Blog
Parteneri Lucom Travel

Hotel Secret Garden 3*, Danesti

Pret incepand de la
110 lei/pers/noapte

Detalii oferta:

OFERTA MARAMURES - 2016

Hotel Secret Garden 3*, Danesti

 

ABREVIERI: DBL=Camera dubla,SGL=Single,APP=Apartament

Descriere Hotel Secret Garden 3*

Hotelul Secret Garden 3* este situat intr-un cadru natural feeric, in peisaj de exceptie din satul Danesti.Satul Danesti se afla situat in comuna Sisesti, pe drumul de la Baia Mare catre Cavnic.
Localizare: sat Danesti.
Dotari generale: 50 locuri impartite in 20 camere duble si 4 apartamente (living, dormitor, jacuzzi), bar si restaurant cu terasa, sala de conferinte cu proiector (capacitate de 50 locuri si este dotata cu sistem de sonorizare, sistem de proiectie, flipchart, aer conditionat), sala de fitness, teren de sport multifunctional,sauna, birou de schimb valutar.
Dotari camere: tv color, televiziune prin satelit, minibar, telefon, cabine de dus, uscator de par.
Servicii masa:se acorda in restaurantul Secret-Garden, categoria 3 stele, mic dejun bufet, pranzul si cina in sistem a la carte''.
Facilitati copii ( in camera cu 2 adulti): copiii cu varsta cuprinsa intre 0-12  ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit in cazul in care nu se solicita pat suplimentar, turistii fiind obligati sa certifice etatea copilului printr-un act la check-in. Primul si al doilea copil in camera cu un adult beneficiaza de o reducere de 50% la tariful net pe loc de cazare cu mic dejun inclus pe tipul respectiv de camera.In camera dubla cu doi adulti, primul copil beneficiaza de gratuitate iar al doilea de reducere 50% din tariful net al unui loc de cazare cu mic dejun inclus pe tipul de camera respectiv.
A treia sau a patra persoana adulta cazata in camera dubla cu pat suplimentar sau apartament beneficiaza de 20% reducere din tariful net al unui loc de cazare cu mic dejun inclus pe tipul de camera respectiv.
Tratament: afectiuni ale aparatului locomotor (afectiuni reumatismale inflamatorii, degenerative, abarticulare, stari posttraumatice), afectiuni ale aparatului digestiv, afectiuni ginecologice, afectiuni otolaringologice, afectiuni ale aparatului respirator, distonii neurovegetative.
Alte facilitati: accesul la piscinele interioare si exterioare, sauna, sala de fitness si teren de sport (tenis/fotbal), taxa hoteliera, 2 lacuri amenajate pentru pescuit sportiv, SPA, baza tratament.
Obiective turistice:
- Cimitirul Vesel din Sapanta
- manastirea Barsana, manastirea Sfanta Ana din Rohia
- Valea Izei, Tara Lapusului
- muzeul Etnografic Sighetul Marmatiei.

Tag: Maramures 2016, Oferta Maramures 2016, Cazare Maramures 2016, Oferta Hotel Secret Garden 2016, Cazare Hotel Secret Garden  2016

Acesta oferta a fost actualizata de date la 12.02.2016.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker