Blog
Parteneri Lucom Travel

Baza Trat. Recuperator Procopie Elisabeta 3*- SENIORI 55+

Pret incepand de la
118 lei/pers/noapte

Detalii oferta:

SENIORI ROMANIA 2015

Baza Trat. Recuperator Procopie Elisabeta 3*-Vatra Dornei

ABREVIERI: DBL =Camera Dubla Standard,SGL=Single 

Descriere Baza Trat. Recuperator Procopie Elisabeta 3*

Localizare: In Dorna Arini, la 5 km de Vatra Dornei, pe drumul ce duce spre masivul Rarau-rezervatie naturala, intr un decor mirific de brazi si arini, unde raul Bistrita, se unduieste generos, te asteapta BAZA DE ODIHNA SI TRATAMENT RECUPERATOR "PROCOPIE SI ELISABETA". Complexul este situat langa Manastirea Acoperamantul Maicii Domnului si ofera conditii optime pentru odihna si relaxare, tratament si recuperare, precum si pentru evenimente.
Dotari generale: cu o capacitate de 60 locuri, dispuse în camere twin, single si matrimoniale, sala de conferinta cu o capacitate de 15 persoane, dotata cu echipament modern: ecran de proiectie, videoproiector, internet wirless, flipchart si consumabile, restaurant omologat 3* cu o capacitate de 90 locuri, decorat cu elemente clasice si dotari moderne, baza de tratament
Dotari camere: Camerele sunt spatioase si combina mobilierul clasic si elegant cu facilitatile moderne: acces la internet-wirless, cablu TV, LCD, frigider - minibar, telefon, baie cu cada sau dus, incalzire centrala, lift pentru deplasarea facila la etajele superioare, inclusiv baza de tratament.
Baza de tratament si relaxare: Procedurile si tehnicile specifice la care se adauga factorul natural de cura – climatul subalpin cu aeronizare negativa, se adreseaza afectiunilor din: reumatologie, recuperare fizica, medicina sportiva, dermatologie, boli metabolice si de nutritie, neurologie etc.
Proceduri de înalta clasa : hidroterapie in ozon si diatermia, dar si clasicele bai de plante naturale, bai galvanice, impachetari cu namol de Techirghiol, electroterapie, masaje terapeutice si de relaxare, sauna uscata si umeda, toate se completeaza cu terapia prin credinta.
Posibilitati de agrement: Compexul Dorna Arini este o locatie linistita, imprejurimile oferindu-va o priveliste placuta, relaxanta. Aerul curat, cu miros puternic de rasina de brad datorita padurilor din apropiere, va va incarca de energie si voie buna. Pentru petrecerea timpului liber va propunem:
In locatie: tratament si proceduri de relaxare, proiectie filme, sala de jocuri (sah, table, rummy, tenis de masa), cina bucovineana, aniversari.
In afara locatiei: drumetii, un bun prilej de relaxare activa, de cunoastere a zonei si observare a naturii; plimbari cu telescaunul din Vatra Dornei, traseu de 3,2 Km, diferenta de nivel 400 m, privelistea este incantatoare; 3 partii de schi în Vatra Dornei, dotate cu instalatii de transport pe cablu, cea mai noua fiind prevazuta si cu nocturna si tunuri pentru zapada artificiala; river rafting, plimbare cu barca pe Bistrita, inchiriere biciclete, tiroliana, echitatie, plimbari cu sania trasa de cai; excursii la Manastirile din Bucovina, Moldova si Maramures.
Pretul include: 6 nopti de cazare cu pensiune completa, 3 proceduri tratament/zi
Turistii sositi la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu bilet de trimitere de la medicul de familie, dovata de asigurat CAS ( adeverinta salariat/cupon de pensie) si copie BI/CI

Conditii de comercializare:
- fiecare rezervare trebuie sa cuprinda cel putin o persoana cu varsta peste 55 ani (o copie a actului de identitate va fi anexata la contract). Orice exceptie de la aceasta regula se face numai cu acordul agentiei.
- la inscriere se va achita un avans de 50%, urmand ca diferenta sa fie achitata cel tarziu cu 21 zile inaintea plecarii

Conditii de penalizare in cazul anularii:
- 50% din valoarea pachetului de servicii daca anularea se face cu minim 31 zile inaintea plecarii
- 75% din valoarea pachetului de servicii daca anularea se face in intervalul 30-21 zile inaintea plecarii
- 100% din valoarea pachetului de servicii daca anularea se face cu mai putin de 21 zile inaintea plecari

Tag: seniori romania 2015,seniori romania 2015 Baza Trat. Recuperator Procopie Elisabeta, reduceri vara seniori romania 2015, oferta seniori 2015, vacanta seniori romania 2015,seniori 2015,seniori 2015 vatra dornei,oferta seniori 2015 vatra dornei

Acesta oferta a fost actualizata de date la 18.06.2015.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker