Blog
Parteneri Lucom Travel

Oferta cazare Hotel Belvedere 3*

Pret incepand de la
80 lei/pers/noapte

Detalii oferta:

Munte Predeal 2018

Hotel Belvedere 3*


 

Descriere Hotel Belvedere 3*

Localizare: fostul Hotel Cioplea  la capatul B-dul Libertatii, avand o panorama splendida asupra statiunii Predeal
Dotari generale: 135 de camere (in total 267 locuri) distribuite astfel:3 camere single, 47 camere duble twin, 73 camere matrimoniale, 4 garsoniere, 8 apartamente,resturant, spa, centru de conferinte, parcare, spalatorie proprie lenjerie, bar de zi, internet cafe.
Dotari camere: televizor, TV cablu , minibar, telefon, room service, wireless internet.
Restaurant: renovat si modernizat, dispune de un « Salon Clasic », cu un cadru elegant avand o capacitate maxima de 200 de locuri si de un « Salon Modern » cu o capacitate maxima de 80 locuri unde se pot organiza petreceri private avand posibilitatea servirii mesei atat in format bufet suedez, meniu fix sau a la carte.   
Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-6,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun (fara pat suplimentar asigurat); copiii cu varsta cuprinsa intre 7-11,99 ani beneficiaza de reducere 50% din valoarea unui loc in dubla si primesc pat suplimentar (pat pliant); copiii cu varsta cuprinsa intre 12-18 ani achita contravaloarea unui loc in dubla si primesc pat suplimentar (pat pliant).
Alte facilitati fara plata: sala de fitness, sauna, jacuzzi, internet wireless, parcare.
SALA DE CONFERINTA: Hotelul dispune de o sala multifunctionala cu o capacitate de 100 de locuri, o sala de conferinte de 70 locuri si  4 sali de work-shop-uri cu o capacitate maxima de 15 locuri.
Toate salile sunt dotate cu mobilier specific pentru conferinta cu flipchart-uri, ecrane de proiectie si videoproiector. De asemeni, la solicitarea clientului se pot oferi servicii de sonorizare, etc contracost, in functie de cerinte.
Este permis accesul cu animale de companie de talie medie si mica. Tariful este de 15 ron/noapte la care se adauga comisionul agentie.

Cazarea incepe la ora 15.00 si se termina la ora 12.00 in ziua plecarii.
Preturile nu sunt valabile in perioada Targurilor si Sarbatorilor (Paste, Craciun, Revelion, etc).

Tag: munte Romania 2018 Hotel Belvedere , munte Hotel Belvedere 2018, oferta Hotel Belvedere 2018, munte Predeal/Paraul Rece 2018 Hotel Belvedere

 

Acesta oferta a fost actualizata de date la 25.04.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker