Blog
Parteneri Lucom Travel

HOTEL NALBA 3* - Litoral Romania 2018

Pret incepand de la
307lei/pers/7 nopti

Detalii oferta:

Litoral Romania 2018 - Jupiter

Hotel Nalba 3*

Maxi EARY BOOKING pana la 15.04.2018

 

Pentru tarife si disponibilitate serii de 5 sau 6 nopti va rugam contactati-ne! 

ABREVIERI: DBL =Camera Dubla Standard,MD=Mic dejun

Descriere Hotel Nalba 3*

Situare: in centru statiunii, vis-a-vis de hotel Meteor, la 150 m de plaja
Plaja: nisipoasa, cu intrare lina sau putin abrupta in mare, cu pietre mici, in golf indiguit.
Dotari generale: complet renovat, parter si 2 etaje; parcare gratuita in limita locurilor disponibile, bar de zi, bar de noapte, seif pentru pastrarea obiectelor de valoare, casa de schimb valutar, restaurant (salon de mic dejun), gradini interioare.
Dotari camere: camere duble complet renovate, dispun de tv, minibar, pardoseala din gresie cu covorase, baie cu cadita de dus sau cada (camerele cu 2 paturi au baie cu cada iar cele cu pat matrimonial au baie cu cadita de dus), geam termopan, fara balcon, aer conditionat. Repartizarea camerelor se face la receptie.
Servicii masa: micul dejun se asigura la restaurant Antik, categoria I, pe baza bonurilor valorice eliberate de receptia hotelului pe baza biletelor de odihna. Restul meselor, bonuri valorice, se vor putea lua la restaurantul Antik situate in fata hotelului Iris, sau la terasele Antik din statiunile Neptun si Saturn.
Facilitati copii :
- parc de joaca supravegheat pentru copii + programe speciale sustinute de animatori profesionisti
- Kinder Zoo – va asteapta in fiecare seara intr-un spatiu special amenajat langa parcul de joaca, unde cei mici pot interactiona cu dragalasele animalute
- "incurajarea creatiei" -cei mici vor fi indrumati in tainele modelajului si a artei origami. Creatiile cele mai reusite ale micilor cursanti vor fi expuse saptamanal in cadrul unei expozitii.
- intr-un spatiu special amenajat se vor desfasura concursuri de darts si table.

Alte facilitati: parc de joaca supravegheat pentru copii si programe speciale sustinute de animatori profesionisti, kinder zoo; incurajarea creatiei prin cursuri de modelaj si origami, concursuri de darts si table.
Nu se accepta cazarea persoanelor cu animale de companie.

Tag: Litoral 2018 Jupiter, litoral Jupiter 2018 all inclusive, oferte litoral Jupiter all inclusive, early booking Hotel Nalba, oferta early booking Jupiter 2018, Hotel Nalba Jupiter

Acesta oferta a fost actualizata de date la 01.03.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker