Blog
Parteneri Lucom Travel

HOTEL METEOR 3* - Litoral Romania 2018

Pret incepand de la
278 lei/pers/ 5 nopti

Detalii oferta:

LITORAL ROMANIA 2018 - JUPITER

Hotel Meteor 3*

Pentru tarife si disponibilitate serii de 6 sau 7 nopti va rugam contactati-ne! 

Descriere Hotel Meteor 3*

Adresa hotel: Hotel Meteor, statiunea Jupiter, cod 905502, jud. Constanta.
Situare hotel: Hotelul este situat in centrul statiunii Jupiter, intre hotelurile Cometa si Capitol, la 20 m de plaja.
Dotari generale: restaurant -800 locuri, parcare proprie -pazita contra cost, internet -wi-fi, pastrare obiecte de valoare, parter si 8 etaje, 3 lifturi, bar de zi, terasa- 250 locuri, braserie, schimb valutar, magazin suveniruri, spatii verzi amenajate cu sacune, mobilier de gradina si umbrele, sezlong si umbrela de plaja contra cost.
Dotari camere: aer conditionat -contra cost, TV, minibar, baie cu cada -in garsoniere, baie cu dus -in camerele duble, balcon -10 camere nu au balcon, mobilier de balcon (2 balansoare metalice), pardoseala din gresie, tamplarie PVC si geam termopan, protectie antiinsecte, mobilier nou. Toate camerele au vedere spre mare.
Servicii masa: se acorda in Restaurantul Meteor categoria 3 stele pe baza de bonuri valorice.
Tarife copii (in camera cu 2 adulti):
- 1 copil cu varsta sub 7 ani insotit de doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar .
- 2 copii cu varsta sub 7 ani insotiti de doi adulti – achita o camera dubla iar pentru al doilea copil se achita 50 % din tariful unui loc si primeste pat suplimentar.
- 1 copil indiferent de varsta insotit de 1 adult – se achita camera dubla integral.
- 2 copii cu varsta sub 7 ani insotiti de 1 adult – se achita camera dubla integral.
- Copii cu varsta de pana la 16 ani achita 50 % din tariful unui loc de cazare / noapte si primesc pat suplimentar.
- A treia persoana in camera cu varsta peste 16 ani achita 75% din tariful unui loc de cazare / noapte si primeste un pat suplimentar.
- In cazul familiilor cu doi copii, primul copil cu varsta intre 7 si 16 ani achita 20 % din tariful unui loc de carare / noapte si doarme in pat cu parintii iar al doilea copil cu varsta intre 7 si 16 ani achita 50 % din tariful unui loc de cazare / noapte si primeste pat suplimentar;
- Nu se admit in camera mai mult de trei adulti sau o familie formata din doi adulti si doi copii cu varsta pana in 16 ani;
 
Facilitati copii masa:
- Un copil pana la varsta de pana la 7 ani are gratuitate la micul dejun bufet suedez daca doi adulti platesc micul dejun.
- Un copil pana la varsta de pana la 7 ani are gratuitate la micul dejun bufet suedez, primeste gratuit un pat suplimentar si are acces gratuit o ora / zi la sala de jocuri electronice, daca doi adulti platesc servicii de masa de minim 105 lei/zi/ adult (pensiune completa).
- Un copil cu varsta pana la 7 ani are acces gratuit la parcul de joaca pentru copii pe toata durata sejurului daca parintii achizitioneaza un pachet de minim 5 nopti cazare cu cel putin mic dejun bufet suedez.
- Pentru copii cu varsta pana la doi ani se asigua carucior gratuit (in limita numarului disponibil), patut de copil gratuit (in limita numarului disponibil) si scaun special pentru servirea mesei (in limita numarului disponibil.

Tag: Litoral 2018 Jupiter, litoral Jupiter 2018 all inclusive, oferte litoral Jupiter all inclusive, early booking Hotel Meteor, oferta early booking Jupiter 2018, Hotel Meteor Jupiter

Acesta oferta a fost actualizata de date la 19.04.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker