Blog
Parteneri Lucom Travel

Oferta cazare Hotel Secret Garden 4*

Pret incepand de la
250 lei/pers/noapte

Detalii oferta:

Munte Maramures 2018

Hotel Secret Garden 4*

 

 Tariful include:
- cazare cu mic dejun bufet suedez
- taxa hoteliera, TVA-ul
- accesul la piscinele interioare si exterioare, sauna, sala de fitness si terenul de sport (tenis/fotbal)
*Tarifele nu sunt valabile  de sarbatorilre legale si zilele libere comerciale.

Descriere Hotel Secret Garden 4*

Localizare:Secret Garden" este un complex hotelier modern de 4 stele din mediul rural minunat, la hotarele Maramuresului.
Dotari si servicii:
Restaurantul elegant are o capacitate de 100 de locuri. Oaspetii complexului pot savura preparate rafinate din patrimoniul culinar romanesc si international.Terasa generoasa de 150 de locuri completeaza in mod inspirat spatiul restaurantului.Piscine interioara/exteriare cu apa incalzita, sauna, sala de fitness, teren de sport multifunctional (fotbal, tenis, baschet) cu instalatie de nocturna, crama etc.
Dotari camere:
Complexul dispune de o capacitate de 50 locuri impartite in 20 de camere duble si 4 apartamente. Toate aceste camere si apartamente sunt de 4 stele si sunt dotate cu: mobilier deosebit, minibar, televizor color, televiziune prin satelit, telefon in camera,  cabine de dus, uscator de par,  telefon in baie, halat de baie, slapi (papuci de baie).Apartamentele spatioase sunt formate din 2 incaperi (living si dormitor) iar baile din apartamente dispun de jacuzzi.

Facilitati copii:
0 - 12 ani cazare gratuita fara pat suplimentar
In camera cu 2 adulti, primul copil beneficiaza de gratuitate, iar pentru al doilea se solicita 60 lei/noapte, pret ce include mic dejun si pat suplimentar pe tipul de camera respectiv.

Tag: munte Romania 2018 Hotel Secret Garden , munte Hotel Secret Garden 2018, oferta Hotel Secret Garden 2018, munte Busteni 2018

Acesta oferta a fost actualizata de date la 09.05.2018.

Blue Air

Oferte speciale

eXTReMe Tracker