Blog
Parteneri Lucom Travel

Litoral Portugalia 2016 Hotel Cascais Miragem 5*

Pret incepand de la
1001 euro/pers

Detalii oferta:

LITORAL PORTUGALIA 2016-CASCAIS

Hotel Cascais Miragem 5*


SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul zbor direct Bucuresti - Lisabona si retur, compania BLUE AIR
• un bagaj de cala de 32 de kg/persoana
• 7 nopti cazare si masa conform ofertei
• transfer aeroport – hotel – aeroport
• asistenta turistica

NU SUNT INCLUSE:
• taxele de aeroport: 125 EURO/ persoana (obligatorii) –  taxele de aeroport sunt informative si pot suferi modificari daca acestea sunt impuse de compania aeriana
• asigurarea medicala / storno
• excursiile optionale  

Suplimente:

Half Board Supplement                
01.06.16 - 30.09.16    32 EURO / pers. / zi        

Descriere Hotel Cascais Miragem 5*
Localizare:Hotelul Cascais Miragem se afla pe plaja, la 5 minute de mers de centru statiunii Cascais si la 300 metri de Gara Monte Estoril. Aeroportul Lisabona este la 25 de minute cu masina.
Acest hotel de 5 stele are o piscina infinita in aer liber, cu vedere la Oceanul Atlantic. De asemenea, oaspetii au la dispozitie un bar cu muzica de pian live, mese in aer liber si un vast centru spa.
Camerele Hotelului Cascais Miragem au ferestre din podea pana in tavan. Fiecare camera are o baie de marmura dotata cu halat si articole de toaleta de lux, televizor, minibar, telefon, seif.
Centrul spa de zi Zensations ofera masaje cu aromaterapie in camere de tratament cu vedere la ocean.  Oaspetii au acces gratuit la Holmes Place Health Club, care ofera cursuri de fitness, o sala de gimnastica si o piscina interioara.
Oaspetii pot savura preparate traditionale portugheze la restaurantul Gourmet, care are vedere la portul de agrement din Cascais. Hotelul Cascais Miragem are, de asemenea, un restaurant international tip bufet si un bar la piscina
.

Informatii utile:

- Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data  intoarcerii in tara.  Copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE) COMPANIA BLUE AIR:
Otopeni (Henri Coanda) 07:15 -  Lisabona 09:55
Lisabona 11:00 -  Otopeni (Henri Coanda) 17:10 

Observatii

- Pentru infanti (0 – 1,99 ani) nu se achita taxe de aeroport
- Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Portugalia.   Aceste standarde sunt specifice pentru Portugalia si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant.

TERMENE DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;
• 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Tag: Portugalia 2016 Hotel Cascais Miragem, Hotel Cascais Miragem 2016, oferte Portugalia 2016, early booking Hotel Cascais Miragem 2016, litoral Portugalia 2016

Acesta oferta a fost actualizata de date la 23.02.2016.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker