Blog
Parteneri Lucom Travel

Vacanta Delta Dunarii Hotel Mon Jardin 4*

Pret incepand de la
130 lei/pers/noapte

Detalii oferta:

DELTA DUNARII 2018

Hotel Mon Jardin 4*,Mahmudia

 

Descriere Hotel Mon Jardin 4*

Adresa: Localitatea Mahmudia.
Dotari generale: 28 de camere cu doua locuri, 2 apartamente si o garsoniera (la apartamente si garsoniera pot fi cazati 2 adulti si 2 copii pana la 7 ani, fara cheltuieli in plus pentru copii), restaurant cu o capacitate de 100 locuri, bar de zi, sala de conferinte cu o capacitate de 100 locuri, complex de piscine incalzite pentru adulti si copii, barbeque, parc, faleza de promenada si salupe rapide pentru excursii sau pescuit.
Dotari camere: aer conditionat, minibar, Tv color, telefon, uscator de par ,internet ,wireless gratuit. Hotel MonJardin este locul in care spectacolul naturii (cazare in Delta Dunarii) se imbina perfect cu confortul si tehnologia.
Hotelul Mon Jardin va pune la dispozitie parcare pazita pentru oaspetii care sosesc cu masinile proprii si ponton de acostare pentru cei cu ambarcatiuni proprii.
Pe langa cazarea in Delta Dunarii beneficiati de transport catre locurile de vanatoare, pescuit si manastirile din nordul Dobrogei.Cazarea la Hotel Mon Jardin, in Delta Dunarii, ofera conditii excelente nu doar pentru relaxare si agrement, dar si pentru activitati de afaceri. Pentru conferinte, congrese, team-building-uri si training-uri cazarea in Delta Dunarii este completata cu o sala pentru 100 persoane dotata cu echipamente de ultima generatie dedicate acestui domeniu de activitate: video proiector, flip chart, speaker sistem, internet etc.Excursii pentru grupuri pe toate traseele din Delta ce includ mese traditionale precum si vizitarea rezervatiilor naturale. Va oferim: program folcloric nord-dobrogean, foc de tabara, degustare de vinuri, grup vocal lipovenesc, dejun pe insula, vizitarea padurii subtropicale LETEA si a cailor salbatici, plimbare in Delta Dunarii.

Tag: Delta Dunarii 2018 Hotel Mon Jardin , Mahmudia Hotel Mon Jardin 2018, oferte Delta Dunarii 2018 early booking Hotel Mon Jardin 2018, litoral Delta Dunarii 2018

Acesta oferta a fost actualizata de date la 31.01.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker