Blog
Parteneri Lucom Travel

Litoral Italia 2014 Hotel Carlton International 4*

Pret incepand de la
576,5 euro pers

Detalii oferta:

Litoral Italia 2014 - Sorrento

Hotel Carlton International  4*

 

SERVICII INCLUSE:
-  transport avion, Bucuresti – Napoli - Bucuresti, compania Blue Air
-  1 bagaj de cala/ persoana in limita a 32 kg, o singura piesa
- 7 nopti cazare si masa conform ofertei
- transfer aeroport – hotel – aeroport
- asistenta turistica in limba romana

NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport: 95 EURO/ persoana (obligatorii)
- serviciile de catering in timpul zborului
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (optionala): aprox. 2% din contravaloarea pachetului, se incheie odata cu semnarea contractului.
- excursiile optionale 
- taxa de oras (se achita de catre clienti direct la receptia hotelului)

INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:
- Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.

OBSERVATII:
-  Pentru infanti (0 – 1,99 ani) nu se achita taxe de aeroport
- Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Italia.   Aceste standarde sunt specifice pentru Italia si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant

Descriere

Hotelul Carlton International beneficiaza de pozitie foarte buna, in centrul istoric al orasului, la cateva minute de principalele atractii: Piazza Tasso, Basilica di Sant Antonio, Chiesa di San Francesco, Deep Valley of the Mills si Grand Marina.
Localizare
Hotelul Carlton International este situat la 125 m de Piazza Tasso, in centrul orasului Sorrento, si la 50 km de aeroportul din Napoli.
Dotari camere
Hotelul Carlton International dispune de 76 de camere dotate cu baie proprie cu cada/dus, uscator de par, TV satelit, balcon.
Facilitati hotel
Hotelul Carlton International dispune de urmatoarele facilitati: piscina in aer liber cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, camera pentru servire micul dejun, snack bar, wi-fi gratuit in zonele publice, lift.
Facilitati copii
sectiune pentru copii la piscina
Tip masa
Mic Dejun/ Demipensiune

 

Tag: Litoral Italia 2014 Hotel Carlton International, litoral Hotel Carlton International 2014, oferte litoral Sorrento all inclusive 2014, early booking Hotel Carlton International 2014, litoral Sorrento 2014

 

Acesta oferta a fost actualizata de date la .

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker