Blog
Parteneri Lucom Travel

Croaziera in Caraibele de Sud - decembrie 2016

Pret incepand de la
489 euro/pers

Detalii oferta:

CROAZIERE 2016

CROAZIERA IN CARAIBELE DE SUD (Miami)

MSC Divina

 

Plecare: 6 Decembrie 2016
Durata: 10 nopti
Documente obligatorii de calatorie: Pasaportul si Viza

Tarife valabile in momentul ofertarii:

Cabina dubla interioara:489 euro/persoana

Tariful include:

- cazare pe nava in cabina aleasa (acestea detin cabina de dus si WC, aer conditionat, telefon, seif, uscator de par, TV- fiecare cabina are steward);
- 3 mese in restaurantele principale la restaurantele de tip bufet
- gustari intre mese
- suc, gheata, cafea, lapte, ceai si apa ( de la dozatoarele din bufetele de pe vas)
- accesul la terenul de Basket / Volei
- accesul gratuit la puntile exterioare, la piscine cu scaune pentru plaja si prosoape de plaja;
- accesul la biblioteca
- accesul in toate barurile, lounge-urile si cluburile vasului
- accesul la toate spectacolele de pe vas
- accesul gratuit la sala de gimnastica, la piscine, jacuzzi, la pista in aer liber pentru jogging;
- accesul la Aqua Park ( doar pe vasele MSC Splendida, MSC Fantasia si MSC Divina)
- accesul la cazino
- accesul la galeriile de arta
- accesul la zona de jocuri Arcade
- program zilnic cu sumarul principalelor noutati si evenimente care se desfasoara la bordul navei;
- participarea la jocuri, karaoke, lectii de dans, la spectacole cu live music, cabaret, petreceri cu teme, discoteca;
- biroul de informatii la bord este deschis 24 ore /zi;

Tariful nu include:

- taxele portuare si guvernamentale (difera in funcție de durata croazierei)
- bacsisul (difera in funcție de destinație și perioada): 9 euro/persoana/noapte sau 12 $/persoana/noapte și se achita la bordul vasului la terminarea croazierei
- jocurile de noroc si cazino-ul
- transportul de la si pana la portul de imbarcare
- serviciile de cazare pre si post imbarcare
- bauturile alcoolice (in cazul selectarii experientei Aurea, sunt incluse bauturile alcoolice conform pachetului Allegrissimo; iar in cazul experientei Yacht Club, sunt incluse doar in zonele Yacht Club, inafara acestor zone fiind contra cost)
- serviciile de Spa si tratamentele de frumusete, masaj, laundry service, centru medical, meniuri speciale la diferite restaurante;
- excursiile optionale (ce pot fi achizitionate fie de la bordul vasului fie din agentie)
- simulatorul de Formula 1 ( cca. 9 Euro / persoana si se afla doar pe MSC Splendida, MSC Fantasia si MSC Divina)
- cinematograful 4 D ( cca. 7 Euro / persoana si se afla doar pe MSC Splendida, MSC Fantasia si MSC Divina)
- apelurile telefonice date in afara navei din cabina;
- asigurarile de sanatate
- transferurile ( difera in functie de port )
- mesele la restaurantele cu specific
- serviciile de Babysitting
- taxa pentru serviciile de bar de 15% din valoarea produsului este adaugata automat la fiecare cumparare de la bar sau de la restaurant
- serviciile medicale de la bordul vasului

Detalii despre vas: MSC Divina

MSC Divina, al 11 - lea vas al liniei MSC Cruises, a fost botezat de catre Sophia Loren in Marsilia, in mai 2012. Modelata dupa cele doua nave surori, MSC Splendida si MSC Fantasia, Divina are unele imbunatatiri remarcabile. La bordul vasului veti gasi un confort modern, o varietate de activitati sportive si recreative, divertisment si chiar miniclub-uri pentru copii si adolescenti.Construit cu stil, lux si atentie la detalii, pe vasul MSC Divina pasagerii pot experimenta jocurile de noroc in Cazinoul Veneziano sau pot urmari spectacole de muzica si divertisment in Teatrul Pantheon. Pentru o experienta glamour, la bordul vasului MSC Divina, pasagerii vor descoperi elegantele scari cu cristale Swarovski. MSC Divina le ofera pasagerilor sai si experienta MSC Yacht Club, o experienta in care vor beneficia de facilitati suplimentare si inclusiv de serviciul unui majordom si de un restaurant privat. O gama variata de masaje profesionale si tratamente wellness se pot experimenta in cadrul MSC Aurea Spa, precum si o zona privata doar pentru adulti pe puntea 18.

Conditii generale de calatorie:

Tarifele se refera la locul in cabina si sunt exprimate in EURO/persoana. Reducerile pentru copii si suplimentele vor fi comunicate la cerere.
Tarifele sunt valabile in limita disponibilitatilor iar in lipsa unei rezervari optionale sau ferme nu se pot garanta aceste tarife.
Prezentarea la nava se face cu minimum 4 ore inainte de ora de plecare mentionata in intinerariu.
Se recomanda intocmirea asigurarilor medicale si storno pentru asigurarea croazierei.
Pentru calatoria in croaziera este nevoie de pasaport si viza de SUA – document valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.
In derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum: intarzieri in traficul aerian, schimbari de program sau de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteorologice, etc, ce pot avea consecinte asupra programului turistic. In aceste cazuri, agentia se obliga sa depuna toate eforturile pentru a gasi solutii in vederea depasirii situatiilor aparute dar, totodata, nu poate fi facuta raspunzatoare pentru situatiile mentionate mai sus si in consecinta, nici pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente.
Clasificarea pe stele a navelor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului American. Ca atare, facilitatile comune si cele ale cabinelor sunt conforme cu standardele locale.
Costurile de transport, precum si taxele de aeroport si securitate pot fi majorate in functie de variatia pretului petrolului pe piata internationala, companie aeriana etc.
Aspecte legate de sanatatea si capacitatea de a calatorii : pasagerul declara pe proprie raspundere ca poate calatorii pe mare si cu avionul si ca starea sau comportamentul sau nu vor afecta siguranta si confortul navelor, aeronavei sau a celorlalti pasageri ; orice pasager cu o afectiune care ii poate influenta capacitatea de a calatorii trebuie sa prezinte certificat medical inainte de rezervare ; compania nu poate accepta o rezervare sau transportul unei femei care va fi insarcinata in cel putin 28 de sapatamani pana la sfarsitul croazierei.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conditii de anulare si modificare a croazierelor:

Pentru anulari efectuate cu mai mult de 45 de zile pana la imbarcare se va percepe o penalizare de 15% din costul total al rezervarii.
Pentru anularile efectuate in intervalul 45 zile - 15 zile pana la imbarcare se va percepe o penalizare de 60% din costul total al rezervarii.
Pentru anularile efectuate cu mai putin de 15 zile pana la imbarcare se va percepe o penalizare de 100% din costul total al rezervarii.

Tag: Croaziere, croaziere 2016, calatorii, sejur 2016, Croaziere MSC Divina, croaziera Caraibele de Sud 2016, croaziere ieftine, oferta croaziera 2016

 

Acesta oferta a fost actualizata de date la 12.02.2016.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker