Blog
Parteneri Lucom Travel

Litoral Italia 2014 Hotel Antiche Mura 4*

Pret incepand de la
968 euro/pers

Detalii oferta:

Litoral Italia 2014 - Sorrento

Hotel Antiche Mura 4*

SERVICII INCLUSE:
-  transport avion, Bucuresti – Napoli - Bucuresti, compania Blue Air
-  1 bagaj de cala/ persoana in limita a 32 kg, o singura piesa
- 7 nopti cazare si masa conform ofertei
- transfer aeroport – hotel – aeroport
- asistenta turistica in limba romana

NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport: 95 EURO/ persoana (obligatorii)
- serviciile de catering in timpul zborului
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (optionala): aprox. 2% din contravaloarea pachetului, se incheie odata cu semnarea contractului.
- excursiile optionale 
- taxa de oras (se achita de catre clienti direct la receptia hotelului)

INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:
- Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.

OBSERVATII:
-  Pentru infanti (0 – 1,99 ani) nu se achita taxe de aeroport
- Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Italia.   Aceste standarde sunt specifice pentru Italia si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant

Descriere

Antiche Mura este o vila eleganta construita in secolul XIX in stilul ‚Art Nouveau si renovata in 2005. Numele hotelului este dat de vechiul zid de aparare al orasului, ce dateaza din secolul XV si care este partial incorporat in noua cladire.
Localizare
Hotelul Antiche Mura este situat central in Sorrento, langa piata principala a orasului, Piazza Tasso. Langa hotel sunt numeroase restaurante, baruri, pub-uri, cluburi de noapte si magazine. La numai 5 minute de mers este statia de autobuz sau de tren, iar la mai putin de 10 minute de mers este plaja si port.
Dotari camere
Camerele sunt dotate cu: baie cu cada/dus cu hidromasaj, aer conditionat, uscator de par, TV satelit, minibar (contra cost), internet wi-fi, seif (contra cost), balcon mic.
Facilitati hotel
Hotelul Antiche Mura dispune de urmatoarele facilitati: piscina cu sezlonguri, inconjurata de o livada de lamai si portocali; camera servire mic dejun, snack bar, lounge bar, internet wi-fi gratuit in zonele publice, internet cafe (contra cost), terasa, garaj (contra cost).
Tip masa
Mic dejun/ Demipensiune

 

Tag: Litoral Italia 2014 Hotel Antiche Mura, litoral Hotel Antiche Mura 2014, oferte litoral Sorrento all inclusive 2014, early booking Hotel Antiche Mura 2014, litoral Sorrento 2014

 

Acesta oferta a fost actualizata de date la .

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker