HOTEL DORNA 3*-Revelion 2018

Pret incepand de la
671lei/pers/noapte

Detalii oferta:

REVELION ROMANIA 2018-VATRA DORNEI
  Hotel Dorna 4* 

 

Tariful include:
 - 4 nopti cazare
- Mic dejun 30, 31 decembrie 2017 si 02 ianuarie 2018
- Cina de intampinare in 29 decembrie 2017, cu primire traditionala si muzica live;
- Cina mediteraneana în 30 decembrie 2017;
- CINA FESTIVA DE REVELION – în noaptea de trecere dintre ani, va invitam sa petreceti
alaturi de cei dragi si sa degustati meniul nostru exclusivist si bauturile rafinate. Seara va fi cu
program artistic live, foc de artificii ( 31 decembrie 2017)
- CINA FESTIVA DE CARNAVAL în 01 ianuarie 2018, cu meniu traditional, tombola cu premii,
datini si obiceiuri, dansuri traditionale si muzica live care sa asigure buna dispozitie;
- prânz în zilele de 30 si 31 decembrie 2017
- brunch în 01 ianuarie 2018
- pachet Ski Pass / sejur - 5 urcari cu teleschiul - traseu lung sau 10 urcari cu teleschiul - traseu
scurt pe partia Parc ( langa hotel )

Descriere Hotel Dorna 3*

Localizare: situat la baza Partiei Parc - Vatra Dornei – Suceava.
Dotari generale: Complet renovat in 2011, hotelul dispune de 39 de spatii de cazare structurate astfel: 1 suita, 9 apartamente 4*, 19 camere 4* si 10 camere 3*, 1 sala de conferinta (60 locuri) dotata cu aparatura moderna ce va asigura buna desfasurare a oricarui eveniment, conferinta, training sau  intalnire de afaceri. Restaurant cu o capacitate de 140 locuri.Ca noutate, Hotelul Alpin 4* va deschide un bar cu design deosebit,  situat la etajul cinci al cladirii, cu vedere panoramica de exceptie.
Dotari camere:  spatiile de cazare sunt dotate : suita – apartament cu living room ce uneste  doua dormitoare, fiecare cu baie proprie; Apartamente de 4* - fiecare apartament are dormitor si living room dotat cu canapea extensibila; Tot hotelul este dotat la 4*, diferenta dintre camerele de 3* si cele de 4* o constituie doar dimensiunile camerelor. Camerele la standardul de 3*, sunt dotate cu pat matrimonial, televizor cu TV cablu, internet gratuit, telefon cu deviatie internationala, seif si minibar.
Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): copiii cu varsta pana in 6 ani, gratuitate la cazare și masa – nu se asigura pat suplimentar, aceștia vor dormi in pat cu parinții. Se achita doar suma de 220 lei/ fiecare copil pentru a beneficia de loc separat in restaurant la cinele festive; copil cu varsta cuprinsa intre 6 ani (impliniți) și 14 ani se va achita: 789 lei loc suplimentar in camera dubla 4*(pe pat pliant); 838 lei loc suplimentar in apartament ( pe canapea extensibila); copil cu varsta cuprinsa intre 14 ani (impliniți) și 18 ani se va achita: 1315 lei loc suplimentar in camera dubla 4*(pe pat pliant); 1397 lei loc suplimentar in apartament (pe canapea extensibila); pentru fiecare persoana peste 18 ani( impliniți) se va achita: 2234 lei loc suplimentar in camera dubla 4*(pe pat pliant); 2375 lei loc suplimentar in apartament (pe canapea extensibila).
Se asigura locuri suplimentare doar in camerele de 4* pe paturi pliante și in apartamente pe canapea extensibila, in limita disponibilitaților.
Rerezervarea locurilor suplimentare se face odata cu rezervarea pachetului ( din cauza locurilor limitate)
Agrement in Vatra Dornei: Catedrala Sfanta Treime, Parcul dendrologic - 50 ha - rezervatie naturala, Muzeul Cinegetic, sediul primariei - sala de festivitati, "Sala oglinzilor de cristal", Muzeul Etnografic, Biserica romano-catolica, Sinagoga - templul evreiesc, platoul Runc de unde se poate observa panorama orasului. PLIMBARE CU TELESCAUNUL - traseu de 3 km lungime EXCURSII de 1 zi sau 2 zile pe urmatoarele trasee: - manastirile din Bucovina (Moldovita, Sucevita, Putna, Suceava - Cetatea de Scaun, Humor, Voronet) - Maramures - manastirile din judetul Neamt - castelul Dracula, in Pasul Tihuta - schitul Rarau DRUMETII - parcurgerea traseelor montane din Bazinul Dornelor. VANATOARE SI PESCUIT SPORTURI EXTREME: - river rafting: traseu standard, 14 km pe raul Bistrita, echipamente profesionale, instructor profesionist. - parapanta: masivele Suhard, Vf. Ousorul, Platoul Giumalau, Platoul Calimani. Pentru cei neinitiati, se asigura parapanta bi-place cu instructor. - mountain-bike: traseu la 10 - 15 km de Vatra Dornei, se asigura biciclete profesionale. Ascensiuni montane cu vehicul cu tractiune 6x6 SPORTURI DE IARNA care se pot practica in statiune, cu instructori specializati, se poate inchiria echipament adecvat: - cross country, schi pe partie neomologata, in salbaticie - free ride, traseu de avalansa - escalada pe gheata - schi fond, snowmobile PLIMBARI CU SANIA CU CAI PAINTBALL.

Tag-uri: Revelion 2018, revelion 2018 Hotel Dorna,revelion romania 2018, oferte revelion 2018 vatra dornei, oferte revelion romania 2018

Acesta oferta a fost actualizata de date la 19.09.2017.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker