Oferta 2018 Hotel Mures 2*

Pret incepand de la
115 Ron/pers/noapte

Detalii oferta:

STATIUNI BALNEARE 2018

BAILE FELIX, BIHOR

HOTEL MURES 2*

 

  Nota:
-  Sejurul minim este de 5 nopti
-  Demipensiune : mic dejun si cina
- Tratament balnear se acorda pentru minimum 5 zile si include: 1 consultatie medicala initiala si 3 proceduri/zi (cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale - procedurile corespunzatoare zilelor exceptate se reprogrameaza in zilele lucratoare)
- Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania:bilet de trimitere și cardul de sanatate pentru serviciile medicale în sistemul asigurarilor sociale de sanatate
* Tarifele nu sunt valabile  de sarbatorilre legale si zilele libere comerciale

Descriere  Hotel Mures 2*

Situare: Hotelul Mures se aflã în vecinãtatea hotelului Poienita, corp comun cu hotel Somes si Hotel Unirea, în vecinãtatea policlinicii.
Dotari generale: 360 camere - 650 locuri, parcare, restaurant, restaurant terasa, baza de tratament, sala de conferinte, masaj, curatatorie, farmacie, piscina exterioara cu apa termala (contra cost), loc de joaca pentru copii, 4 lifturi, biliard, casa de schimb valutar, seif.
Dotari camera: Baie, televizor, cablu TV, telefon.
Servicii masa: in sistem bonuri valorice.
ATENTIE!!!
- serviciile de masa din pachetele de cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) sunt acordate in sistem bufet suedez in sezon (15.06-15.09.2014 si 15.06-15.09.2015)
- suplimentul de pensiune completa este acordat in sistem fisa cont
Tratament :
- hidroterapie
- kinetoterapie
- electroterapie
- termoterapie
- elongatii
- inhalatii - aerosoli
- masoterapie
- sauna
INFORMATII SI FACILITATI:
1. Nu se acceptã cazare cu mic dejun si tratament;
2. Micul dejun  se serveste în sistem bufet la hotelurile : International, Termal, Nufarul, Poienita si Mures;
3. Tratamentul balnear se acordã pentru minim 5 zile si include consultatie medicalã initialã, 3 proceduri/zi lucrãtoare, cu exceptia zilelor de sâmbãtã, duminicã si a sãrbãtorilor legale. Procedurile corespunzatoare zilelor exceptate se reprogrameaza in zilele lucratoare.Asistentã medicalã permanentã.
NU se acorda mai putine zile de tratament decat sejurul;
4. Serviciile suplimentare solicitate se achitã la receptia hotelurilor: proceduri de tratament, Wellness sau alte servicii;                                                          
FACILITATI:
5. La hotelurile de 4* si 3* tarifele includ acces la piscine si sala de fitness. Turistii cazati la Hotel Nufãrul au acces la piscinele si sala de fitness de la Hotel Termal;
Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): pentru copil de pana la 11,99 ani  se acorda gratuitate la cazare (în cazul în care nu se solicita pat suplimentar) iar la masa se achita incepand de la varsta de 2 ani, agentiile avand obligativitatea incasarii serviciilor de masa (10 lei/zi-mic dejun si 14 lei/zi-o masa principala, la care se adauga comisionul agentiei), in caz contrar se va achita la receptie tariful pt adult.In camera dubla se accepta maxim 2 adulti si 2 copii sub 12 ani .
6. Taxa de statiune, care reprezintã 1% din valoarea primei nopti de cazare, nu este inclusa in pret si se achita, separat, la receptia hotelului.
7. Nu se accepta 3 adulti in camera dubla.
Tarifele nu sunt valabile in perioada sarbatorilor de Paste, 1 Mai, Rusalii, Craciun si Revelion.
Nu se accepta animale de companie.
Atentie: preturile sunt pentru cetateni romani.

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.

Tag: Statiuni balneare 2018 Baile Felixa , oferte Baile Felix 2018, Hotel Mures, oferta Hotel Mures 2018, Hotel Mures Baile Felix 2018

Acesta oferta a fost actualizata de date la 31.01.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker