Blog
Parteneri Lucom Travel

Vacanta Delta Dunarii Hotel Wels 4*

Pret incepand de la
137 lei/pers/noapte

Detalii oferta:

DELTA DUNARII 2018

 Hotel Wels 4*,Baltenii de Sus

 

* Tarifele nu sunt valabile  de sarbatorile legale si zilele libere comerciale

Descriere Hotel Wels 4*

Localizare:Hotelul este situat intr-o zona linistita, la 2 km de soseaua Tulcea-Mahmudia.
Acces Pe uscat ( la 23 km de orasul Tulcea pe drumul ce duce la Mahmudia ) sau pe apa ( Bratul Sf.Gheorghe ) .
Cazare:Hotel Wels 4* va pune la dispozitie 34 locuri de cazare in 13 camere duble twin, 2 camere duble matrimoniale, 1 doubling ( 2 camere duble twin cu hol comun, cu bai separate ). Camerele dotate cu mobilier din lemn dispun de grup sanitar propriu cu uscator de par, apa calda curenta, seif, aer conditionat, plase de tantari, minibar, televizor, radio, telefon in camera, acces la internet. 15 camere au miniterasa / balcon.
Masa:Serviciile de restauratie se presteaza in unitatea restaurant Wels, categoria 4 stele, micul dejun in sistem bufet/ variante de meniu, pranzul si cina a la carte. In restaurantul cu bar, semineu si pianina ori pe terasa cu vedere spre Dunare, puteti servi si produse ale bucatariei traditionale regionale.
Agrement :
Pentru activitatile  contra cost la tarifele de receptie: excursii in Delta cu ambarcatiuni proprii cu motor, inchiriere articole pentru pescuit, bird-watching, ski nautic, tir cu arcul, servicii spalatorie / calcatorie, biciclete, plimbari cu tractorasul pentru copii, foc de tabara la foisorul de pe malul Dunarii.   Alte facilitati : minishop la receptie cu articole de pescuit si diverse, apeluri telefonice nationale si internationale, informatii la receptie despre atractiile turistice din imprejurimi, personal vorbitor de limbi straine, miniplaja, pescuit la malul Dunarii.
Pentru activitatile in aer liber Hotel WELS 4* ofera excursii in Delta cu ambarcatiuni proprii cu motor, pescuit, bird-watching, ski nautic, biciclete, plimbari cu caruta, plimbari cu tractorasul pentru copii, iar in incinta hotelului prin spatiile verzi generoase, teren de volei, leagan, loc de joaca pentru copii, poney, sezlong-uri la miniplaja. Un foc de tabara la foisorul de pe malul Dunarii, o seara de dans cu jocuri de lumini, petrecerea unor festivitati intr-un cadru ambiant ofera prilejul unor clipe de neuitat.

Atractii turistice:
Cetatea Argamum (Orgame) - aflata la Jurilovca
Cetatea Halmyris- in comuna Murighiol, Cetatea Histria- pe malul lacului Sinoe, Cetatea romano-bizantina Dinogetia - in comuna Jijila; Geamia Ali-Gaza-Pasa - situat in orasul Babadag
Cetatea romana Noviodunum - langa orasul Isaccea  
Cetatea romana Arrubium - in orasul Macin  
Cetatea romana Beroe- in comuna Ostrov, Cetatea romana de la Enisala, Manastirea Cocosu, Manastirea Celic-Dere, Manastirea Saon, Muzeul Farul Vechi (genovez) - Sulina.
Facilitati:piscina,internet,loc de joaca,parcare,restaurant,aer conditionat.

Servicii cu plata:
Pentru activitatile in aer liber Hotel WELS 4* ofera contra cost : excursii in Delta cu ambarcatiuni proprii cu motor, servicii spalatorie/calcatorie, inchiriere articole pentru pescuit, bird-watching, ski nautic, biciclete, plimbari cu tractorasul pentru copii, foc de tabara la foisorul de pe malul Dunarii.

Tag: Delta Dunarii 2018 Hotel Wels, Tulcea Hotel Wels 2018, oferte Delta Dunarii 2018, early booking Hotel Wels 2018, litoral Delta Dunarii 2018

Acesta oferta a fost actualizata de date la 14.12.2017.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker