Blog
Parteneri Lucom Travel

Hotel Dacia 2* SENIORI ACTIVI

Pret incepand de la
85.5 lei/pers/noapte

Detalii oferta:

SENIORI ROMANIA 2015

Hotel Dacia 2*-Baile Herculane


ABREVIERI: DBL =Camera Dubla Standard,SGL=Single  

Descriere Hotel Dacia 2*

Localizare: hotelul este situat in parcul Vicol, langa Hotelul Diana.
Dotari generale: 1.070 locuri în 535 camere (531 camere cu 2 paturi si 4 apartamente), parter+14 etaje, de un Restaurant DACIA** cu o capacitate 400 locuri; Restaurant ORIZONT**- capacitate 260 locuri; Gradina de vara **– capacitate 150 locuri; Bar de zi DACIA – capacitate 180 locuri, parcare proprie, bar de zi, bar de noapte, 6 lifturi, de un salon de frizerie- coafura, cabinet medical, punct farmaceutic, biblioteca, de doua sali de conferinta de 40 respectiv 70 locuri dotate cu videoproiector si retroproiector, de un de amfiteatru de 300 locuri, o Baza de tratament proprie care se afla in incinta hotelului.
Dotari camere: TV, baie cu dus, telefon, balcon.
Servicii masa: se acorda in restaurantul Dacia, categoria I, in sistem bonuri valorice. La serviciile de masa din tabel se adauga comisionul agentiei.
Tratament: indicatii terapeutice: boli ale aparatului locomotor, boli ale sistemului nervos periferic, boli de piele, intoxicatii cu plumb si alte metale grele, boli ale aparatului respirator, afectiuni ginecologice, boli ale tubului digestiv si glandelor anexe, boli de nutritie, unele boli ale rinichilor si cailor urinare.
Alte facilitati: piscina acoperita, piscina cu apa termala, baza tratament, sauna, sala de gimnastica.
Accesul cu animale de companie: interzis.
Agrement/Sport: Sala de spectacole la hotel DACIA cu peste 300 locuri; discoteca cu 400 locuri; sala de biliard;tenis de masa, strandul Sapte Izvoare; Sarbatoarea narciselor de la Zervesti (rezerva?ie botanica), Pescuit sportiv pe Râul Cerna; Drumetii pe trasee marcate catre sapte Izvoare, Cheile Domogledului, Izvorul si Valea Cernei, Cascada Codiu, Grota Haiducilor, Grota cu aburi si Pestera lui Adam.

Obiective turistice: Cheile Tesnei, trasee pentru alpinism, Parcul Natural Domogled, Valea Cernei, Palatul Coronini, Grota cu aburi, Sapte Izvoare, Grota Haiducilor, ruinele Castrului Roman Drobeta, ruinele Cetatii Sarmisegetuza, Muzeul Nicolae Cena, Pestera Hotilor, Statuia lui Hercule, Cascada Cociu.
La preturile pentru masa se adauga comisionul agentiei.

Pachetul include: 12 nopti cazare in camera dubla 2*, fisa cont 480 lei/persoana/sejur, 30 proceduri/10 zile, o excursie gratuita in imprejurimi ( la receptie alte detalii).

Conditii de comercializare:
- fiecare rezervare trebuie sa cuprinda cel putin o persoana cu varsta peste 55 ani (o copie a actului de identitate va fi anexata la contract). Orice exceptie de la aceasta regula se face numai cu acordul agentiei.
- la inscriere se va achita un avans de 50%, urmand ca diferenta sa fie achitata cel tarziu cu 21 zile inaintea plecarii

Conditii de penalizare in cazul anularii:
- 50% din valoarea pachetului de servicii daca anularea se face cu minim 31 zile inaintea plecarii
- 75% din valoarea pachetului de servicii daca anularea se face in intervalul 30-21 zile inaintea plecarii
- 100% din valoarea pachetului de servicii daca anularea se face cu mai putin de 21 zile inaintea plecari

Tag: seniori romania 2015,seniori romania 2015 hotel dacia, reduceri vara seniori romania 2015, oferta seniori 2015, vacanta seniori romania 2015,seniori 2015,seniori 2015 baile herculane,oferta seniori 2015 baile herculane

Acesta oferta a fost actualizata de date la 18.06.2015.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker