Blog
Parteneri Lucom Travel

Litoral Spania 2015 Hotel Luna Club 4*

Pret incepand de la
517,5 euro/pers

Detalii oferta:

SPANIA, COSTA BRAVA - 2015

Hotel Luna Club 4*


Servicii incluse :

-transport cu avionul zbor direct Bucuresti – Barcelona si retur, cu compania TAROM;
-7 nopti cazare si masa conform ofertei;
-transferuri aeroport – hotel – aeroport;
-asistenta turistica in limba romana.

Nu sunt incluse :

-taxele de aeroport si catering: 110 Euro / persoana (taxele de aeroport sunt informative si pot suferi modificari daca acestea sunt impuse de compania aeriana);
-asigurarea medicala de calatorie: aproximativ 36 lei / persoana pentru 8 zile (intre 18-65 ani);
-excursiile optionale;
-asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice; asigurare turist plus (storno + medicala): 69 LEI/ persoana (pana la 65 ani)

Infantii 0-2 ani neimpliniti vor plati taxele de aeroport 110 EURO.

Descriere Hotel Luna Club 4*

Localizare: la 300 m de plaja, intr-o zona linistita a statiunii si la 2 min de mers pe jos de centrul acesteia.
Dotari camere: aer conditionat, balcon, seif, telefon, TV satelit, baie cu uscator
Facilitati hotel: restaurant, cafe-bar, piscine pentru adulti si piscine pentru copii, piscine cu apa sarata, Jacuzzi, camera de bagaje, tenis de masa, biliard, animatie, miniclub, masaj, serviciu medical (la cerere), salon TV, sala fitness, cursuri de dans.

Conditii de calatorie:

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate · Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; Adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
Preturile pentru copii sunt valabile numai in cazul in care acestia sunt cazati in camera cu 2 adulti. Infantii (0 – 2 ani neimpliniti) NU platesc  taxele de aeroport.
Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul de Resort din Spania. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie cu ajutorul reprezentantului agentiei.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.

Termene de plata:

20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;
20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

Conditii de anulare a calatoriei:

20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii si pana cu 30 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii

Orar de zbor informativ:

Bucuresti  08:30 - Barcelona 10:40 
Barcelona  11:30 – Bucuresti 15:40 

Tag: Litoral Spania 2015 Hotel Luna Club, litoral Hotel Luna Club 2015, oferte litoral Costa Brava all inclusive 2015, early booking Hotel Luna Club 2015, litoral Costa Brava 2015

 

Acesta oferta a fost actualizata de date la 10.02.2015.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker