Litoralul pentru toti 2018 Hotel Traian 3*

Pret incepand de la
395 lei/pers/6 nopti

Detalii oferta:

LITORALUL PENTRU TOTI-EFORIE NORD 2018

Hotel Traian 3*


 

ABREVIERI: DBL =Camera Dubla Standard, MD = Mic Dejun

Adresa: Str. Traian, nr.1, Eforie Nord, jud.Constanta
Situare: deschidere panoramica spre statiune si Lacul Techirghiol, la 50 m. de statia CFR si Lacul Techirghiol si la cca.500 m de plaja.
Dotari generale: hotel, restaurant cu o suprafata de 980 m/p si 300 locuri, bar de zi, sala de receptii, conferinte si intalniri de afaceri, club,  baza de tratament, magazin alimentar, centrala termica, terasa, bar, parcare, piscina acoperita cu apa termala, piscina in aer liber pentru copii, spatii de joaca pentru copii, camera special amenajata pentru copii.
Dotari camere:  balcon cu geamuri termopan, grup sanitar propriu modernizat cu cadita dus, televizor, minibar, aer conditionat.
Baza de tratament cu o suprafata de 1540 m/p, ofera tratament balneofizical si recuperare pentru 600 pacienti/zi cu medici specialisti, asistenti B.F.T. si cuprinde bazin-apa incalzita si sarata, cabinete  tratamente, sala C.F.M., aparatura B.T.L., aparatura medicala specifica. Baza de tratament este amenajata pentru tratarea afectiunilor reumatismale degenerative si inflamatorii, afectiunilor post-traumatice, neurologice, periferice  si ale sistemului nervos central, afectiunilor ginecologice, dermatologice, respiratorii. Tratamentul beneficiaza de aportul namolului sapropelic, bioclimatului marin si apei sarate a Lacului Techirghiol .
Servicii masa: se acorda in restaurantul propriu, fara masa sau cu mic dejun meniu fix;
Facilitati copii ( in camera dubla cu doi adulti): copiii cu varsta intre 0-2 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit (fara pat suplimentar); copiii cu varsta cuprinsa intre 2-10 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare (daca nu se solicita pat suplimentar) si achita 10 lei/zi micul dejun ( la care se adauga comisionul agentiei) pentru maxim 2 copii, daca se solicita pat suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc de cazare + 10 lei micul dejun ( la care se adauga comisionul agentiei); copii cu varsta cuprinsa intre 10-16 ani (neimpliniti) achita 65% contravaloarea unui loc de cazare, micul dejun il achita integral ( 15 lei/persoana/zi, la care se adauga comisionul agentiei) si se acorda pat suplimentar; copii peste 16 ani achita 85% contravaloarea unui loc de cazare, iar micul dejun il achita intreg si se acorda pat suplimentar.

Tag: Litoral 2018 Eforie Nord, litoral Eforie Nord 2018 all inclusive, oferte litoral Eforie Nord all inclusive, oferta Litoralul pentru toti Eforie Nord 2018,Litoralul pentru toti 2018 Hotel Traian , Hotel Traian  Eforie Nord

Acesta oferta a fost actualizata de date la 24.01.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker