Litoral Grecia 2018 Anastasia Village

Pret incepand de la
62 euro/pers

Detalii oferta:

Litoral Grecia 2018 - Lefkada

HOTEL ANASTASIA VILLAGE


PLECARI:In fiecare Luni
PLECARI DIN:Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Suceava, Piatra Neamt, Iasi, Bacau, Focsani, Galati, Braila, Buzau, Constanta, Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti, Craiova, Slatina, Cluj, Oradea, Arad, Timisoara, Deva, Lugoj, Drobeta Turnu Severin, Orasova, Caransebes, Resita, Voteig

AVANS LA INSCRIERE
Minim 30% - camera standard
Minim 50% - camera promo

Obs:Copii care au gratuitate la cazare nu beneficiaza de pat!

Supliment transport autocar din București  85 €/pers.

TARIFUL INCLUDE:

7 nopţi cazare;
Masa in functie de variant de cazare aleasa;
Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar);
Asistență turistică locala.
*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea,insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare (pentru turistii care opteaza pentru transport autocar) sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

TARIFUL NU INCLUDE:

Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno;
Taxele de intrare la obiectivele turistice
Programe optionale

Descriere Anastasia Village

Localizare:Anastasia Village este situat în estul insulei Lefkada, în staţiunea Nikiana, cunoscută pentru iubitorii de sporturi nautice. Capitala insulei, Lefkada, se află la 9 km de hotel, în timp ce de cosmopolitul orăşel Nydri îl despart doar 3 km.
Facilitățile hotelului:Hotelul pune la dispoziţia turiştilor recepţie non-stop, seif la recepţie - gratuit, serviciu de închirieri maşini şi biciclete, transfer la/de la aeroport contracost, camere pentru familii şi aer condiţionat (contra cost, 7 euro/ camera/ zi). Turiştii beneficiază şi de un snack bar şi un bar la piscină exterioară. Anastasia Village mai dispune de o grădina, terasă şi un loc acoperit, special amenajat pentru grătar. Internetul wireless este disponibil în tot cuprinsul hotelului şi este gratuit. Parcarea este privată şi gratuită, nefiind nevoie de rezervare prealabilă.
Facilitățile camerelor:Complexul Anastasia Village este compus din 4 clădiri din piatră construite în amfiteatru, în jurul piscinei cu o suprafaţă de 100 m² şi piscinei pentru copii. Fiecare clădire are două studiouri la parter (cu o capacitate de 2-3 persoane) şi un apartament la cele două etaje superioare.
Plaja :Anastasia Village este localizata pe un promontoriu, la 800 m distanță față de plaja publica, cu nisip și pietricele. Șezlong-urile și umbreluțele sunt contra cost – aproximativ 10 euro (2 șezlong-uri și o umbrelă). Pe plajă există bar, acesta fiind contra cost.
Facilitati pentru copii:Apartamentele dispun de piscina cu secțiune pentru copii.
Self catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).

Tag: Litoral Grecia 2018 Anastasia Village, litoral Anastasia Village 2018, oferte litoral Lefcada all inclusive 2018, early booking Anastasia Village 2018, litoral Lefkada 2018

Acesta oferta a fost actualizata de date la 16.11.2017.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker