
Dotari camere: Toate camerele au spatii sanitare proprii, televizoare color, cablu tv, telefon si balcon.
Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Cerbul, categoria 2 stele.
Sport/Fitness: Poteci marcate inlesnesc drumetiile in orice anotimp; exista partii de schi pentru toate categoriile de practicanti (200 - 2700 m lungime), precum si mijloace de transport pe cablu. 5 partii de schi cu grad de dificultate care variaza de la usor la greu (Puzdrele, Poiana Stiol, Poiana Stiol - Vf.Stiol-grad de dificultate mediu; Bradet-grad de dificultate usor; Olimpica-grad de dificultate ridicat  si dispune în plus de nocturna); teleschi  si telescaun, trambulina naturala.
Factorii naturali: recomanda statiunea in tratarea afectiunilor pulmonare, cardio-vasculare (mofete), ale sistemului nervos periferic, iar apele minerale sunt eficiente in tratarea afectiunilor tubului digestiv, renale, ale cailor urinare.
Cai de acces Borsa: Cai de acces Arterele rutiere – DN 18 (Baia Mare – Sighetu Marmatiei – Viseu de Sus –Moisei – Borsa – Prislop – Sesuri) si DN 17 C (face legatura cu Bistrita, Nasaud si Dej) – asigura accesul in zona. DN 18 face legatura peste Pasul Prislop cu DN 17 – Suceava – Campulung Moldovenesc – Vatra Dornei – Bistrita.

Tag: Maramures 2016, Oferta Maramures 2016, Cazare Maramures 2016, Oferta Hotel Cerbul  2016, Cazare Hotel Cerbul  2016

Acesta oferta a fost actualizata de date la 12.02.2016.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker