Blog
Parteneri Lucom Travel

Circuit 2016 ANGLIA- FRANTA

Pret incepand de la
484 euro/12 zile

Detalii oferta:

CIRCUITE AUTOCAR 2016

Anglia-Franta 12 zile

 

Destinatii: Melk – Nürnberg – Luxembourg – Reims – Paris – Versailles – Fontainebleau – Valea Loirei – Canterbury – Londra – Greenwich – Windsor – Oxford – Stratford – Strasbourg – Munchen – Salzburg - Viena

Grup minim 35 pers.

Pretul include:
- transport cu autocar climatizat, clasificat 2 - 4*, exceptand ziua 7 (contra cost transport public);
- 11 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3 si 2*;
- deplasarea cu autocarul la GREENWICH;
- ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

Pretul nu include:
- excursii optionale: Fontainebleau si Valea Loirei, Oxford-Stratford, Windsor, Croaziera pe Dunare,  minim 30 persoane
- Transportul local si vaporasele in Strasbourg, Paris si Londra, ascensiunea în Turnul Eiffel
- Taxele de taversare a Canalului Manecii – 45 euro/pers. (se achita la inscriere)
- intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personale

Bonus:GRATUIT deplasarea cu autocarul la GREENWICH.

Turistii rezidenti in Baia Mare, Satu Mare, Oradea, pot solicita îmbarcare si debarcare la BUDAPESTA fara cazare si mic dejun în prima si ultima zi si obtin o REDUCERE de 75 € din pretul de catalog (necumulabila).

Punctele de imbarcare gratuita (autocar sau microbus):
BUCURESTI     - Autogara
                     Calea Grivitei nr. 158     - 05.45
PITESTI        - Petrom iesire Pitesti Est            - 07.00
RM. VALCEA    - Petrom iesire Pasarela Nord      - 08.30
SIBIU                   - Petrom Obor Calea Surii Mari  - 11.30
SEBES                 - Rompetrol iesire Lancram         - 12.00
DEVA                  - McDonald's GARA                   - 14.00
ARAD                  - Gara Centrala                            - 16.00

Daca turistii se îmbarca dintr-o alta localitate decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile înainte de data plecarii agentia la care s-au înscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile înainte se vor face numai în functie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.

Punctele de îmbarcare contra cost (autocar sau microbus):
PLOIESTI     - 5 € / sens Petrom METRO         - 07.00
CAMPINA     - 8 € / sens Banesti (“La avion”)  - 07.30
BRASOV - 10 € / sens McDonald's Cal. Bucuresti - 09.00
Sf.Gheorghe - 10 € / sens Petrom V- iesire Brasov - 08.00
TG. MURES - 10 €/ sens Parcare Promenada Mall- 11.30
CLUJ - 10 € / sens Intrarea în parcarea Polus Mall - 13.30
ORADEA - 10 € / sens Intrare parcare SELGROS - 18.00
TIMISOARA - 5 € /sens Parcare REAL Cal Arad - 15.00
CONSTANTA     - 8 € / sens  Gara Centrala              - 02.00
BUZAU    - 8 € / sens PETROM Pod Maracineni   - 06.00
BRAILA - 10 € /sens Intr. parcare CARREFOUR - 04.30
GALATI       - 10 € / sens McDonald's             - 04.00
FOCSANI    - 10 € / sens Parcare Stadion Unirea  - 04.30
BACAU  - 15 € / sens Parcare Stadion Municipal  - 06.00
PIATRA NEAMT - 15 € /sens Parcare hot Central- 07.00
SUCEAVA   - 15 € / sens Parcare hotel Bucovina  - 05.30
IASI - 15 € / sens Parcare Billa (Sos. Arcu nr. 29)  - 05.00
Chisinau- IASI - 10 € /sens- Parcare hot. Național - 02.00
CRAIOVA- 10 € /sens McDonald's Cal. Bucuresti - 06.30
SLATINA      - 8 € / sens Parcare Hotel Parc    - 08.00

Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pt. MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2 - 3 zile inainte de plecare) si sunt LIMITATE în functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Pentru mai putin de 4 pers. / sens, turistii pot accepta suportarea diferentei de pret, SAU LI SE RESTITUIE DUBLUL SUMEI ACHITATE pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea in circuit, nu implica si efectuarea transferului pentru retur, daca nu este intrunit numarul minim de 4 pers. / sens.

Bine de stiut
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata.
Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra).
Pentru turistii din Bacau, Piatra Neamt, Suceava si Iasi care nu solicita transfer oferim GRATUIT o cazare (la dus sau la intors, la alegerea turistilor) in Bucuresti la un hotel 3*** in apropierea Garii de Nord si a locului de imbarcare din Autogara .

Note

1. In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa gen taxa de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2. Autocarul va prelua turistii sositi cu avionul, precum si turisti de la Budapesta din / spre ora-sele prin care tranziteaza Romania.
3. Vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiectivelor din program.
4. Obiectivele cu caractere bold  italice se viziteaza doar pe exterior.
5. Copiii beneficiaza de reducere pt. cazare în camera cu doi adulti. Nu se acorda reduceri pt. cel de-al 3 adult în camera (În orasele mentionate, la hot. IBIS sunt insuficiente cam. triple Acesta va accepta partaj în cam. Dbl sau va achita jumatate din supliment. de camera Single pentru cazarile de la Paris, Srasbourg si Nurnberg.
6. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
7. Multe hoteluri din Anglia, între care și cele din lantul Travelodge, nu sunt clasificate pe stele.
8. Acest program este de tip „Compact” . Va recomandam sa analizati in catalog lista circuitelor clasificate in functie de dificultate si detaliile categoriilor de clasificare.

Descriere Circuit Anglia Franta

Ziua1. Bucuresti- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara , Calea Grivitei, nr 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Cazare la Budapesta.
Ziua 2.  BUDAPESTA- MELK
NURNBERG (740 km)
Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Nurnberg- Germania. Se tranziteaza Austria, cu o scurta oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Sosire la Nurnberg pentru tur de oras: Zidurile de incinta cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piata cu Schoner Brunnen, biserica Sf. Sebaldus si Citadela Orasului. Cazare la Nurnberg.
Ziua 3. NURNBERG- LUXEMBOURG REIMS - PARIS (795 km)
Mic dejun. Plecare spre Luxemburg, pentru un tur pietonal catre Place de l'Armee si Palatul Ducal. În drum spre Paris, scurta oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrala, locul de încoronare a Regilor Frantei. Seara tarziu, cazare la Paris.
Ziua 4.  PARIS- VERSAILLES (80 km)
Mic dejun. Dimineata se viziteaza somptuosul Palat de la Versailles (fara acces in gradini). La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgarie nori La Defence. Continuam vizitarea: Scoala Militara si maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormantul lui Napoleon Bonaparte, apoi L'lIle de la Cite, inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Nôtre Dame si Palatul de Justitie cu delicata Sainte Chapelle. Urmeaza Pantheonul, apoi ne deplasam pe langa Opera Garnier, Galeriile Lafayette, catre Moulin Rouge si Place Pigale, de unde urcam spre Sacre Coeur si Montmartre. Cazare la Paris.
Ziua 5. PARIS- FONTAINEBLEAU- VALEA LOIREI (450 km)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie în Paris pentru explorarea orasului pe cont propriu. Pentru cei pasionati sugeram o excursie la Disneyland  (deplasarea se face cu RER). În Paris nu ratati Muzeele Luvru si d`Orsay, Centrul Pompidou cu Atelierul Brancusi, Croaziera pe Sena (cca 15 euro) si bineînteles ascensiunea pe Turnul Eiffel. Optional (10 euro) excursie la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desavarsit si apoi în continuare (35 euro) pe Valea Loirei. Se viziteaza cel mai renumit castel: Chambord, ce domina peisajul cu arhitectura sa medievala, iar la întoarcerea spre Paris, oprire în pitorescul orasel Blois pentru a vizita Castelul încarcat de istorie.Cazare la Paris.
Ziua 6. PARIS- Canterbury- Londra 450 km
Mic dejun. În continuare traseul strabate întreaga Picardie spre Calais. Traversarea Canalului Manecii spre Dover. În drum vom opri la Canterbury, capitala eclesiastica a Angliei, în atmosfera medievala dominata de renumita catedrala. Sosire si cazare în zona Londra.
Ziua 7.  LONDRA- GREENWICH
Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul,  Madame Tussauds- Muzeul figurilor de ceara, British Museum.Timp liber la dispozitia turistilor sau plimbare cu vaporasul pe Tamisa (cca 12 GBP). Optional, deplasare catre Greenwich, cu renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.
Ziua 8. LONDRA- WINDSOR- STRATFORD- OXFORD  (395 km)
Mic dejun. Timp liber în Londra sau optional (12 euro) excursie la Windsor. Se viziteaza castelul Windsor, cel mai mare si unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va încanta printre altele cu Apartamentele regale si Capela St. George`s. Excursia optionala continua spre Stratford-upon-Avon, locul de nastere al inegalabilului Shakespeare, apoi spre Oxford (Oxford-Stratford 25€), cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen's College, Merton College, Catedrala. Întoarcere pentru cazare la acelasi hotel la Londra.
Ziua 9. LONDRA- STRASBOURG (735 km)
Mic dejun. Plecare spre Dover pentru traversarea pe continent. În cursul serii sosire în Strasbourg. Optional, croaziera cu vaporasul pe raul Ill, pentru a admira pitorescul cartier Petite France si Consiliul Europei. Cazare în zona Strasbourg.
Ziua 10.  STRASBOURG- MUNCHEN- SALZBURG (485 km)
Mic dejun. Începem vizita capitalei Alsaciei cu  Catedrala Notre Dame de Strasbourg si Palatul Rohan. Plecare spre Salzburg, cu popas în Munchen, unde va vor încanta: Marienplatz, Primaria si Frauenkirche. În cursul dupa-amiezii sosire în  orasul muzicii, unde printr-un tur pietonal avem ocazia sa admiram: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi.  Cazare în zona Salzburg.
Ziua 11 Salzburg- VIENA- Budapesta 545 km
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oras frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg , Domul Sf Stefan, Opera. Continuam itinerariul spre Budapesta unde optional se poate organiza o croaziera pe Dunare (14€ fara cina /29 € cu cina). Cazare la Budapesta.
Ziua 12. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire dupa 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale

Tag-uri: circuit 2016 Anglia Franta, circuit autocar Anglia Franta 2016, circuit 2016, circuit Anglia, circuit Franta

Acesta oferta a fost actualizata de date la 25.01.2016.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker