Blog
Parteneri Lucom Travel

Circuit 2016 ITALIA CLASICA

Pret incepand de la
425 euro/10 zile

Detalii oferta:

CIRCUITE AUTOCAR 2016

Italia Clasica 10 zile

 

Destinatii: Graz, Padova, Venetia, Verona, Pisa, Florenta, Roma, Tivoli Napoli, Ins. Capri (sau Pompei), Assisi, San Marino, Ljubljana

Grup minim 35 pers.

Pretul include:

- transp. cu autocar modern, cu climatizare, clasificat minim 2-4*, exceptand zilele 6 si 7
- 9 cazari cu mic dejun în hoteluri 2 - 4*;
- 4 cine pt. turistii care aleg hotelul Principe
- Ghid însotitor din partea agentiei pe traseu.

Pretul nu include:

- Asigurarea medicala, intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
- vaporasul (cca. 14 €) si taxa de autocar (cca. 11 €) la Venetia (se incaseaza din agentie)
- Padova, Tivoli, Pisa, Napoli, Insula Capri, Croaziera pe Dunare, toate minim 30 pers.

Reduceri:

GRATUIT- PADOVA si VERONA pentru achitarea excursiei optionale la PISA.
50% REDUCERE – pentru Croaziera (fara cina) pe Dunare la Budapesta
50% REDUCERE - pt. optionalele TIVOLI si NAPOLI

Bonus
Turistii rezidenti in Baia Mare, Satu Mare, Oradea, pot solicita îmbarcare si debarcare la BUDAPESTA fara cazare si mic dejun în prima si ultima zi si obtin o REDUCERE de 75 € din pretul de catalog (necumulabila).

Punctele de Imbarcare gratuita (autocar sau microbus):

BUCURESTI     - Calea Grivitei nr. 158            - 05.45
PITESTI        - Petrom iesire Pitesti Est            - 07.00
RM. VALCEA    - Petrom iesire Pasarela Nord      - 08.30
SIBIU             - Petrom Obor Calea Surii Mari  - 11.30
SEBES           - Rompetrol iesire Lancram         - 12.00
DEVA             - McDonald's GARA                   - 14.00
ARAD             - Gara Centrala                          - 16.00

Daca turistii se imbarca dintr-o alta localit. decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile înainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

Punctele de Imbarcare contra cost (autocar sau microbus):

PLOIESTI     - 5 € / sens Petrom METRO         - 07.00
CAMPINA     - 8 € / sens Banesti (“La avion”)  - 07.30
BRASOV - 10 € / sens McDonald's Cal. Bucuresti - 09.00
Sf.Gheorghe - 10 € / sens Petrom V- iesire Brasov - 08.00
TG. MURES - 10 €/ sens Parcare Promenada Mall- 11.30
CLUJ - 10 € / sens Intrarea în parcarea Polus Mall - 13.30
ORADEA - 10 € / sens Intrare parcare SELGROS - 18.00
TIMISOARA - 5 € /sens Parcare REAL Cal Arad - 15.00
CONSTANTA     - 8 € / sens  Gara Centrala              - 02.00
BUZAU    - 8 € / sens PETROM Pod Maracineni   - 06.00
BRAILA - 10 € /sens Intr. parcare CARREFOUR - 04.30
GALATI       - 10 € / sens McDonald's             - 04.00
FOCSANI    - 10 € / sens Parcare Stadion Unirea  - 04.30
BACAU  - 15 € / sens Parcare Stadion Municipal  - 06.00
PIATRA NEAMT - 15 € /sens Parcare hot Central- 07.00
SUCEAVA   - 15 € / sens Parcare hotel Bucovina  - 05.30
IASI - 15 € / sens Parcare Billa (Sos. Arcu nr. 29)  - 05.00
CRAIOVA- 10 € /sens McDonald's Cal. Bucuresti - 06.30
SLATINA      - 8 € / sens Parcare Hotel Parc    - 08.00

Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pt. MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2 - 3 zile inainte de plecare) si sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Pentru mai putin de 4 pers. / sens, turistii pot accepta suportarea diferentei de pret, SAU LI SE RESTITUIE DUBLUL SUMEI ACHITATE pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea in circuit, nu implica si efectuarea transferului pentru retur, daca nu este intrunit numarul minim de 4 pers. / sens.

Bine de stiut

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de Imbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata.
Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra).
Pentru turistii din Bacau, Piatra Neamt, Suceava si Iasi care nu solicita transfer oferim GRATUIT o cazare (la dus sau la intors, la alegerea turistilor) in Bucuresti la un hotel 3*** in apropierea Garii de Nord si a locului de imbarcare din Autogara .

Note

1. In Roma turistii vor achita (la receptia Hotelului Regent) o taxa locala de cca 6 €/zi/pers., de genul taxei de statiune. In orice alt oras in care autoritatile locale ar putea solicita o astfel de taxa, aceasta se va achita de turisti la receptia hotelurilor. Similar se achita 1,5 € la debarcarea in insula Capri.
2. Autocarul va prelua turistii sositi cu avionul, precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza Romania.
3. Vizitarea din fiecare zi a obiecti-velor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiecti-velor incluse în program.
4. Obiectivele marcate cu caractere bold  italice se vor vizita doar pe exterior.
5. Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare în camera cu 2 adulti.
6. Pt. explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Descriere Italia Clasica 10 zile

Ziua 1BUCURESTI - BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti , Calea Grivitei, nr 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Cazare la Budapesta.
Ziua 2Budapesta- GRAZ- PADOVA (765 km)
Dupa micul dejun, plecare spre Graz, al doilea oras ca marime din Austria, unde parcurgem un tur pietonal în centrul istoric. Apoi deplasare spre Padova. Optional (8euro), vizita la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Seara cazare în zona Padova.
Ziua 3  VENETIA - VERONA MONTECATINI (390 km)
Mic dejun. Croaziera în Venetia spre San Marco, unde se afla Campanilla, Procuratiile, Palatul Dogilor si Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiratie bizantina. Turistii familiarizati cu Venetia pot merge individual în croaziera pe ins. Murano. Continuam spre Verona unde admiram Arenele Romane, Casa Julietei, Piata delle Erbe, Palatul si Mormintele Scaligerilor.  Cazare in zona Montecatini - Lucca.
Ziua 4 PISA- Florenta- ROMA (350 km)
Dupa micul dejun, excursie optionala (15 euro) la Pisa pentru a vizita Domul, cu decoratiuni puternic influentate de lumea islamica, Turnul înclinat si Baptisteriul. Deplasarea continua spre Florenta, orasul artelor, unde se viziteaza: Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Piata Senioriei "veritabil muzeu în aer liber", Palazzo Vecchio, Galeriile Uffizi, Ponte Vechio, Palazzo Pitti si Basilica Santa Croce. Traseul continua catre Roma. Seara cazare si cina (numai pt. turistii cazati la hotel Principe) în statiunea Pomezia.
Ziua 5  ROMA
Mic dejun. Vizita în Roma: Santa Maria Maggiore, San Pietro in Vincoli, Colosseum, Columna lui Traian, Piata Venetia, Capitoliul si Pantheonul. Dupa ce "Cetatea Eterna” ne-a convins de venerabila sa varsta, vom admira si frumusetea sa unica în: Piata Navona, Fontana di Trevi si Piata Spaniei, iar definitia grandorii o vom afla in Basilica San Pietro. Cazare si cina în Pomezia.
Ziua 6  ROMA - TIVOLI
Mic dejun. Zi libera pentru vizita individuala în Roma la muzeul Vatican, unde ne vor coplesi (pe langa multe altele) Capela Sixtina si Stanze di Rafaello. Dupa amiaza sugeram vizita la Castelul Sant'Angelo si Pal Conservatorilor sau excursie optionala (10 euro) la Vila D`Este din Tivoli, pentru a admira maestria cu care apa a fost metamorfozata în opera de arta, rezultand cele mai spectaculoase gradini renascentiste din Europa. Întoarcere la hotel. Cina si cazare.
Ziua 7  ROMA- NAPOLI- Insula CAPRI sau POMPEI (450 km)
Mic dejun. Zi libera pentru vizita individuala sau shopping în Roma. Optional excursie (22 euro) catre Napoli (seara scurt tur pietonal pe traseul Castel Nuovo, Teatrul San Carlo, Piata Plebiscitului, Palatul Regal) de unde ne îmbarcam spre splendida Insula Capri (20 x 2 vaporasele +16 € microbus dus-întors Capri-Anacapri+ghid local), pentru a vizita Piata Umberto si Anacapri. Turistii familiarizati cu Insula Capri, pot merge individual la Grota Azzuro. Turistii care nu merg în Capri, pot vizita individual orasul antic Pompei (transport cu autocarul pentru minim 10 pers.). Întoarcere pentru cazare si cina în Pomezia.
Ziua 8  ASSISI- SAN MARINO PADOVA (595 km)
Mic dejun. Deplasare la Assisi, unde vizitam catedrala Sf. Francisc ce contine superbele fresce ale lui Giotto. Traseul continua spre Republica San Marino, unde admiram o deosebita panorama de pe turnurile fortaretei medievale. Cazare în zona Padova.
Ziua 9  PADOVA- LJUBLJANA-BUDAPESTA (690 km)
Mic dejun. Plecare spre Ljubljana, capitala Sloveniei, pt. a parcurge un tur panoramic cu autocarul în centru. Plecare spre Budapesta. Optional, la final de excursie se poate organiza o croaziera fara cina (15 € supliment pt. cina) pe Dunare (14 €), avand inclus si un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare in Budapesta.
Ziua 10 BUDAPESTA- BUCUREȘTI (895 km)
Dupa micul dejun, plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale.
Hotel  Principe 4* (sau similar, cu MD si cina)
Situat la 17 km de Roma,  în zona comerciala din Pomezia. Are 75 de camere  dotate cu: telefon, internet, TV satelit, minibar, seif, uscator de par, A/C. Facilitati hotel: restaurant, bar, parcare, sala de fitness, room service, schimb valutar.
Hotel Regent 4* (sau similar)
Este amplasat semicentral în cartierul elegant Parioli din nordul Romei. Hotelul dispune de 201 camere cu aer conditionat, seif, TV Satelit, minibar, telefon, uscator de par si halate de baie. Facilitati hotel: Restaurant, bar, internet wireless gratuit, room service.

Tag-uri: circuit 2016 Italia Clasica, circuit Italia Clasica 2016, circuit 2016, circuit Italia Clasica autocar

 

Acesta oferta a fost actualizata de date la 25.01.2016.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker