Blog
Parteneri Lucom Travel

Circuit 2016 ANGLIA- BELGIA

Pret incepand de la
409 euro/10 zile

Detalii oferta:

CIRCUITE AUTOCAR 2016

Anglia-Belgia 10 zile

 

Destinatii: Melk – Nurnberg – Koln – Bruxelles – Anvers – Bruges – Canterbury – Londra – Greenwich – Windsor – Stratford – Oxford – Luxembourg – Strasbourg – Munchen – Salzburg - Viena

Grup minim 35 pers.

Pretul include:

- transport cu autocar modern, cu climatizare, clasif. 2- 4* exceptand ziua a 6-a (contra cost cu transportul public).
-9 cazari cu mic dejun în hoteluri de 2 si 3*;
-deplasarea cu autocarul la GREENWICH;
-ghid însotitor din partea agentiei pe traseu.

Pretul nu include:

-Excursii optionale: Oxford-Stratford, Windsor (vezi bonus),  Croaziera pe Dunare, toate minim 30 persoane
-Plimbarile cu vaporasul (Londra, Strasbourg) si transportul local in Londra
-Taxele de traversare a Canalului Manecii – 45 euro/pers (se achita la inscriere)
-Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personale

Bonus:GRATUIT deplasarea cu autocarul la GREENWICH.

Turistii rezidenti in Baia Mare, Satu Mare, Oradea, pot solicita îmbarcare si debarcare la BUDAPESTA fara cazare si mic dejun în prima si ultima zi si obtin o REDUCERE de 75 € din pretul de catalog (necumulabila).

Punctele de imbarcare gratuita (autocar sau microbus):

BUCURESTI     - Autogara
                     Calea Grivitei nr. 158     - 05.45
PITESTI        - Petrom iesire Pitesti Est            - 07.00
RM. VALCEA    - Petrom iesire Pasarela Nord      - 08.30
SIBIU                   - Petrom Obor Calea Surii Mari  - 11.30
SEBES                 - Rompetrol iesire Lancram         - 12.00
DEVA                  - McDonald's GARA                   - 14.00
ARAD                  - Gara Centrala                            - 16.00

Daca turistii se imbarca dintr-o alta localit. decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile înainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

Punctele de îmbarcare contra cost (autocar sau microbus):

PLOIESTI     - 5 € / sens Petrom METRO         - 07.00
CAMPINA     - 8 € / sens Banesti (“La avion”)  - 07.30
BRASOV - 10 € / sens McDonald's Cal. Bucuresti - 09.00
Sf.Gheorghe - 10 € / sens Petrom V- iesire Brasov - 08.00
TG. MURES - 10 €/ sens Parcare Promenada Mall- 11.30
CLUJ - 10 € / sens Intrarea în parcarea Polus Mall - 13.30
ORADEA - 10 € / sens Intrare parcare SELGROS - 18.00
TIMISOARA - 5 € /sens Parcare REAL Cal Arad - 15.00
CONSTANTA     - 8 € / sens  Gara Centrala              - 02.00
BUZAU    - 8 € / sens PETROM Pod Maracineni   - 06.00
BRAILA - 10 € /sens Intr. parcare CARREFOUR - 04.30
GALATI       - 10 € / sens McDonald's             - 04.00
FOCSANI    - 10 € / sens Parcare Stadion Unirea  - 04.30
BACAU  - 15 € / sens Parcare Stadion Municipal  - 06.00
PIATRA NEAMT - 15 € /sens Parcare hot Central- 07.00
SUCEAVA   - 15 € / sens Parcare hotel Bucovina  - 05.30
IASI - 15 € / sens Parcare Billa (Sos. Arcu nr. 29)  - 05.00
CRAIOVA- 10 € /sens McDonald's Cal. Bucuresti - 06.30
SLATINA      - 8 € / sens Parcare Hotel Parc    - 08.00

Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pt. MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2 - 3 zile inainte de plecare) si sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Pentru mai putin de 4 pers. / sens, turistii pot accepta suportarea diferentei de pret, SAU LI SE RESTITUIE DUBLUL SUMEI ACHITATE pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea in circuit, nu implica si efectuarea transferului pentru retur, daca nu este intrunit numarul minim de 4 pers. / sens.

Bine de stiut

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata.
Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra).
Pentru turistii din Bacau, Piatra Neamt, Suceava si Iasi care nu solicita transfer oferim GRATUIT o cazare (la dus sau la intors, la alegerea turistilor) in Bucuresti la un hotel 3*** in apropierea Garii de Nord si a locului de imbarcare din Autogara .

Note

1. In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2. Autocarul va prelua turistii sositi cu avionul si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza Romania.
3. Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se pot modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program.
4. Obiectivele din program marcate cu caractere bold italice se viziteaza pe exterior.
5. Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare in camera cu doi adulti.
6. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
7. Multe hoteluri din Anglia, intre care si cele din lantul Travelodge, nu sunt clasificate pe stele.
8. Acest program este de tip „Economic” . Va recomandam sa analizati in catalog lista circuitelor clasificate in functie de dificultate si detaliile categoriilor de clasificare.

Descriere Circuit Anglia-Belgia

Ziua 1.BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara , Calea Grivitei, nr 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- MELK - NURNBERG (740 km)
Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Nurnberg- Germania. Se tranziteaza Austria, cu o scurta oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Sosire la Nurnberg pentru tur de oras: Zidurile de incinta cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piata cu Schoner Brunnen, biserica Sf. Sebaldus si Citadela Orasului. Cazare in zona Nurnberg.
Ziua 3. NURNBERG – KOLN - BRUXELLES (615 km)
Mic dejun. Plecare  spre Bruxelles. Se tranziteaza Germania, cu o scurta oprire în Koln pentru a admira maretia impresionanta a     Catedralei - cea mai mare de pe teritoriul Germaniei, ale carei fundatii au fost puse în anul 1248. Ajunsi în capitala Belgiei ne începem vizita cu: Palatul Regal, Palatul de Justitie, Grand Place, Primaria, Manneken Pis. Cazare în zona Bruxelles.
Ziua 4. ANVERS-  BRUGES- CANTERBURY- LONDRA  (365 km)
Mic dejun. Plecare spre Anvers, al doilea oras ca marime al Belgiei, pentru a descoperi Grote Markt, cu Primaria, Catedrala (cea mai importanta din Belgia) si Centrul istoric al orasului lui Rubens. Programul continua cu Bruges unde admiram Primaria, Turnul Belfort, Biserica Sf. Maria din Bruges care adaposteste « Fecioara » lui Michelangelo. Traversarea Canalului Manecii cu ferry boat-ul. Oprire la Canterbury, capitala eclesiastica a Angliei, în atmosfera medievala dominata de renumita catedrala. Seara cazare la Londra.
Ziua 5. LONDRA- GREENWICH
Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul,  Madame Tussauds - Muzeul figurilor de ceara, British Museum. Timp liber la dispozitia turistilor sau plimbare cu vaporasul pe Tamisa (12 GBP). Deplasare cu autocarul la Greenwich pentru renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.
Ziua 6. LONDRA- WINDSOR- STRATFORD- OXFORD 
Mic dejun. Timp liber în Londra sau optional (12 euro) excursie la Windsor. Se viziteaza castelul Windsor, cel mai mare si unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va încanta printre altele cu Apartam. regale si Capela St. George. Excursia optionala continua spre Stratford –upon-Avon, locul de nastere al inegalabilului Shakespeare apoi spre Oxford (Oxford-Stratford 25€), cel mai vechi centru universitar, unde vom vizita Queen's College, Merton College, Catedrala. Întoarcere pentru cazare la acelasi hotel la Londra.
Ziua 7. LONDRA- LUXEMBOURG- STRASBOURG (735 km)
Mic dejun. Plecare spre Dover pentru traversarea pe continent. Pe traseul spre Strasbourg ne oprim pentru o scurta vizita în Luxembourg, pentru a admira fortificatiile sale impunatoare, Palatul Ducal, Piata Constitutiei si Catedrala. În cursul serii sosire în Strasbourg. Optional, croaziera cu vaporasul pe raul Ill, pentru a admira pitorescul cartier Petite France si Consiliul Europei. Cazare în zona Strasbourg. 
Ziua 8. STRASBOURG- MUNCHEN-  SALZBURG - (435 km)
Mic dejun. Începem vizita capitalei Alsaciei cu  Catedrala Notre Dame de Strasbourg si Palatul Rohan. Plecare la Salzburg, cu popas în Munchen, unde va vor încanta:  Primaria, Marienplatz si Frauenkirche. În cursul dupa-amiezii sosire în  orasul muzicii, unde printr-un tur pietonal avem ocazia sa admiram: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi.  Cazare în zona Salzburg.
Ziua 9. SALZBURG- VIENA- BUDAPESTA (545 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oras frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg , Domul Sf Stefan, Opera. Continuam itinerariul spre Budapesta unde optional se poate organiza o croaziera (* vezi REDUCEREA) pe Dunare (14€ fara cina /29 € cu cina). Cazare la Budapesta.
Ziua 10. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale.

Tag-uri: circuit 2016 Anglia Belgia, circuit Anglia Belgia 2016, circuit 2016, circuit Anglia Belgia, circuit autocar Anglia Belgia

Acesta oferta a fost actualizata de date la 25.01.2016.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker