Oferta 2018 Hotel Lebada 2*

Pret incepand de la
75 lei/pers/noapte

Detalii oferta:

STATIUNI BALNEARE 2018

Amara

HOTEL Lebada 2*

 Tariful include:
- Cazare cu tipul de masa specificat
- Mic dejun – meniu fix
- Pensiune completa – meniu fix
- Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania: bilet de trimitere și cardul de sanatate pentru serviciile medicale în sistemul asigurarilor sociale de sanatate
* Tarifele nu sunt valabile  de sarbatorilre legale si zilele libere comerciale
** Zilele in care se efectueaza proceduri in baza de tratament sunt de Luni pana Vineri

Descriere Hotel Lebada 2*

Situat in centrul Campiei Baraganului, intr-un parc dendrologic de 120 ha pe malul lacului AMARA, la 7 km de municipiul Slobozia si 125 km de Bucuresti, hotelul Lebada reprezinta o atractie deosebita pentru turisti sositi in statiune.
Dotari si servicii:
Hotelul LEBADA are o capacitate de 222 de locuri, repartizate în doua corpuri de cazare si dispune de camere duble de 3*.
Hotelul dispune de sali de conferinte, bar, restaurant, biblioteca, sala de fitness si o moderna plaja situata pe malul lacului Amara, baza de tratament si restaurantul.
Proceduri de electroterapie, fizio sau kinetoterapie sunt asigurate in cabine dotate cu aparatura medicala moderna asistata de asistenti medicali specializati in BFT.
Hotelul are in dotare o plaja terapeutica autorizata si monitorizata anual de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica prin analize fizico-chimice si bacteriene la apa de imbaiere.
Dotari camere: Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu. Se asigura apa calda dupa un program stabilit. Se asigura acces la televizoare in spatii special amenajate. Incalzirea spatiilor de cazare precum si prepararea apei calde este asigurata de o centralã termica proprie dotata cu cazane de ultima tehnologie.


 

Tag: Statiuni balneare 2018 Amara, oferte Amara 2018, Hotel Diana, oferta Hotel Lebada 2018, Hotel Lebada Amara 2018

 

Acesta oferta a fost actualizata de date la 30.01.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker