Blog
Parteneri Lucom Travel

Hotel Paltinis 3*,Borsa

Pret incepand de la
50 lei/pers/noapte

Detalii oferta:

OFERTA MARAMURES - 2016

Hotel Paltinis 3*,Borsa

 

ABREVIERI: DBL=Camera dubla,SGL=Single,APP=Apartament

Descriere Hotel Paltinis 3*

Localizare: amplasat intr-un cadru pitoresc deosebit, pe valea Viseutului la distanta de 150 m fata de DN18 sau 1000 m distanta de la intrarea in statiunea turistica Borsa.
Dotari generale: Hotelul dispune de 47 locuri de cazare dupa cum urmeaza: 2 camere duble matrimoniale, 14 duble cu paturi separate, 3 apartamente cu pat matrimonial si camera separata cu loc de luat masa incluzand o canapea cu doua locuri de dormit si o camera tripla.Restaurantul dispune de un salon de 50 de locuri, terasa 50 de locuri, bar de zi cu 12 locuri.Hotel dispune si de o parcarea proprie aproximativ 20 de locuri de parcare sunt disponibile, Conexiune la internet wireless.
Dotari camere: TV, baie cu dus, balcon;  apartamentele au in plus frigider. In apartamente se cazeaza maxim 4 persoane.
Alte facilitati: La umbra padurii, la limita dintre Muntii Rodnei si Muntii Maramuresului, pe valea Viseutului la 11 km distanta de centrul orasului Borsa, se afla Pastravaria Paltinis, un loc unde cunoasterea procesului tehnologic si mediul natural fac din acesta pastravarie locul ideal pentru cresterea pastravului.Pastravaria este noua si in plina expansiune, localizata in apropierea Drumului National 18, inaintea pasului Prislop ce face legatura intre Maramures si Bucovina o face ideala pentru a putea aproviziona, restaurantele, turisti si populatia locala cu pastrav.
Cai de acces Borsa: Cai de acces Arterele rutiere – DN 18 (Baia Mare – Sighetu Marmatiei – Viseu de Sus –Moisei – Borsa – Prislop – Sesuri) si DN 17 C (face legatura cu Bistrita, Nasaud si Dej) – asigura accesul in zona. DN 18 face legatura peste Pasul Prislop cu DN 17 – Suceava – Campulung Moldovenesc – Vatra Dornei – Bistrita. In interiorul zonei, exista o serie de obiective interesante, care prin folosirea drumurilor forestiere existente sunt accesibile turistilor.
Obiective turistice in Borsa: Cascada cailor Borsa, Manastirea Barsana,Pastravarie Paltinis, Statiunea Borsa.

Tag: Maramures 2016, Oferta Maramures 2016, Cazare Maramures 2016, Oferta Hotel Paltinis  2016, Cazare Hotel Paltinis 2016

Acesta oferta a fost actualizata de date la 12.02.2016.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker