Blog
Parteneri Lucom Travel

Complex Turist Suior 3*,Baia Mare

Pret incepand de la
94 lei/pers/noapte

Detalii oferta:

OFERTA MARAMURES - 2016

Complex Turist Suior 3*,Baia Mare

 

ABREVIERI: DBL=Camera dubla,SGL=Single,APP=Apartament

Descriere Complex Turist Suior 3*

Localizare: 18 km de municipiul Baia, pe DN 18, pe traseul Baia Mare - Baia Sprie - Sighetul Marmatiei.
Dotari generale: IZA, MARA, IGNIS, cele 3 minihoteluri din Suior Baza au o capacitate de 99 locuri de cazare în camere cu un pat, cu doua paturi Si în apartamente. Sunt în total 53 de camere în toate cele trei corpuri avand urmatoarea dispunere: 7 camere single, 24 camere duble twin, 14 camere matrumoniale, 8 apartamente, terasa restaurant de la Baza poate gazdui peste 40 de oaspeti.  Ea se afla in imediata apropiere a restaurantului, fiind de fapt o prelungire a acestuia. Braseria, aflata la baza partiei, are peste 60 de locuri Si poate fi considerata ca fiind cel de-al doilea restaurant al complexului. Sala de conferinte poate gazdui peste 80 de persoane, pe scaune, fiind anzestrata cu: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, aparatura audio-video, aparatura de traducere simultana în 2 limbi, internet în sistem wireless, microfoane fixe si instalatie de aer conditionat.
Dotari camere: decorul camerelor este conceput pe patru culori: bordo, bej, verde Si albastru, fiecare culoare dandu-i camerei personalitate Si farmec propriu. Dotarile sunt la nivelul de 3* stele, adica acestea au: mobilier elegant, minibar, televizor color, televiziune prin satelit, telefon, internet prin sistem wireless; baie proprie dotata cu cabina de dus si uscator.
Alte facilitati: centrul SPA, aflat in imediata apropiere a complexului, vine cu o gama variata de servicii pentru destindere si relaxare. In acelasi loc, doar la etaje diferite, beneficiati de: sauna, jacuzzi, solar, masaj, sala de fitness, biliard, tenis de masa, darts. Se pot practica aici sporturi de echipa precum: fotbalul, handbalul, voleiul, baschetul, dar Si individuale precum tenisul de camp, atat pe terenul de zgura cat Si pe cel de bitum. Se pot face drumetii pe munte, se pot vizita imprejurimile ajutati de bicicleta, motocicleta, sau ATV, puteti face jogging, puteti incinge o partida de paint ball, existand in acest sens un poligon si echipamentul necesar practicarii acestui sport.
Parcul copiilor: copiii se bucura de o atentie speciala, de aceea s-a creat un ”colt” numai pentru ei. Aici, cei mici, se pot juca în voie, beneficiind printre altele de leagane si de un joc gonflabil cu lungimea de 21 m si latimea de 5 m, compus din zid de ascensiune si multiple obstacole, sub supravegherea permanenta a personalului din complex.
Suiorul este prin excelenta o statiune montana de iarna, care se remarca mai ales prin facilitatile oferite iubitorilor sporturilor, specifice acestui anotimp. Amplasate pe versantul nordic al Masivului Mogosa, cu o lungime de 3600 m, partiile de schi ale Complexului Turist Suior sunt cotate ca partii de dificultate medie. Zonele de dificultate ridicata sunt alternate in mod fericit cu portiuni mai line, ceea ce le da un farmec aparte si senzatia permanenta pentru schiori de noutate si adrenalina.

Tag: Maramures 2016, Oferta Maramures 2016, Cazare Maramures 2016, Oferta Complex Turist Suior  2016, Cazare Complex Turist Suior 2016

Acesta oferta a fost actualizata de date la 12.02.2016.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker