Blog
Parteneri Lucom Travel

Litoral Portugalia 2015 Hotel Tivoli Carvoeiro 4*

Pret incepand de la
650,5 euro/pers

Detalii oferta:

LITORAL PORTUGALIA 2016 -Carvoeiro

  Hotel Tivoli Carvoeiro 4*

Reduceri EARLY BOOKING
  7% reducere pentru rezervari si plata integrala pana la 60 zile inainte de checkin
Reducerea aplicata la tarifele din tabel.

 

Servicii incluse:
- transport cu avionul cursa charter (zbor direct) Bucuresti - Faro si retur cu compania BLUE AIR
- 7 nopti cazare si masa conform ofertei
- transfer aeroport – hotel – aeroport
- asistenta turistica.


Nu sunt incluse:
- taxele de aeroport si catering: 125 EURO/ persoana (obligatorii) –  taxele de aeroport sunt informative si pot suferi modificari daca acestea sunt impuse de compania aeriana
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice;
- excursiile optionale  

Suplimente:   

Supliment business class - 170 euro / pers

Half Board Supplement                
01.06.16 - 30.09.16    19 EURO / pers. / zi    
    

Descriere Hotel Tivoli Carvoeiro 4*

Localizare:Hotelul este amplasat in varful unei stanci, deasupra Praia Vale Covo. Carvoeiro se afla la 10 minute de mers pe jos.
Dotari camere:Fiecare camera moderna de la Tivoli Carvoeiro are TV prin satelit, aer conditionat si facilitati pentru prepararea de bauturi calde. In plus, fiecare camera are baie privata si uscator de par.
Facilitati hotel:Facilitatile de agrement de la Tivoli Carvoeiro includ 2 terenuri de tenis luminate si un centru de scufundari privat. Proprietatea este la mai putin de 5 minute de mers cu masina de Terenul de golf Vale de Milho, iar parcul acvatic Slide and Splash se afla la 5 km.
Facilitati copii:camera de jocuri, teren de joaca pentru copii
.
Tip masa:Mic dejun.

Informatii utile:

- Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila. Copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual .
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE) :
Bucuresti 13:50 -  Faro 16:35
Faro 17:35 - Bucuresti 23:50

Observatii

- Pretul pachetului este exprimat in EURO/camera
- Infantii (copiii intre 0-2 ani neimpliniti) NU platesc taxele de aeroport
- Infantii (0-2 ani neimpliniti) achita o taxa de 70 euro inclusa in pachet. Infantii nu au loc in avion.
- Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile de resort din Portugalia. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant.

TERMENE DE PLATA:
- 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
- 60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;
- 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Tag: Portugalia 2016 Hotel Tivoli Carvoeiro, Hotel Tivoli Carvoeiro 2016, oferte Portugalia 2016, early booking Hotel Tivoli Carvoeiro 2016, litoral Portugalia 2016

Acesta oferta a fost actualizata de date la 18.02.2016.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker