Blog
Parteneri Lucom Travel

Oferta Hotel Sara's Sons 3*-Baile Herculane

Pret incepand de la
85 lei/pers/noapte

Detalii oferta:

STATIUNI BALNEARE 2018

BAILE HERCULANE

HOTEL SARA`S SONS 3*

  Tarifele includ:
- 9 nopti de cazare
- masa in valoare de 25 lei/pers/zi
- 4 proceduri/pers/zi * 9 zile
- acces la sala de fitness
Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania:bilet de trimitere și cardul de sanatate pentru serviciile medicale în sistemul asigurarilor sociale de sanatate
*Tarifele nu sunt valabile  de sarbatorile legale si zilele libere comerciale.

Descriere Hotel Sara's Sons 3*

Statiunea Baile-Herculane este integrata in Parcul National Valea Cernei-Domogled si are o pozitie deosebit de pitoreasca. Asezarea ei atractiva, pe fascinanta vale a Cernei, la o altitudine de 160 m, pe aceeasi paralela cu Nisa si Venetia, ii confera un climat agreabil, cu influente mediteraneene.
 
Localizare: Este situat in centrul statiunii Baile Herculane, in spatele hotelurilor Dacia si Diana.
Dotari generale: 6 camere single cu pat matrimonial, 12 camere duble si 3 apartamente foarte confortabile, seif, fax, copiator, 3 piscine cu ape termominerale cu sezlonguri si umbrele care se inchiriaza de la hotel, terasã (50 locuri), bar de zi, bar de noapte, restaurant (80 locuri).
Dotari camere: apartamente: living (canapea si 2 fotolii), baie proprie cu cabinã de dus, tv, frigider, telefon; camere duble: tv, frigider, baie cu cabina de dus.

Tag: decada balneara 2018, Statiuni balneare 2018 Baile Herculane , oferte Baile Herculane 2018, Hotel Sara's Sons, oferta Hotel Central 2018, Hotel Sara's Sons Baile Herculane 2018, decada balneara Baile Herculane

Acesta oferta a fost actualizata de date la 28.07.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker