Blog
Parteneri Lucom Travel

Hotel Domogled 3* - SENIORI ACTIVI

Pret incepand de la
137 lei/pers/noapte

Detalii oferta:

SENIORI ROMANIA 2015

Hotel Domogled 3*-Baile Herculane

ABREVIERI: DBL =Camera Dubla Standard,SGL=Single

Descriere Hotel Domogled 3*

Localizare: in centrul statiunii.
Dotari generale: 276 locuri in 138 camere cu 2 paturi, bar de zi 260 locuri din care 40 locuri in saloane, 60 locuri pe terasa neacoperita si 160 locuri in gradina de vara.
Dotari camere: baie/dus,  TV cablu, telefon, balcon, minibar.
Servicii masa: a la carte si meniu fix.
Baza de tratament: in incinta hotelului.
Tratamente balneare: Baza de tratament asigura tratamente complexe pentru: afectiuni reumatismale inflamatorii (spondilita anchilozanta); afectiuni reumatismale degenerative spondiloza cervicala, dorsala si lombara); afectiuni posttraumatice; afectiuni neurologice  periferice - pareze si paralizii); afectiuni asociate (ginecologice, respiratorii, dermatologice, afectiuni metabolice.
In baza de tratament a hotelului (suprafata de 980 mp) se pot efectua zilnic 3.154 proceduri.
Proceduri si tratamente: bai cu ape minerale termale sulfuroase si cu ape minerale termale clorurosodice atat in cazi, cat si in bazine, cu posibilitati de  kinetoterapie; inhalatii cu aerosoli; inhalatii cu ape minerale; electro si hidroterapie; sali de gimnastica medicala, masaj medical; kinetoterapie; crenoterapie, salina artificiala, sauna.
Agrement/Sport: Sala de spectacole la hotel DACIA cu  peste 300 locuri; discoteca; sala de biliard;tenis de masa, Strandul Sapte Izvoare; Sarbatoarea narciselor de la Zervesti (rezervatie botanica), Pescuit sportiv pe Raul Cerna; Drumetii pe trasee marcate catre Sapte Izvoare, Cheile Domogledului, Izvorul si Valea Cernei, Cascada Codiu, Grota Haiducilor, Grota cu aburi si Pestera lui Adam.

Conditii de comercializare:
- fiecare rezervare trebuie sa cuprinda cel putin o persoana cu varsta peste 55 ani (o copie a actului de identitate va fi anexata la contract). Orice exceptie de la aceasta regula se face numai cu acordul agentiei.
- la inscriere se va achita un avans de 50%, urmand ca diferenta sa fie achitata cel tarziu cu 21 zile inaintea plecarii

Conditii de penalizare in cazul anularii:
- 50% din valoarea pachetului de servicii daca anularea se face cu minim 31 zile inaintea plecarii
- 75% din valoarea pachetului de servicii daca anularea se face in intervalul 30-21 zile inaintea plecarii
- 100% din valoarea pachetului de servicii daca anularea se face cu mai putin de 21 zile inaintea plecari

Tag: seniori romania 2015,seniori romania 2015 Hotel Domogled, reduceri vara seniori romania 2015, oferta seniori 2015, vacanta seniori romania 2015,seniori 2015,seniori 2015 baile herculane,oferta seniori 2015 baile herculane

Acesta oferta a fost actualizata de date la 18.06.2015.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker