Blog
Parteneri Lucom Travel

HOTEL VULTURUL 3* - Litoral Romania 2019

Pret incepand de la
690lei/pers/6 nopti

Detalii oferta:

LITORAL ROMANIA 2019 - VENUS

Hotel Vulturul 3*

Maxi EARY BOOKING pana la 31.12.2018


Pentru tarife si disponibilitate serii de 5 sau 7 nopti va rugam contactati-ne! 

Descriere Hotel Vulturul 3* 

Situare: Hotel Vulturul*** este situat in centul statiunii Venus, la 50 m de plaja, pe malul Lacului Razelm.
Descriere: Hotel Vulturul*** din Venus a fost renovat in totalitate in 2013. Acest sezon este primul sezon turistic dupa renovare astfel incat oaspetii beneficiaza de toate dotarile in premiera in acest an. Hotelul are o arhitectura unica, find rotund in sectiune. Cu un numar total de 206 camere, situate pe 13 niveluri (parter + 12 etaje) si avand 2 lifturi a cate 13 persoane, majoritatea camerelor dispun de vedere spre mare, iar o parte spre Lacul Razelm si statiune.
Dotari generale: Restaurantul are o capacitate de 400 locuri, este amplasat pe malul lacului, este complet modernizat, Bar cu acces pe terasa, Sala de conferinte dispune de 150-200 locuri, Parcare proprie cu paza cu plata.
Dotari camere: Baie modernizata cu dus, Televizor, Frigider, Internet, Aer conditionat. Toate camerele dispun de balcon propriu.
Masa:se serveste in restaurantul propriu, mic dejun, pranz si cina in sistem self-catering, a la carte si cu tichete valorice.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
- pentru 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani neimpliniti se acorda gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;
- pentru copii cu varsta peste 12 ani sau al doilea copil, indiferent de varsta, achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu asigurarea unui pat suplimentar;
- Copiii, indiferent de varsta, achita micul dejun integral.

Tag: Litoral 2019 Venus, litoral Venus 2019 all inclusive, oferte litoral Venus all inclusive, early booking Hotel Vulturul, oferta early booking Venus 2019, Hotel Vulturul Venus

Acesta oferta a fost actualizata de date la 17.10.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker